Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Outward Bound Costa Rica ?

Vi ser, at elever og voksne kommer væk fra vores kurser med stærkere ledelsesmæssige færdigheder, en større forståelse af verden omkring dem, og har opdaget, at de er i stand til mere end de troede mulige.

Hvem vi er

Outward Bound Costa Rica inspirerer en levetid for lederskab, vækst og en forpligtelse til at tjene gennem eventyrbaseret læring. Siden 1994, ledet af højtuddannede og sikkerhedsbevidste medarbejdere, har vi leveret erfaringsuddannelser med udnyttelse af Costa Rica, Panama og Nicaraguas tropiske floder, rev og regnskove for at hjælpe deltagerne med at opdage deres skjulte potentiale og gå videre end hvad de troede kunne .

Hvad vi gør

Vi mener, at udviklingen af ledelsesevner, serviceerfaring, selvværd og selvtillid er afgørende for elever og voksne at trives i klasseværelset, på arbejdspladsen, i deres familie og i verden.

Vores kurser opfordrer deltagerne til at værdsætte hinandens styrker og forskelle og at leve, arbejde og lære som et team. Vi giver mulighed for, at enkeltpersoner udfordrer sig selv og lykkes.

Vores uddannelsesmodel er baseret på 70 års undervisning gennem erfaringsmæssig læring. For mere information besøg vores blogindlæg.

Hvor vi tjener109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Hvornår kan du være med os

Sommer

Udvikle livsfarlige livskvalifikationer, udsætte dig for lokale traditioner i Costa Rica og Panama og overgå selvpålagte grænser, mens du vandrer fjerntliggende regnskove, kæmper whitewater rapids og fanger bølger på verdensklasse tropiske surfe pauser.

Brugerdefinerede kurser

Kom når som helst ved at oprette din helt egen Custom Course og tag dine venner, tropper, familie eller kolleger på en Outward Bound Costa Rica ekspedition til Costa Rica, Panama eller Nicaragua.

semester

Ideel til universitetsstuderende og nyere gymnasier, der søger at teste deres fasthed og dyrke deres personlige ledelsesstil i den unikke tropiske vildmark Costa Rica, Panama og Nicaragua.

Girl Scout Destinationer

Outward Bound Costa Rica har været en betroet partner for Girl Scouts i USA i over 10 år hosting Girl Scout Destination kurser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Outward Bound Costa Rica

Hvad er den bedste måde at udforske to centralamerikanske lande på? Gå på en cross-country ekspedition med Outward Bound Costa Rica og trek fra Caribien til Stillehavet! ... [+]

Hvad er den bedste måde at udforske to centralamerikanske lande på? Gå på en cross-country ekspedition med Outward Bound Costa Rica og trek fra Caribien til Stillehavet! Vores Coast to Coast Expedition Semester er et 85-dages kursus med en fordybende rejse til fods gennem dale og frodige regnskove i 26 dage.

Du vil have mulighed for at børste op på din spanske og fordybe dig i Costa Rica traditioner, mens du er på ferie med en familie i et landområde. Forøg din ledelse og flådestyring færdigheder gennem udfordrende og spændende whitewater rafting udflugter. Udforsk fjerntliggende tropiske øer på en kajak og tag nogle bølger på verdensberømte strande.

Derefter rejse til nabolande - Panama og Nicaragua. Tag dykning i tropiske farvande og deltage i service læringsprojekter. Engagere med indfødte gennem aktiviteter som sejlads, wakeboarding og snorkling. I slutningen af programmet, vil du tjene førstehjælp og CPR certificeringer, samt op til 12 akademiske kreditter.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
Outward Bound Costa Rica

For virkelig at overleve i det fri, har du brug for mere end de rigtige færdigheder. Du skal også være en sand leder, udstyret med vigtig træning i redning og vildmark læ ... [+]

For virkelig at overleve i det fri, har du brug for mere end de rigtige færdigheder. Du skal også være en sand leder, udstyret med vigtig træning i redning og vildmark lægehjælp. Du vil lære om dette og mere gennem et sjovt semester med Outward Bound Costa Rica !

Uddannelse i at blive en udendørs professionel, der hjælper dig med at erhverve nødvendige ledelsesmæssige færdigheder i naturen. Med vores ledersemester lærer du at lede flåder ned raserende floder, organisere redning, etablere belysningssystemer, føregrupper gennem regnskoven, give vildmark medicinsk pleje og dykke i verdensklasse pletter. Engagere med lokalbefolkningen, som vil lære dig at overleve i Costa Rica jungle.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Outward Bound Costa Rica

Voksne i alderen 19 og derover kan opdage Costa Rica i en actionfyldt uge! Begynd med en regnskov, der bringer dig til hjertet af Costa Ricas landskab og dets traditioner ... [+]

Voksne i alderen 19 og derover kan opdage Costa Rica i en actionfyldt uge!

Begynd med en regnskov, der bringer dig til hjertet af Costa Ricas landskab og dets traditioner. Lær backcountry færdigheder, som du navigerer gennem tæt tropisk jungle til en række landlige homestays hvor du vil opdage den langsommere rytme af levende, der inspirerer "pura vida" livsstil. Rappel en 80 fods vandfald, og høst sukkerrør fra bunden inden du forlader junglen og begynder din strandfase. Mens du er langs Stillehavskyst, konkluderer du din erfaring i Costa Rica ved Manuel Antonio National Park ved at lære at surfe eller boogie bord med vores erfarne instruktører.

** Dette kursus kan kombineres med 19 Panama Scuba... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Outward Bound Costa Rica

Voksne i alderen 19 og derover kan opdage Panama og en smag af Costa Rica i en actionfyldt uge! Oplev de naturlige vidundere i Panamas økosystemer og absorbere den panama ... [+]

Voksne i alderen 19 og derover kan opdage Panama og en smag af Costa Rica i en actionfyldt uge!

Oplev de naturlige vidundere i Panamas økosystemer og absorbere den panamanske livsstil, mens du lærer at dykke og havkajak. Start dit eventyr med en havkajak-ekspedition gennem de tropiske øer i Bocas del Toro-skærgården. Der tjener din NAUI scuba certificering, mens du dyker blandt levende koralrev, farverige fisk, mangrove og et sunket skib.

** Dette kursus kan kombineres med 19 Costa Rica Rainforest Trek kursus for en uforglemmelig to-ugers oplevelse.

Program højdepunkterFå chancen for at deltage i dybe dykker og natdyk, hvis du allerede har en scuba-certificering.Få førstehånds oplevelsesmåden for livet i et lille øsamfund i Panama eller de fjerntliggende regnskovsbyer i Costa Rica bjergene.Dyp i Caribien traditioner og kultur i Panama.Tjen en dykkercertificering efter programmets afslutning.Byg en bånd med coursemates fra hele verden.Rute... [-]
Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Outward Bound Costa Rica

Voksne i alderen 19 og derover kan opdage Costa Rica og Panama i to actionfyldte uger til et eventyr i en gang i livet. ... [+]

Voksne i alderen 19 og derover kan opdage Costa Rica og Panama i to actionfyldte uger til et eventyr i en gang i livet.

Vores sommer kurser er ikke kun for studerende, de er også for voksne! Dette er din mulighed for at komme væk fra dit daglige liv og reflektere over, hvad der er vigtigt for dig, mens du dykker Panama's tropiske farvande eller vandrer gennem de frodige regnskove i Costa Rica.

Vælg et af nedenstående kurser eller kombiner dem for at opbygge dit ideelle to-ugers sommer eventyr.

Panama - uge 1 (6. juli til 13)

Oplev de naturlige vidundere i Panamas økosystemer og absorbere den panamanske livsstil, mens du lærer at dykke og havkajak. Start dit eventyr med en havkajak-ekspedition gennem de tropiske øer i Bocas del Toro-skærgården. Der tjener din NAUI scuba certificering, mens du dyker blandt levende koralrev, farverige fisk, mangrove og et sunket skib.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to Outward Bound Costa Rica