European Film College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Europæiske Filmhøjskole er mere end en film skole. Vi er en dansk folkehøjskole, der tilbyder unge mennesker fra hele verden en 8½ måneders intens, hands-on film fundament program (på engelsk). I løbet af sommeren tilbyder vi også et udvalg af 1-ugers film seminarer og workshops (på dansk). Elever og lærere bor på campus, hvilket skaber en unik intens og socialt miljø, udvikler omkring film.

Den Europæiske Filmhøjskole ligger i landlige Ebeltoft, Danmark, og er enestående i sin tilgang til undervisningen film. Enhver med interesse i at gøre film og lære om film er velkommen, og vi har studerende fra hele verden, som regel mere end 25 nationaliteter på én gang.

Fordi det er en kostskole, vil du leve og ånde film 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Selv når du ikke er i klassen eller arbejder på et projekt, du vil screening film, taler film, analysere og diskutere dem.

Den Europæiske Filmhøjskole tilbyder to typer af kurser: hovedretten, en 8½ måneder film fundament program (på engelsk), og sommerkurser, et udvalg af 1-ugers film seminarer og workshops (på dansk).

På denne hjemmeside skal du være i stand til at finde alle de oplysninger, du har brug for om alle vores aktiviteter. Hvis du stadig har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

Placeringer

ebeltoft

Address
Carl Th. Dreyers Vej 1
DK-8400 Ebeltoft
Denmark

DK-8400 ebeltoft, Danmark