Læs den officielle beskrivelse

Den Europæiske Filmhøjskole er mere end en film skole. Vi er en dansk folkehøjskole, der tilbyder unge mennesker fra hele verden en 8½ måneders intens, hands-on film fundament program (på engelsk). I løbet af sommeren tilbyder vi også et udvalg af 1-ugers film seminarer og workshops (på dansk). Elever og lærere bor på campus, hvilket skaber en unik intens og socialt miljø, udvikler omkring film.

Den Europæiske Filmhøjskole ligger i landlige Ebeltoft, Danmark, og er enestående i sin tilgang til undervisningen film. Enhver med interesse i at gøre film og lære om film er velkommen, og vi har studerende fra hele verden, som regel mere end 25 nationaliteter på én gang.

Fordi det er en kostskole, vil du leve og ånde film 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Selv når du ikke er i klassen eller arbejder på et projekt, du vil screening film, taler film, analysere og diskutere dem.

Den Europæiske Filmhøjskole tilbyder to typer af kurser: hovedretten, en 8½ måneder film fundament program (på engelsk), og sommerkurser, et udvalg af 1-ugers film seminarer og workshops (på dansk).

På denne hjemmeside skal du være i stand til at finde alle de oplysninger, du har brug for om alle vores aktiviteter. Hvis du stadig har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

European Film College

Den 8½-måneders-program på European Film College er et sted af muligheder. Mulighed for at udforske og udvikle dine ideer, dit talent og dig selv. Mulighed for at tage ch ... [+]

DEN 8,5-MÅNED PROGRAM: FIND DINE FÆRDIGHEDER - Opdag dit VOICE

Den 8½-måneders-program på European Film College er et sted af muligheder. Mulighed for at udforske og udvikle dine ideer, dit talent og dig selv. Mulighed for at tage chancer og lave fejl, og at gøre det i en sikker, opmuntrende og inspirerende miljø. Deltag i programmet og få chancen for at producere, lever og ånder film i næsten et år. Arbejde og bor et sted, hvor dine medstuderende, dine lærere, de film, du ser, og de professionelle filmfolk du møder vil komme fra alle hjørner af verden.

Under 8½ måneder film fundament program får du mulighed for at:

Fordyb dig i hands-on film Udvikle dine specielle kreative evner under vejledning af fagfolk fra filmindustrien, der arbejder i den danske højskole tradition Få massiv hands-on erfaring kombineret med fælles foredrag og screeninger Bliv en del af et intenst film miljø, hvor du og dine medstuderende vil producere mere end 170 film i 34 uger, ved hjælp af state of the art filmudstyr Lær om alle aspekter af filmens verden, herunder hvordan man arbejder i reelle filmhold Start et internationalt netværk med medstuderende og filmskabere fra hele verden ... [-]
Danmark Ebeltoft
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 - 9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Promo Video