Læs den officielle beskrivelse

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd er et etableret luftfartsselskab, der tilbyder a) omfattende B2B konsulenttjenester og b) kvalificerede kurser til personer og virksomheder gennem dets CA Crew Academy .

Som team har vi forskellig baggrundskendskab i alle aspekter af luftfartsindustrien, og vi er klar til at dele det. Vi kan tilbyde skræddersyede kurser i vores lokaler, eller hvor kunderne ønsker det og kan opfylde ethvert flyselskabs krav.

CA Aviation Management Services tilbyder omkostningseffektive træningsløsninger til flyselskaber og enkeltpersoner til kabinebesætningsmedlemmer, piloter og ground staff sikkerhedstræning. Rekrutteringstjenester er også tilgængelige for både erfarne og ikke-erfarne flyvehjælpere.

CA Crew Academy er en godkendt uddannelsesorganisation (ATO 007) af Cyperns Institut for Civil Luftfart ifølge EASA-forordninger. CA Crew Academy tilbyder certificerede kurser, der anerkendes verden over.

Crew Academy fortsætter til næste fase af udviklingen ved at introducere pilot Flight Simulator træning til sine aktiviteter inden for året.

Ledelsesteam

Vi er et team af højtuddannede luftfartsfagfolk drevet af vores fælles mål at dele vores viden og erfaring. Vi elsker at hjælpe folk med at opnå høje personlige standarder og virksomheder, der forbedrer deres kompetencer. Vores team kom sammen for at opnå et højt sikkerhedsniveau gennem kvalitetsuddannelse og service. Vi tror på at skabe synergier med vores kunder for at opnå excellence!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tlf: 0035724323288

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Crew Academy

Kurset indeholder alle teoretiske og praktiske træning i henhold til EU 290/2012, bilag V og tillæg 1 til del CC. ... [+]

Kurset indeholder alle teoretiske og praktiske træning i henhold til EU 290/2012, bilag V og tillæg 1 til del CC.

Generel teoretisk viden om luftfarts- og luftfartsbestemmelser omfatter alle elementer, der er relevante for de pligter og ansvarsområder, der kræves af kabinebesætningen.

Kommunikation med et flyvebesætningsmedlem, herunder kommunikationsteknikker, fælles sprog og terminologi. Under træning skal der lægges vægt på betydningen af ​​effektiv kommunikation mellem kabinepersonalet.

Et introduktionskursus om menneskelige faktorer (HF) inden for luftfarts- og besætningsmedicinsk ledelse (CRM)

Passagerhåndtering og kabineovervågning

Aero-medicinske aspekter og førstehjælp:... [-]

Cypern Larnaca
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
15 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Crew Academy

Kabinepersonale, der er ude af valuta på grund af fravær fra flyvende opgaver i mere end 5 år og kabinebesætninger, der har en ikke-europæisk kabinebesætningskvalifikatio ... [+]

Kabinebesætninger, der er ude af valuta på grund af fravær fra flyvende pligter i mere end 5 år, og kabinebesætninger, der har en ikke-europæisk kabinebesætningskvalifikation, kan nu nemt konverteres til EASA CABIN CREW ATTESTATION.

Deltag i et fem-dages intensivt kursus efter en kort forberedelsesperiode og selvstudium.

Kurset indeholder alle teoretiske og praktiske træning i henhold til EU 290/2012, bilag V og tillæg 1 til del CC.

Generel teoretisk viden om luftfarts- og luftfartsbestemmelserne omfatter alle elementer, der er relevante for de opgaver og ansvarsområder, der kræves af kabinebesætningen, og omfatter:

KommunikationstræningMenneskelige faktorer og CRM træningPassagerhåndterings træningAero-medicinske aspekter og førstehjælpstræningOverlevelse træningFarligt gods ogSikkerhedstræning... [-]
Cypern Larnaca
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk