Mesoyios College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mesoyios College (MC), der blev grundlagt i 1998, er en af de førende private colleges på Cypern med erfarent og støttende akademisk personale, professionelt administrativt personale og faciliteter af høj kvalitet og lokaler i en praktisk beliggenhed tæt på butikker og offentlig transport.

Forskellige typer programmer er tilgængelige, der passer til de studerendes ambitioner. MC tilbyder en række akademiske grader i gæstfrihedsundersøgelser, BSc i datalogi, BA i erhvervsadministration samt erhvervsbeviser og eksamensbeviser under dets tilknyttede filial Mesoyios Business Academy (MBA). Alle programmer er akkrediteret af CyQAA, HRDAuth, LRN-UK, ISM, CNM-UK og andre europæiske og amerikanske institutioner og akkrediteringsorganisationer.

Specialiseret i akademisk og erhvervsmæssig gæstfrihedsuddannelse driver MC bortset fra de veludstyrede auditorier og amfiteauer flere simuleringslaboratorier - unik på Cypern - til restaurant, bar, husholdning, front office og spa-tjenester. Studerende deltager i praktisk erfaring med at føre klasser og opnå praktiske færdigheder for at forfølge en velstående karriere efter deres eksamen. Mesoyios Neo-Hippocracy Academy, en anden prestigefyldt komponent i Mesoyios College , tilbyder en bred vifte af programmer inden for naturopatisk og ikke-farmaceutisk medicin såsom Naturopati, Homeopati, Akupunktur, Naturlig ernæring, Massoterapi og Bio-resonansterapier. Den nyeste afdeling af Mesoyios College , det europæiske computerkompetencecertifikatsystem (ECCC), er det eneste system på Cypern, der fuldt ud overholder den europæiske DigComp-ramme, der leverer det fulde udvalg af moderne digitale kompetencecertifikater.

138782_pexels-photo-3184407.jpeg

Vores mål

  • Giv alle mennesker mulighed for videregående uddannelse og livslang læring uden forskelsbehandling.
  • Giv kvalitetsuddannelse til at udvikle viden og færdigheder gennem teoretiske og praktiske kurser for at gøre det muligt for studerende at udvide deres muligheder for erhvervsmæssig rehabilitering efter eksamen.
  • Støtte studerende med at udvikle og gøre en professionel karriere i branchen.

Vores vision

Vores vision er at forbedre menneskelivets kvalitet og at være College for udvikling - kendt for kreativitet og innovation. Vi vil opnå fremragende gennem transformativ praksis i undervisning, udvikling af studerende og personale og ved at fremme faglige og samfundsrelationer.

Vores mission

Vores mission er at hjælpe studerende med at tilegne sig omfattende, faglige og menneskelige viden færdigheder i det omfang, de kan integreres i samfundet og nå deres faglige og faglige mål. Desuden er kollegiets mål at udvikle de studerende de vitale færdigheder inden for kommunikation, holdånd, ledelse og håndtering / løsning af problemer, der gør dem i stand til med succes at udføre tilsyns- og ledelsesroller i en verden, der konstant ændrer sig, i en europæisk og et globalt gensidigt afhængighedsmiljø.

Vores grundlæggende værdier og overbevisninger

  • Integrationen af alle aspekter af lighed og mangfoldighed i vores virksomheds kultur og driftspraksis på kollegiet.
  • At sikre et sikkert og sundt miljø for personalet og vores studerende og vores aktive deltagelse i initiativer, der søger at fremme positive standarder for personalet og eleverne.
  • Den aktive promovering af studerendes stemmer og det positive svar på forslag og forslag, der forbedrer studerendes deltagelse, interesse og præstation.
  • Den aktive forfølgelse og reaktion på synspunkterne fra aktionærerne, universitetets menneskelige ressource, studerende, arbejdsgivere og det bredere samfund.
  • Etikken i vores aktiviteter.
  • At arbejde hårdt for at sikre succes for alle vores studerende og stigningen i deres forventninger.

Placeringer

Limassol

Address
3-5-7 Dimostheni Mitsi
3011 Limassol, Limassol, Cypern

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig