Via Training Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Victoria International Academy åbnede i august 2002, og snart udviklede VIA TESL Diploma program. VIA TESL Diploma Program begyndte at bruge den nuværende studieordning i januar 2003. Lilla Capaldo, vores fulde tid 120 timer program instruktør, tiltrådte VIA TESL Program fakultet i 2010 efter endt VIA TESL Diploma Program og undervisning ESL på Victoria International Academy i flere år. Hun bringer et væld af ESL undervisningserfaring i TESL programmet og er i øjeblikket den TESL Program tilsynsførende og Practicum tilsynsførende.

VIA Training centrets TESOL / TESL kursus er den længst kørende program på Vancouver Island, og vi er stolte af vores lærere og læseplaner. Vi har trænet lærere i 10 år og har et fremragende ry. Vores gradienter forlader med alt, hvad de har brug for at styre deres klasser med succes og er godt rustet til at finde arbejde undervisning.

Vores lærere er godt elsket af alle studerende til deres høje energi og måde at gøre klasseværelset kommer til livet. De gør brug af mange lektion simuleringer, lære de studerende tonsvis af nyttige aktiviteter, opmuntre og støtte de studerende, når det er deres tur til at praktisere undervisning. De tilbyder fremragende rådgivning og sørg studerende er klar til at levere en klasse.

Lærerne får mest muligt ud af deres uddannelse på vores center, fordi i modsætning til mange andre lærerseminarier, er vi også en ESL skole, så de TESL studerende har en chance for at observere vores egne klasser og interagere med vores studerende. De har også en chance for at rådføre sig med vores canadiske engelsklærere om deres undervisningsmetoder. Vi har et lille bibliotek med bøger til TESL lærere til at høre, computere til deres anvendelse i klassen eller på pauser og gratis W-Fi. Mange studerende at bo rundt efter undervisningstiden og nyde gratis kaffe, mens de surfer på internettet.

Gennem vores Samtale Buddies program, TESL studerende har en chance for at øve undervisning 1-1 med vores studerende. TESL kandidater kan starte deres karriere og bygge deres timer gennem Victoria Interkulturel foreningens frivillige programmer.

Baggrund

Victoria International Academy åbnede VIA Training Centre i 2005 som en udvidelse af ESL programmer, der tilbydes på VIA. Med programmer designet af mester TESL og ESL pædagoger har VIA Training Centre vokset fra en fuldtidsansat TESL program til to fuldtidsansatte og to online TESL programmer. Baseret på Kommunikativ sprogundervisning (CLT), VIA TESL Diploma programmer er designet til at opfylde eller overstige TESL Canada krav.

Placeringer

Victoria

VIA Training Centre

Address
Via Training Centre
1012 Douglas St

Victoria, British Columbia, Canada
Telefonnummer
+1 250-590-3085

Programmer

Denne skole tilbyder også: