York University - School of the Arts, Media, Performance & Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores verden har i stigende grad brug for kreative tænkere for at antænde dristige nye ideer, opfinde transformative oplevelser og udvikle innovative løsninger til globale udfordringer. Som et af Nordamerikas førende centre for uddannelse inden for kunst vil York University's School of the Arts, Media, Performance and Design (AMPD) frigøre din kreativitet og forberede dig til at trives i en verden, hvor det mest værdifulde aktiv er kreativitet.

Dette er din mulighed for at slutte sig til Debra Brown (Cirque du Soleil-koreograf), David Quilico (næstformand for Sony / ATV Music Publishing Canada), Georgiana Uhlyarik (associeret kurator for canadisk kunst, kunstgalleri i Ontario) og Hael Kobayashi (udøvende direktør) Direktør for Creative Intelligence, University of Technology, Sydney), som York AMPD kandidater, definerer entydigt, hvad kreativitet betyder i dag, og hvordan det vil blive forestillet sig i morgen.

Vores skole er forpligtet til ekspertise, eksperimenter og lederskab. At lære ved at gøre er kendetegnende for vores programmer. Vi tilbyder intensiv faguddannelse og dybdegående akademiske studier inden for dans, design, digitale medier, film, musik, teater og billedkunst.

Men disciplinær strenghed er kun en del af AMPD-oplevelsen. Vejledt af prisbelønnede kunstnere og førende forskere med erfaring fra den virkelige verden, skubber du grænserne mellem kunstneriske medier, udforsker nye teknologier og opdager den kreative side af andre felter. Du vil få praktisk erfaring, udforske karrieremuligheder og opbygge relationer med potentielle arbejdsgivere gennem praktikophold, praktikophold og skolens partnerskaber med kreative industrier og kunstorganisationer, fra Facebook til den canadiske scene.

Du har en drøm. Dette er din tid, og dette er stedet at omdanne den drøm til nye måder at tænke på, nye veje for din kreativitet og nye veje til succes efter eksamen.

Placeringer

Toronto

Address
4700 Keele Street
M3J 1P3 Toronto, Ontario, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig