Læs den officielle beskrivelse

Tico Lingo blev grundlagt i 2015 som et lille sprog- og kulturcenter af høj kvalitet, der har til formål at tilbyde den mest unikke og ægte Costa Rica-lærerfaring. Siden åbningen har vi lært elever fra over tredive forskellige lande over hele verden og fortsætter med at nå nye studerende bredt og søger at lære det spanske sprog.

Vores succes er baseret på vores engagement i kvalitet og det højeste niveau af student service og personalisering. Vi investerer løbende i professionelt personale og tilbyder tilpassede programmuligheder for at sikre, at hver elevs samlede erfaring med os er intet mindre end fremragende.

Hvorfor vælge Tico Lingo ?

Fremragende resultater

Med vores baggrund i uddannelse, omfattende ressourcer og et fænomenalt personale, er vi i stand til at sikre, at de studerende får den bedste læringserfaring muligt i Costa Rica. Uanset din alder, din boligkultur eller din baggrund på spansk kan vi love en berigende oplevelse, der ikke kun vil lære dig at tale et nyt sprog, men også åbne øjnene for den smukke Costa Rica-kultur.

Vores professionelle instruktører

Med erfaring i Costa Rica og internationalt rundt omkring i verden er vores professionelle spanske instruktører bedst til det, de gør. Instruktører arbejder med grupper på højst 6 studerende for at skabe et miljø, der fokuserer på spansk samtale- og talevidenskab. Taler er vigtigt! Og vi skubber vores elever til udelukkende at tale spansk i klasseværelset med vores instruktører.

Vores sikkerhedsløfte

Ja, vi ved at lære spansk i Costa Rica er vigtigt, men sikkerhed i Costa Rica er absolut prioritet. Tico Lingo personale går ud over at gøre dig så sikker som muligt, mens her i vores smukke land.

Fællesskabsstrategi og frivillighed

Tico Lingo er en fortaler for samfundets opsøgende og udvikling. En gang om måneden åbner vi vores skoledøre til fællesskabsprogrammer i Costa Rica, der har brug for et sted at organisere. Vi tilbyder vores økonomiske støtte til offentlige skoler, samfundsforeninger, high school, street cleanup og meget mere. Dine dollars hjælper vores samfund i Costa Rica!

Programmer undervist i:
  • Spanish (Mexican)

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Tico Lingo

Vores voksen spanske programmer er designet til at få eleverne til at tale conversational spansk så hurtigt som muligt. Vi tilbyder forskellige programmuligheder, der hve ... [+]

Vores voksen spanske programmer er designet til at få eleverne til at tale conversational spansk så hurtigt som muligt. Vi tilbyder forskellige programmuligheder, der hver især omfatter spanskkursus og lokal overnatning. Mange elever har set drastiske stigninger i spansk sprogfærdighed efter 3 til 4 uger.

Programmets varighed er fleksibel , lige fra 1-16 uger .

Inkluderet i hvert program:

Lufthavn pickupPlacering eksamen for at sikre korrekt udjævningByens rundvisning i Heredia med kortConversational klasser med lokalbefolkningenDiplom for kursusafslutning

Basic Spanish Immersion Program

Basic-programmet omfatter 4 timer spanskundervisning pr. Dag med overnatning i et lokalt Tico-hjem.... [-]

Costa Rica Heredia
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
1 - 16 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tico Lingo

Kombinationen af ​​intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekend-eventyrture sigter moderspanske lejr om helt at fordybe studerende i Costa Rica-kultur ... [+]

Kombinationen af ​​intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekend-eventyrture sigter moderspanske lejr om helt at fordybe studerende i Costa Rica-kultur og samfund.

Lejren lægger vægt på at studere og erhverve spansk gennem kulturel nedsænkning. Studerende vil ikke kun gå væk med et øget niveau af spansk, men også et nyt verdsligt og kulturelt perspektiv på livet ... og et eventyr at dele med alle hjemmefra!

Alder: 13-18 Varighed: 3 uger

Programdetaljer

Teen Spanske Immersion Summer Camp løber i tre uger og kombinerer intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekendudflugter. Det er et altomfattende program, der tilbyder teenagere alt, hvad de skal lære, fordybe sig og gå væk med eventyret i livet.... [-]

Costa Rica Heredia
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Tico Lingo - Costa Rican Spanish Immersion School

Matthew, USA | Tico Lingo Spanish School Student Interview

Interview with Tico Lingo Spanish Professor Freddy