Toronto Film School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Toronto Film School

Toronto Film School klassificeret som en top film skole af QS World University Rankings tilbyder et hurtigt og stærkt samarbejdende læringsmiljø, der er designet til at sætte dig i gang med den teori og færdigheder, der er nødvendige for at forfølge din passion. Uanset om dine ønsker er i film, design, videospil eller mode, er Toronto Film School , hvor du vil finde et kreativt fællesskab, prisbelønnede instruktører og et netværk af jævnaldrende til at drive dig i den karriere du drømmer om. Skolen tilbyder programmer som Film Production, Acting, Video Game Design og mange flere.

117974_1.jpg

Hvad sætter Toronto Film School Apart?

Industri fagfolk

Du vil blive mentoriseret af en række prisbelønnede og efterspurgte filmskabere, producenter, filmografer, mode designere, videospil designere og aktive branchefolk. Vores instruktører giver dig den nyeste industriindsigt og bedste praksis samt spændende netværksmuligheder.

Krydssamarbejde

På Toronto Film School kan du samarbejde med studerende fra tværs kreative programmer. Du udvikler også uvurderlige faglige relationer og tværindustrielle netværk, som vil hjælpe med at åbne døre for karriere i hele mode- og underholdningsindustrien.

Vores elever vinder priser

På Toronto Film School omgiver de ligesindede elever, der deler din passion for kreative kunst. De mange præmier, som disse elever vandt af prestigefyldte organer, såsom Festival de CANNES og Thea Awards, er et testamente for deres hårde arbejde og dedikation til deres håndværk. Som studerende på Toronto Film School kan du oprette forbindelse til disse studerende og lære af erfarne instruktører.

Real-verden uddannelse

Toronto Film School er kendt for at forme prisbelønnede kandidater, der fortsætter med at blive branchens ledere og udmærker sig i deres valgte område. Dette skyldes, at vores kandidater forlader skolen med praktiske evner, færdighederne til at fremme sig selv og en velafrundet portefølje.

Pathway

Toronto Film School forstår dine nuværende og fremtidige karriere krav. Gennem vores artikulationsaftale med Yorkville University kan du spore din vej til en bachelorgrad i erhvervslivet for at få de erhvervskompetencer, der kræves for at fremme din kreative karriere.

Prime campus placering

Med 4 campusser i hele Toronto kan eleverne helt fordybe sig i byen.

Små klassestørrelser

I små klasser får du mulighed for at nå dit fulde potentiale med en-til-en instruktion og vejledning. Du vil også have det rette samarbejdsmiljø for at opbygge relationer med klassekammerater og netværk med studerende på tværs af kreative programmer.

Placeringer

Toronto

Address
10 Dundas Street E., Suite 704
M5B 2G9 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
55 Dundas Street E., floor 4&5
M5B 1C6 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
415 Yonge Street, 8th Floor
M5B 2E7 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
1835 Yonge Street
M4S 1X8 Toronto, Ontario, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig