Tico Lingo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tico Lingo blev grundlagt i 2015 som et lille sprog- og kulturcenter af høj kvalitet, der har til formål at tilbyde den mest unikke og ægte Costa Rica-lærerfaring. Siden åbningen har vi lært elever fra over tredive forskellige lande over hele verden og fortsætter med at nå nye studerende bredt og søger at lære det spanske sprog.

Vores succes er baseret på vores engagement i kvalitet og det højeste niveau af student service og personalisering. Vi investerer løbende i professionelt personale og tilbyder tilpassede programmuligheder for at sikre, at hver elevs samlede erfaring med os er intet mindre end fremragende.

Hvorfor vælge Tico Lingo ?

Fremragende resultater

Med vores baggrund i uddannelse, omfattende ressourcer og et fænomenalt personale, er vi i stand til at sikre, at de studerende får den bedste læringserfaring muligt i Costa Rica. Uanset din alder, din boligkultur eller din baggrund på spansk kan vi love en berigende oplevelse, der ikke kun vil lære dig at tale et nyt sprog, men også åbne øjnene for den smukke Costa Rica-kultur.

Vores professionelle instruktører

Med erfaring i Costa Rica og internationalt rundt omkring i verden er vores professionelle spanske instruktører bedst til det, de gør. Instruktører arbejder med grupper på højst 6 studerende for at skabe et miljø, der fokuserer på spansk samtale- og talevidenskab. Taler er vigtigt! Og vi skubber vores elever til udelukkende at tale spansk i klasseværelset med vores instruktører.

Vores sikkerhedsløfte

Ja, vi ved at lære spansk i Costa Rica er vigtigt, men sikkerhed i Costa Rica er absolut prioritet. Tico Lingo personale går ud over at gøre dig så sikker som muligt, mens her i vores smukke land.

Fællesskabsstrategi og frivillighed

Tico Lingo er en fortaler for samfundets opsøgende og udvikling. En gang om måneden åbner vi vores skoledøre til fællesskabsprogrammer i Costa Rica, der har brug for et sted at organisere. Vi tilbyder vores økonomiske støtte til offentlige skoler, samfundsforeninger, high school, street cleanup og meget mere. Dine dollars hjælper vores samfund i Costa Rica!

Placeringer

Heredia

Address
las calles 8 y la avenida 11 y 13
40103 Heredia, Heredia-provinsen, Costa Rica