Læs den officielle beskrivelse

Om Vanier College

Vanier College er et offentligt finansieret engelsksprogligt CEGEP placeret i Montreal. Navngivet til ære for generalsekretær Georges P. Vanier, Canadas næstfødte guvernør-general, åbnede Vanier College sine døre den 8. september 1970 og hilste næsten 1.400 elever i sin første kohorte. Vanier College Crest er en tilpasning af Vaniers familie våbenskjold.

Vanier College Campus

Vanier College ligger på en oase af grønt i bydelen Saint-Laurent i Montreal. Ejendommen og bygningerne er købt af regeringen fra Soeurs de Sainte-Croix, der tidligere har drevet et kloster (Couvent Notre-Dame-des- Anges) og et privat kvindehøjskole (Collège Basile-Moreau) på stedet. Disse bygninger har gennem årene gennemgået betydelige renoveringer for at imødekomme skiftende behov for efteruddannelse.

Karriere og Pre-University programmer

Vanier College fortsætter med at tilbyde fuldtids førskoleuddannelser og tekniske karriereprogrammer, der fører til et College of College Studies (DCS), mens den fortsatte uddannelsesafdeling tilbyder kredit DCS-kurser og attestering af College Studies (ACS) programmer samt noncredit kurser og programmer.

Vaniers akademiske liv

Kollegiums akademiske liv forbedres gennem en lang række elevtjenester, ressourcecentre og sociale og kulturelle aktiviteter. Et kendetegn for Vanier College har været dets forskelligartede elevkrop med studerende fra alle kulturelle baggrunde og fra alle kontinenter er repræsenteret i kollegietSponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Vanier College Athletics

Atletikafdelingen har markeret konkurrencedygtige hold i ti kollegiale sportsgrene. Vanier College Cheetahs har produceret en række professionelle atleter og vandt både nationale og provincielle mesterskaber. I særdeleshed fangede mænds AAA Basketball-hold deres andet nationale mesterskab, og mænds AAA-fodboldhold vandt deres niende Bol d'Or Provincial Championship. Derudover er Vanier College et udpeget Sport-Études-college, der byder elite-atleter velkommen til sin elevkrop.

Vaniers Studenterpopulation

I dag tegner den studerendes befolkning over 6.700 fuldtidseksamen studerende med yderligere 2.000 studerende, der deltager i fortsættende uddannelsesafdeling (kredit og ikke-kredit kurser og programmer).

Historie

Vanier College har en rig og fascinerende historie. For fuldt ud at forstå denne historie skal vi gå tilbage til året 1837 ...

I det år blev Sainte-Croix Congregation grundlagt af far Basile Moreau i Le Mans, Frankrig.

I 1841 tilføjede Father Moreau en gruppe søstre til sin congregation. I 1847 blev en lille gruppe af disse søstre (Soeurs Marianites) sendt til Canada for at skabe en uddannelsesinstitution for piger i den lille landsby Saint-Laurent. Deres første skole blev navngivet Maison Sainte-Marie. Denne skole, som engang var placeret på grund af Vaniers E-bygning, ville efterhånden udvikle sig til to store institutioner: Pensionnat Notre-Dame-des-Anges og Collège Basile-Moreau.

I 1967 blev Notre-Dame-des-Anges lukket, efterfulgt af Basile-Moreau i 1968. Begge skoler blev erstattet af Vanier College, en del af Quebecs sekulære post-sekundære uddannelsessystem kaldet CÉGEP. Vanier College åbnet officielt for sin første semester i september 1970.

Om CÉGEP

I 1967 etablerede Quebec-regeringen et nyt uddannelsesniveau, der direkte følger gymnasiet. CEGEP-systemet (collège d'enseignement general et professionnel) tilbyder både toårige før-universitetsprogrammer og treårige tekniske karriereprogrammer. Vanier College er en af 48 offentlige cegeps i provinsen.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Vanier Cegep College

Formålet med dette toårige program er at sætte de studerende i stand til at erhverve uddannelse, der fokuserer på mikrocomputeren og undervisningen af grundlæggende begre ... [+]

Oversigt

Formålet med dette toårige program er at sætte de studerende i stand til at erhverve uddannelse, der fokuserer på mikrocomputeren og undervisningen af grundlæggende begreber og færdigheder, herunder Oracle; objektorienterede sprog som Java, C og Visual Basic; og HTML-kodning.

Med Software Applications Specialist Attestation vil du:

Kunne rådføre sig med kunderne om software systemdesign og vedligeholdelseVær kompetent til at ændre eksisterende software til at rette fejl, tillade det at tilpasse sig ny hardware eller forbedre dens ydeevneLær om, hvordan du designer software eller tilpasser softwaren til klientbrug med det formål at optimere driftseffektivitetenForstå, hvordan man analyserer brugernes behov og udvikle softwareløsningerLær, hvordan du udvikler, opretter og ændrer almindelig software til computerprogrammer... [-]
Canada Montreal
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vanier Cegep College

Dette toårige program forbereder eleverne til at udføre regnskabs-, økonomi- og forretningsrelaterede opgaver i et edb-miljø af en virksomheds finans- eller regnskabsafde ... [+]

Oversigt

Dette toårige program forbereder eleverne til at udføre regnskabs-, økonomi- og forretningsrelaterede opgaver i et edb-miljø af en virksomheds finans- eller regnskabsafdeling. Emner dækket omfatter manuel og computeriseret regnskab, business computer applikationer såsom Word, Excel, marketing, ledelse, finansiering, iværksætteri mv.

Med Computerized Financial Management Attestation vil du:

Bliv kompetent til at fortolke finansielle oplysningerLær at udføre regnskabs-, finans- og forretningsrelaterede opgaverAnerkende risiko og afkast i kapitalbudgettetBekendtgør dig med manuel og computeriseret regnskabFøl dig komfortabel ved hjælp af computeriserede miljøer og computer applikationerIntegrere let ind på nutidens arbejdsmarked med økonomi-, regnskabs- og forretningsfærdigheder, der kræves af arbejdsgiverne... [-]
Canada Montreal
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Avenue Sainte-Croix,821
H4L 3X9 Montreal, Quebec, Canada