Outward Bound Costa Rica

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Outward Bound Costa Rica ?

Vi ser, at elever og voksne kommer væk fra vores kurser med stærkere ledelsesmæssige færdigheder, en større forståelse af verden omkring dem, og har opdaget, at de er i stand til mere end de troede mulige.

Hvem vi er

Outward Bound Costa Rica inspirerer en levetid for lederskab, vækst og en forpligtelse til at tjene gennem eventyrbaseret læring. Siden 1994, ledet af højtuddannede og sikkerhedsbevidste medarbejdere, har vi leveret erfaringsuddannelser med udnyttelse af Costa Rica, Panama og Nicaraguas tropiske floder, rev og regnskove for at hjælpe deltagerne med at opdage deres skjulte potentiale og gå videre end hvad de troede kunne .

Hvad vi gør

Vi mener, at udviklingen af ledelsesevner, serviceerfaring, selvværd og selvtillid er afgørende for elever og voksne at trives i klasseværelset, på arbejdspladsen, i deres familie og i verden.

Vores kurser opfordrer deltagerne til at værdsætte hinandens styrker og forskelle og at leve, arbejde og lære som et team. Vi giver mulighed for, at enkeltpersoner udfordrer sig selv og lykkes.

Vores uddannelsesmodel er baseret på 70 års undervisning gennem erfaringsmæssig læring. For mere information besøg vores blogindlæg.

Hvor vi tjener109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Hvornår kan du være med os

Sommer

Udvikle livsfarlige livskvalifikationer, udsætte dig for lokale traditioner i Costa Rica og Panama og overgå selvpålagte grænser, mens du vandrer fjerntliggende regnskove, kæmper whitewater rapids og fanger bølger på verdensklasse tropiske surfe pauser.

Brugerdefinerede kurser

Kom når som helst ved at oprette din helt egen Custom Course og tag dine venner, tropper, familie eller kolleger på en Outward Bound Costa Rica ekspedition til Costa Rica, Panama eller Nicaragua.

semester

Ideel til universitetsstuderende og nyere gymnasier, der søger at teste deres fasthed og dyrke deres personlige ledelsesstil i den unikke tropiske vildmark Costa Rica, Panama og Nicaragua.

Girl Scout Destinationer

Outward Bound Costa Rica har været en betroet partner for Girl Scouts i USA i over 10 år hosting Girl Scout Destination kurser.

Placeringer

Cartago

Address
Calle Vindas
30307 Cartago, Cartago-provinsen, Costa Rica