Copenhagen Academy of Fashion Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Københavns Akademi for Mode Design er et internationalt anerkendt privatakademi, der blev grundlagt i 1983. Siden begyndelsen har akademiet uddannet tøjdesignere på et højt håndværksmæssigt niveau og med et stærkt visuel udtryk. Vores alumner er repræsenteret på alle niveauer i modebranchen, både nationalt og internationalt.

Akademiet har ansøgere fra hele verden, i år 2016-17, 16 forskellige nationaliteter modtager deres uddannelse, og vi underviser derfor på både dansk og engelsk. Vi anser det for den største betydning i en globaliseret verden, at kontakt og kulturudveksling sker på tværs af de forskellige klasser og niveauer.

Det er akademiets fortsatte opgave at videreudvikle håndværk og program, så de altid opfylder kravene fra modebranchen til unge og kommende designere. Overvejer du at ansøge om og ønsker at besøge akademiet, så anbefaler vi at du laver en aftale.

Akademiet er beliggende i det gamle lager "Hans Just" i Østerbro. Det lyse, luftige og åbne arbejdsstue på 370 kvm er ideelt til kulturudveksling på tværs af de forskellige klasser og niveauer. På grund af de mange nationaliteter, der deltager, er alle lærere mindst tosprogede og kurset undervises samtidigt på dansk og engelsk. (Engelsk er det førende tekniske sprog i Beklædningsindustrien) Symaskiner, oversigter og en industriel maskine til læder står til rådighed for eleverne, og vi arbejder naturligvis på Stockmann Mannequins Wifi er til rådighed, og det bruges også under undervisningssessioner.

Akademiet er godkendt til staten Grant (SU) af den danske stat. Internationale studerende anmodes først om at ansøge i deres hjemlande, før de gør det i Danmark.

Placeringer

København

Address
Århusgade 88, 5th. Floor
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

København, Danmark