Airtravel Aviation Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AIR TRAVEL AVIATION ACADEMY blev grundlagt med det formål at give både økonomisk og praktisk alle med mulighed for at modtage en verdensomspændende anerkendt eksamensbevis. Vores mål er at professionelt uddanne vores elever til de højeste standarder og udstyre dem med den viden, uddannelse og nødvendige færdigheder til at sikre vores studerende vellykket indrejse i deres karriere.

Et uddannelsescenter i Cypern, begge tildelt professionelt og anerkendt af IATA (International Air Transport Association), har vi potentialet til at uddanne hundredvis af fagfolk og virksomheder luftfart hvert år, med en forpligtelse til karriere vækst for en arbejdsstyrke, der holder vores branche sikkert og bæredygtigt.

Forståelsen af ​​pædagogiske praksis vedrørende internationale standarder og forskrifter industrien, sikre kurserne og møde identificerede udfordringer på arbejdspladsen.

Travel Air Aviation Academy tilbyder fleksible træning løsninger - i klasser, afstand, eller en virksomhed - der dækker alle budgetter og behov. Uanset om du er en uerfaren eller en ekspert, den eneste internationalt godkendt uddannelse akademi, garanterer succes for din professionelle karriere i luftfart og turisme Industri.

I 2011 IATA & HARVARD gået sammen om at tilbyde Management inden for luftfart og turisme. Vores Training Academy har det privilegium at tilbyde et diplom fra Harvard University.

Få fordelen ved at vælge et program fra IATA kurser IATA-HARVARD LEADERSHIP & MANAGEMENT eksamensbevis, at komme foran på arbejdsmarkedet, finde, at du har en klar fordel over de fleste af dine konkurrenter. Travel Air Aviation Academy har som hovedformål, at uddanne og forberede den næste generation af fagfolk i Aviation & Tourism Industry.

Fagfolk arbejder allerede, men vil gerne have mulighed for at forbedre deres viden? Vi tilbyder dig særlige intensive programmer igen med IATA / HARVARD segl.

Med disse uddannelsesprogrammer, AIR TRAVEL AVIATION ACADEMY i samarbejde med IATA & HARVARD bidrager alle til den næste generation af Aviation og Rejser personale Worldwide.

AirTravelProfile

Placeringer

Strovolos

Address
41 Stavrou Avenue
2035 Strovolos, Nicosia, Cypern