Business Academy Aarhus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Erhvervsakademi Aarhus udvikler og tilbyder praksisorienterede videregående uddannelser. Med mere end 4.500 fuldtidsstuderende, 3.400 deltidsstuderende og omkring 400 medarbejdere er vi en af ​​de største erhvervsakademier i Danmark.

Erhvervsakademi Aarhus er en University of Applied Sciences.

I flere europæiske lande er dette en engelsksproget betegnelse for institutioner for videregående uddannelser. De uddannelser, vi tilbyder fokus på anvendt grader, især inden for teknologi, it og forretning.

Ligesom universiteter, vi give både bacheloruddannelserne og kan give akademiske grader, men vi gør ikke tildele master-eller ph.d.-grader.

Ud over dette tilbyder vi også efteruddannelser og deltidsansatte på bachelor-niveau og kortfristede kurser for folk der har brug for at styrke deres kvalifikationer på jobbet (kun på dansk).

Vores programmer kombinerer teori med praksis.

Vi prioriterer undervisning i små teams, gruppearbejde, projektarbejde, samarbejde med erhvervslivet, realistiske tilfælde og obligatoriske praktikophold. Vi har omkring 900 internationale studerende, og hvert år mere end 300 af vores elever tage til udlandet for en del af deres programmer.

Udvikling og supplering programmer skal skabe værdi for både studerende og virksomheder. Med dette i tankerne vi gør en målrettet indsats for at anvende vores kvalifikationer i forhold til konkrete innovations- og udviklingsprojekter i en fælles indsats med partnerselskaber.

Flere års erfaring med videregående uddannelse

Erhvervsakademi Aarhus blev stiftet den 1. januar 2009. Det blev skabt som en fusion mellem videregående uddannelser fra Århus Købmandsskole, Aarhus Tech og JU (landbrugsskolen). Nogle af vores programmer i dag udbydes i samarbejde med Aarhus Maskinmesterskole.

En fleksibel vej til videregående uddannelser

At vælge et program er en stor beslutning liv, og finde ud af hvilket program er det rigtige for dig, er ikke altid let.

På Erhvervsakademi Aarhus, University of Applied Sciences, tilbyder vi både erhvervsakademi- uddannelser (AP degree) og bacheloruddannelser. Et AP uddannelsen svarer til de første to år af en bacheloruddannelse. Programmet giver kvalifikationer i sig selv, men kan også være en dynamisk måde at få en længere uddannelse. Derfor har du mulighed for at indtaste arbejdsliv direkte efter dine afsluttende eksamener, eller du kan fortsætte dine studier med en bachelorgrad på en af ​​vores top-up programmer eller ved en anden institution i Danmark eller i udlandet.

At studere på Akademiet

Når du gå i gang en videregående uddannelse, skal du også acceptere, at du er ansvarlig for din egen læring. Vores erfaring er, at du lærer mest, når du er aktivt involveret i undervisningen. Vi giver dig mulighed for at blive aktivt involveret gennem små klasser af omkring 30 elever og gennem projektarbejde og casestudier, som er væsentlige elementer i alle programmer.

Alle vores programmer er tæt knyttet til industrien. Vi kombinerer derfor teori og praksis og primært undervise de dele af den teori, som du senere kan bruge i dit arbejdsliv til at løse praktiske problemer. Virksomhedsbesøg og gæsteforelæsninger er derfor en vigtig del af alle vores programmer og projekter, og endelige eksamensprojekter er normalt baseret på praktiske problemer i bestemte virksomheder. Der er omkring 18-25 timers undervisning om ugen. Antallet af undervisningstimer varierer fra uge til uge og fra program til program.

Din karriere Starter med din uddannelse

Uanset om du er på udkig efter en praktikplads eller dit første job efter endt uddannelse, kan Erhvervsakademi Aarhus 's Karrierecenter give dig de inspiration, værktøjer og hjælp du har brug for. Som en Academy studerende, kan du deltage i forskellige kurser og workshops som hjælp til applikationer, cv og jobsamtaler. Vi tilbyder også individuel bistand og rådgivning.

Et internationalt miljø

De fleste af Erhvervsakademi Aarhus programmer udbydes på både dansk og engelsk. Som studerende på akademiet, vil du derfor være en del af et internationalt miljø. Vi har omkring 1000 internationale studerende fra mange steder i verden. Hvis du vælger et af de programmer, der undervises på engelsk, vil du studere med studerende fra forskellige lande og undervisning og eksamen er på engelsk. Internationalisering ikke kun foregår i klasseværelserne, men også i de mange sociale aktiviteter, vi tilbyder.

En verden af ​​muligheder

Kom et godt job efter endt uddannelse er målet for de fleste af konservatoriets studerende. Nogle studerende vælger dog at studere videre og kombinere arbejde med en deltidsuddannelse, og nogle vælger at fortsætte deres uddannelse på fuld tid i Danmark eller i udlandet på en af ​​de mange uddannelsesinstitutioner, som vi har aftaler kursus anerkendelse med. Du kan læse mere om jobbet og mulighederne videregående uddannelser under beskrivelserne af de enkelte programmer.

Forbered Future gennem din Praktik

Som studerende på Erhvervsakademi Århus vil du deltage i et obligatorisk praktik, hvor du vil være i stand til at bruge din viden i praksis. Dette 2-10 måneders praktik (typisk 3-5 måneder) vil give dig en chance for at opleve:

Relevant virkelige liv læring i et selskab

  • Netværk og erfaring, som kan føre til et fremtidigt job
  • Arbejde i en international virksomhed

Hvert år Erhvervsakademi Aarhus samarbejder med mere end 800 virksomheder i Danmark og i udlandet, for eksempel: Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk og Porsche USA.

Praktik i udlandet

Du kan vælge at tage din praktik overalt i verden, og i Europa kan du få et Erasmus-stipendium til at dække omkostningerne ved at tage din praktik i et fremmed land. På Erhvervsakademi Aarhus samarbejder vi med organisationer og virksomheder til at hjælpe med praktikpladser i for eksempel Malaysia, Shanghai, Canada og Tanzania.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Dansk

Se Associate Degrees » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

Ap Grad I Det Netværk Og Elektronik Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år January 2018 Danmark Aarhus

Har du en passion for at arbejde med computere, servere og / eller netværk teknologi og elektronik, og vil du gerne holde sig opdateret med udviklingen og den nyeste teknologi? Hvis ja, IT Netværk og Electronics Technology program er ideelt for dig. AP Degree programmet i IT Netværk og Electronics Technology er de første to år af en bacheloruddannelse. [+]

AP grad - 2 år - 120 ECTS Har du en passion for at arbejde med computere, servere og / eller netværk teknologi og elektronik, og vil du gerne holde sig opdateret med udviklingen og den nyeste teknologi? Er dette tilfældet, IT Netværk og Electronics Technology program er ideel for dig. AP Degree programmet i IT Netværk og Electronics Technology er de første to år af en bacheloruddannelse. IT Netværk og Electronics Technology er en 2 år på fuld tid AP uddannelsen kvalificerende for centrale funktioner inden for en række brancher og industrier. Du vil blive kvalificeret til en stilling som leder af eller deltager i, projekter relateret til produktudvikling, planlægning og drift af systemer inden for netværk og elektronik teknologi i den private såvel som den offentlige sektor. To områder: Netværk eller Elektronik Teknologi Ved ansøgning om IT Netværk og Electronics Technology program skal du vælge mellem to områder: Network Technology eller Electronics Technology. Electronics Technology programmet I løbet af 1. semester dit arbejde vil fokusere på systemets viden og arbejdsmetode uddannelse. I løbet af 2. og 3. semester, vil du arbejde med forskellige akademiske fag og du vil have mulighed for at tilføje din individuelle præg på programmet ved at vælge specialisering fag. Det 4. semester består af et praktikophold i en virksomhed og dit hovedprojekt. Netværk teknologi programmet I løbet af 1. semester, vil dit arbejde fokusere på systemets viden og uddannelse i arbejdsmetoder. I løbet af 2. og 3. semester, vil du arbejde med akademiske fag,... [-]

Ap Grad I Laborantuddannelsen

på universitet Fuldtid 30 måneder August 2018 Danmark Aarhus

AP uddannelsen i Laborantuddannelsen er en 2½-årig fuld tid videregående uddannelse, som kvalificerer vores kandidater til nøglefunktioner inden for en række brancher og industrier. Typiske arbejdsområder omfatter kontrol laboratorier og forsknings- og udviklingslaboratorier inden for fremstillingsvirksomhed samt på universiteter og andre forskningsinstitutioner. [+]

Den AP uddannelsen i Laborantuddannelsen er en 2½-årig fuld tid videregående uddannelse, der kvalificerer vores kandidater for centrale funktioner inden for en række brancher og industrier. Typiske arbejdsområder omfatter kontrol laboratorier og forsknings- og udviklingslaboratorier inden for fremstillingsvirksomhed samt på universiteter og andre forskningsinstitutioner. Vores kandidater, de kemiske og biotekniske analytikere, er kvalificeret til planlægning, styring og gennemførelse af analytiske arbejde og resultater inden for både kemiske og biotekniske områder. Programmet er teoribaseret og job-orienteret, dvs. det har til formål at kvalificere den studerende til at kunne løse praktiske problemer med et analytisk grundlag. Teori er konstant rettet mod praktisk anvendelse i branchen. En afsluttet program giver adgang til og kreditter til yderligere undersøgelser i Danmark såvel som internationalt. Adgangskrav For at blive optaget til programmet, skal du have særligt gode og dokumenterede kvalifikationer i: Engelsk Alle internationale ansøgere besiddelse af et certifikat, der viser tilstrækkelige kvalifikationer i engelsk på øverste niveau, der svarer til engelsk B-niveau af en dansk gymnasial eksamen. Desuden skal de passere en internationalt godkendt test. Vi accepterer disse tests med mindst følgende resultater: IELTS: 6,0 TOEFL Internet-baserede: 80 TOEFL Papir baseret: 550 Cambridge test: CAE A, B eller C Oxford Placering test: 140 (min 70 i hver del.) Oxford Online Placement test: B2 (min 70 i hver del.) (Tilbydes på Erhvervsakademi Århus) For ikke-EU-ansøgere vi kun acceptere IELTS og TOEFL. Engelsk som modersmål og ansøgere med en nordisk optagelsesprøver (herunder ansøgere med en adgangsgivende eksamen fra USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Skotland eller Irland)... [-]

Ap Grad I Miljøledelse

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Danmark Aarhus

Brænder du for miljø, ressourcestyring og vilde bevaring liv? Vælg derefter Environmental Management-programmet. Uddannelsen kvalificerer dig til at arbejde selvstændigt med analyse, planlægning og implementering af løsninger vedrørende natur og miljø i en lokal, national og international sammenhæng. [+]

Brænder du for miljø, ressourcestyring og vilde bevaring liv? Vælg derefter den Environmental Management program. Uddannelsen kvalificerer dig til at arbejde selvstændigt med analyse, planlægning og implementering af løsninger vedrørende natur og miljø i en lokal, national og international sammenhæng. Programmet er en specialisering inden for AP uddannelsen i Agro Business og landskabsforvaltning. Samarbejde med relevante virksomheder For at sikre, at programmet omfatter state-of-the-art viden inden for området, vi samarbejder med relevante virksomheder og som studerende, vil du arbejde med projekter baseret på virkelige forretningsmæssige udfordringer og sager. Dette vil give dig et sæt af færdigheder og viden, der kan umiddelbart anvendes efter endt uddannelse. Tjen en bachelorgrad i 1½ år AP Degree programmet i Environmental Management er de første to år af en bacheloruddannelse. Adgangskrav For at blive optaget til programmet, skal du have særligt gode og dokumenterede kvalifikationer i: Engelsk Alle internationale ansøgere besiddelse af et certifikat, der viser tilstrækkelige kvalifikationer i engelsk på øverste niveau, der svarer til engelsk B-niveau af en dansk gymnasial eksamen. Desuden skal de passere en internationalt godkendt test. Vi accepterer disse tests med mindst følgende resultater: IELTS: 6,0 TOEFL Internet-baserede: 80 TOEFL Papir baseret: 550 Cambridge test: CAE A, B eller C Oxford Placering test: 140 (min 70 i hver del.) Oxford Online Placement test: B2 (min 70 i hver del.) (Tilbydes på Erhvervsakademi Århus) For ikke-EU-ansøgere vi kun acceptere IELTS og TOEFL. Engelsk som modersmål og ansøgere med en nordisk optagelsesprøver (herunder ansøgere med en adgangsgivende eksamen fra USA, Canada, Australien,... [-]

Videoer

Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences

Study at Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus, Denmark

Kontakt

Business Academy Aarhus

Adresse, linje 1 Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences Sønderhøj 30
8260 Viby J Aarhus, Danmark
Hjemmeside http://www.baaa.dk
Telefon +45 72 28 60 00