LCI Bogotá

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LCI Education åbnet sine døre til verden i 1959 i Montreal, Canada. I over 50 år har den bygget en uddannelsesmodel, der krydser grænser og tilbyder mange kreative muligheder for alle studerende over hele verden.

I 1997 kom skolen til Colombia og har i dag campusser i Bogotá og Barranquilla.

Universitetet er anerkendt som en af ​​de største i verden for sine skoler inden for design, køkken og anvendt kunst.

Studere hos os

At være en del af dette vigtige netværk af international uddannelse giver os mulighed for at have 23 campus på 5 kontinenter, der leverer kvalitetsuddannelse med de bedste lærere og fagfolk på forskellige områder og mulighed for mobilitet, kendskab til andre kulturer, sprog og nye venner.

Træning på kort tid

Vores akademiske programmer varer mellem 6 og 7 semestre, dvs. 24 måneder eller 28 måneder afhængigt af hvilken karriere du forfølger, og du vil uddanne og være i stand til at specialisere dig i et af vores kontorer rundt om i verden eller gøre en uddannelse i nogen af ​​universiteterne med som har aftaler gennem Orii.

Grad (Canada og Colombia)

Når du modtager dit eksamensbevis LCI Barranquilla Bogotá, akkrediteret af Undervisningsministeriet i Colombia, vil du også modtage et eksamensbevis for LaSalle College Montreal, der bekræfter, at du har studeret i en international institution.

Placeringer

Bogotá

Address
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Bogotá, Bogota, Colombia