Læs den officielle beskrivelse

LCI Education åbnet sine døre til verden i 1959 i Montreal, Canada. I over 50 år har den bygget en uddannelsesmodel, der krydser grænser og tilbyder mange kreative muligheder for alle studerende over hele verden.

I 1997 kom skolen til Colombia og har i dag campusser i Bogotá og Barranquilla.

Universitetet er anerkendt som en af ​​de største i verden for sine skoler inden for design, køkken og anvendt kunst.

Studere hos os

At være en del af dette vigtige netværk af international uddannelse giver os mulighed for at have 23 campus på 5 kontinenter, der leverer kvalitetsuddannelse med de bedste lærere og fagfolk på forskellige områder og mulighed for mobilitet, kendskab til andre kulturer, sprog og nye venner.

Træning på kort tid

Vores akademiske programmer varer mellem 6 og 7 semestre, dvs. 24 måneder eller 28 måneder afhængigt af hvilken karriere du forfølger, og du vil uddanne og være i stand til at specialisere dig i et af vores kontorer rundt om i verden eller gøre en uddannelse i nogen af ​​universiteterne med som har aftaler gennem Orii.

Grad (Canada og Colombia)

Når du modtager dit eksamensbevis LCI Barranquilla Bogotá, akkrediteret af Undervisningsministeriet i Colombia, vil du også modtage et eksamensbevis for LaSalle College Montreal, der bekræfter, at du har studeret i en international institution.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

LCI Bogotá

Elsker du at tegne, design og se tingene fra andre perspektiver, har altid ønsket at vende dine ideer til en tegneserie, computer animation eller skabe billedet af et pro ... [+]

SNIES 54557 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.444 LCI Education BARRANQUILLA Min. Uddannelse

Design din fremtid lige nu!

Elsker du at tegne, design og se tingene fra andre perspektiver, har altid ønsket at vende dine ideer til en tegneserie, computer animation eller skabe billedet af et produkt?

Mød vores fordele

Design genopfinder sig selv hver dag og se nye tendenser og muligheder, så vi tilbyder et dynamisk program, som vil give dig flere værktøjer til at hjælpe dig med at eksplodere din kreativitet og talent med de bedste lærere og international uddannelse LCI Uddannelse bakkes op af vores netværk.

Hvad venter du på at deltage i vores samfund?

Gør det ske!... [-]

Colombia Bogotá
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LCI Bogotá

Har du tænkt på at være en del af showet, scenekunst og audiovisuelle produktioner, bag kulisserne og være i stand til at oversætte dine hænder en historie, karakterisere ... [+]

SNIES Code 103279 LCI Bogotá

Har du tænkt på at være en del af showet, scenekunst og audiovisuelle produktioner, bag kulisserne og være i stand til at oversætte dine hænder en historie, karakterisere et tegn eller oprette hundredvis af reelle eller fantasy situationer med mennesker eller skuespillere?

Mød vores fordele

En LCI Bogotá har nået et nyt program, som du vil elske, med en unik og justerbar danner perfekt din arbejdsdag. Programmet er struktureret efter moduler dvs. hver term varer 15 uger, men de emner, afhængigt af deres specificitet sidste 8 eller 6 eller 12 uger og idéen er at fremme dem individuelt.

Vi miljømæssige aktiver og ekspert lærere.... [-]

Colombia Bogotá
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
LCI Bogotá

Kunne du tænke dig at åbne din egen restaurant eller være chefkok på et større hotel overalt i verden, oprette din egen catering virksomhed eller arbejde for en multinati ... [+]

SNIES 90572 BOGOTA LCI Min. Uddannelse

Forbered din fremtid lige nu!

Mød vores fordele

Kunne du tænke dig at åbne din egen restaurant eller være chefkok på et større hotel overalt i verden, oprette din egen catering virksomhed eller arbejde for en multinational fødevarevirksomhed?

Hvad venter du på at deltage i vores samfund?

Gør det ske!

Fordelene ved at studere med USA Undersøgelse på kortere tid - Lær at bygge din egen restaurant - Udvikler kompetencer inden for ernæring - nye studieordning, hvor du finder fra vegetariske retter, arabisk og mad styling - Praktikophold i udlandet - Medlemmer af den colombianske Academy of Gastronomi - Vi ejer restaurant LaCademia Vores kandidater PROFIL ... [-]
Colombia Bogotá
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
28 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LCI Bogotá

Har du nogensinde ønsket at oprette din egen samling eller lede et team af produktion til udlandet, du er på udkig efter en anerkendt institution, der tilbyder de værktøj ... [+]

SNIES 54739 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.446 LCI Education BARRANQUILLA Min. Uddannelse

Design din fremtid lige nu!

Har du nogensinde ønsket at oprette din egen samling eller lede et team af produktion til udlandet, du er på udkig efter en anerkendt institution, der tilbyder de værktøjer og den bedste uddannelse for desempeñarte i modebranchen. Arbejde med nogle af de bedste design grupper i verden eller skinne som freelance designer?

Mød vores fordele

Har du nogensinde drømt om at udvide din horisont og tage dit talent for at vise, hvad du er lavet af? Du kan starte dine studier i Colombia og har specialiseret sig i Europa.

Hvad venter du på at deltage i vores samfund?... [-]

Colombia Bogotá
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
28 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LCI Bogotá

Vores program er en pioner i dannelsen af ​​Det Internationale Netværk af skoler for natur, at en platform mødes og gennemføre europæiske og andre internationale standard ... [+]

SNIES 91392 BOGOTA LCI Min. Uddannelse

Byg din fremtid i dag!

Kunne du tænke dig at være bag oprettelsen af ​​sæt af teater, film og tv, at være en del af et kreativt team og være i stand til at bidrage med dine ideer i musikalske, kunstneriske og dramaturgiske begivenheder?

Mød vores fordele

Byg magiske verdener og skabe vidunderligt at holde dem i live i en Play tegn, en film eller en tv-serie. Hvad venter du på at deltage i vores samfund?

Gør det ske!

Fordelene ved at studere med USA

Vores program er en pioner i dannelsen af ​​Det Internationale Netværk af skoler for natur, at en platform mødes og gennemføre europæiske og andre internationale standarder tendenser i det akademiske år.... [-]

Colombia Bogotá
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk