Kasa High School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kasa High School er vores videregående gymnasium etableret i 1961. Vi accepterer udenlandske elever fra 16 år og op til 20 år, der har afsluttet 10. klasse eller gymnasium i deres land. Med et KHS forlængende certifikat vil de let blive optaget på ethvert universitet eller college over hele verden.

Kasa High School er den eneste private uddannelsesinstitution i Cypern med tilladelse til gymnasiet. Eleverne modtager et skoleafgangstilladelse, der er identisk med en anden gymnasium i Europa.

Kontaktdetaljer

CASA COLLEGE

Mr. Nasir Hussain

International Admissions Officer

3 Jean Moreas Street 1075 - NICOSIA. CYPERN

  • Tlf .: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Hotel Management og Catering Supervision Program

på universitet Fuldtid September 2019 Cypern Nicosia

Kasa High School er vores videregående gymnasium etableret i 1961. Vi accepterer udenlandske elever fra 16 år og op til 20 år, der har afsluttet 10. klasse, gymnasium (matric) i deres land. Med et KHS forlængende certifikat vil de let blive optaget til ethvert universitet eller college over hele verden. [+]

Hotel Management and Catering Supervision

(for elever)

Udenlandske elever fra 17 og en halv til 21 år vil blive accepteret i løbet af Hotel Management and Catering Supervision. Det er en glimrende mulighed for ansøgere, der ønsker at fortsætte deres studier på gæstfrihedsområdet og senere udvikle en karriere inden for hospitalsbranchen.

Kasa High School er en privat uddannelsesinstitution i Cypern med en tilladelse til gymnasiet.

Skolens udlændinge tildeles et skolelevende certifikat, og de kan tilmelde sig i enhver skole eller universitet for videre studier.

Adgangen er åben hvert januar, juni og oktober.... [-]