Læs den officielle beskrivelse

Tidligere og nutidige

Externado de Colombia blev født den 15. februar 1886 som et svar på absolutismen og undertrykkelsen af ​​friheden i undervisning pålagt af regenerationsdiktaturet.

Universitetet blev grundlagt af en ung jurist og pædagog Nicolás Pinzón Warlosten, der med støtte fra en gruppe berømte radikale liberalismeprofessorer etablerede en institution, der siden starten har tilladt undersøgelsen og frit udtryk for ideer. Universitetet har hilst velkommen studerende fra alle regioner i landet, praktiseret respekt for religiøse trosbekendelser og politiske ideologier og fremmer tolerance som en måde at opnå fredelig sameksistens inden for heterogenitet.

Den blev kaldt "Externado" (dagskole), fordi den nye institution blev påvirket af det moderne europæiske uddannelsessystem, som på det tidspunkt var imod det middelalderlige boarding school system. Systemet, der var orienteret til katekering, var uegnet til udvikling af en selvstændig personlighed. Externado betegner derfor åbenhed, studieretning og undervisning.

Gennem sin historie har Externado givet udtryk for sine grundlæggers principper og værdier. Dets rektorer har været Nicolás Pinzón Warlosten, Diego Mendoza Pérez, Ricardo Hinestrosa Daza, Fernando Hinestrosa og Juan Carlos Henao.

Universitetets mission

Som en højere uddannelsesinstitution dedikeret til undervisning og samfundsvidenskabelig forskning, med en humanistisk opfattelse, fremmer og udøver Externado de Colombia University en absolut respekt for livet.

Externados bestræbelser er udviklet inden for en pluralistisk filosofi, åben for alle tankestrømme, fremmed for dogmatisme og respekt for alle religiøse trosbekendelser og politiske ideologier. Universitetet fremmer tolerance som en formel for at opnå fred og fremskridt inden for heterogenitet, hilser studerende velkommen fra alle regioner i landet og betragter mangfoldighed som en af ​​dets største aktiver.

Externado de Colombia har tillid og er optimistisk over Colombias levedygtighed som en nation og arbejder for genoptagelse af national identitet. Den støtter integrationen med de latinamerikanske lande som en garanti for en betydelig tilstedeværelse på den internationale scene og stimulerer samarbejdet med universiteter over hele verden til at holde kontakten med universel og opdateret kultur.

Inden for den liberale ånd, der karakteriserer den, forfølger Externado de Colombia Universitetsfriheden idealet som en uforanderlig menneskerettighed; den har tro på demokratiet; kæmper for forbedring af den sociale lovsstatus udøvelse af social og økonomisk lighed og respekt for grundlæggende rettigheder.

Derudover har universitetet altid stræbt efter elevernes integraldannelse; søger at forme ægte borgere med deres forpligtelser overfor nationen hele enkeltpersoner, uafhængige, praktiserende med ubesværet offentlig og privat borgerlig etik; støttende, autentiske, strenge fagfolk, kræsne, i stand til at modstå intimidering, konfrontere korruption og bidrage til at redde hjemlandets værdighed.

Foreninger

Externado de Colombia University er medlem af følgende foreninger:

Colombian Association of Universities, ASCUN

Universitetet var sammenslutningens grundlægger. Dens rektor var præsident fra 1957 til 1963 og 1971 til 1977.

Union of Latin America Universities, UDUAL

Externado de Colombia rektor var præsident for UDUAL mellem 1976 og 1986.

International Association of Universities, AIU

Universitets rektor var hovedmedlem i bestyrelsen fra 1985 til 1995.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Universidad Externado de Colombia - School of Management

Emerging Market Initiatives (EMI) er et program, der sigter mod at skabe opmærksomhed og nye løsninger til at klare sociale og miljømæssige problemer i vækstøkonomier. Pr ... [+]

Oversigt

Emerging Market Initiatives (EMI) er et program, der sigter mod at skabe opmærksomhed og nye løsninger til at klare sociale og miljømæssige problemer i vækstøkonomier. Programmet har involveret mere end 134 studerende, der kommer fra 43 universiteter placeret i mindst 29 forskellige lande rundt om i verden.

EMI er sammensat af 4 initiativer: Transforming Small Business (TSB), EMI Workshops, Base of Pyramid (BOP) og Corporate Social Responsibility (CSR), der driver deltagere, spiller som konsulent for at imødekomme en skabende løsning for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)

Mission og mål

Vores mission er at lære nye måder at gøre forretninger med for at forbedre sociale og miljømæssige problemer med henblik på at reducere ulighed, udstødelse og fattigdom gennem små og mellemstore virksomheder på emerging markets.... [-]

Colombia Bogotá
June 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Calle 12 No. 1-17 Este. Bogotá
Bogotá, Bogota, CO
Social Media