The Language Gallery in Canada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Sproggalleriet leverer sprogkurser af høj kvalitet på en række steder verden over. Med skoler i London, Manchester, Birmingham, Berlin, Hannover, Vancouver og Toronto er vi stolte af vores internationalisme og vores interaktive tilgang til læringsprocessen. Alle vores faciliteter er bekvemt placeret i centrum af de byer, hvor de er placeret.

Vores små klassestørrelser forbedrer individuel læring, da du kan drage fordel af personlig opmærksomhed fra lærere. Den stærke følelse af fællesskab på hver skole betyder også, at du ikke har problemer med at bosætte sig i, hvilken destination du vælger.

Vores kurser

På Sproggalleriet kan du vælge mellem forskellige typer engelsk og tysk sprogkurser for voksne samt internationale sommerlejre for teenagere. Kombiner klasser for at gøre din sprogindlæring mere intensiv og drage fordel af vores fleksibilitet til at skifte fra en type sprogkursus til en anden for at passe til dine behov uden ekstra omkostninger.

Vores metode

Vores medarbejdere er dedikeret til at give dig den bedste læringserfaring muligt, så dine sprogkundskaber kan blomstre. Vores lærere tilskynder til positive interaktioner og hjælper sproget til at blive anden natur for dig. Der er også rådgivere, der hjælper dig med hvert eneste trin.

Vores lærere

Passionære, velforberedte og dynamiske - det er den bedste måde at beskrive vores lærere på. De har alle haft CELTA eller TESOL læreruddannelse, og mange har også, eller arbejder på en DELTA eller MA.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Undergraduate Pathways » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Engelsk for arbejde

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 25 uger Åben tilmelding Canada Toronto Vancouver + 2 mere

Vores engelsk for arbejde kursus er for enkeltpersoner, der søger at forbedre deres engelsksprogede færdigheder, med fokus på professionelle ordforråd og forretningsmæssige emner. Du vil undersøge, hvordan du deltager i møder og diskussioner, bruger passende sprog og tone i professionelle e-mails og andre forretningsmæssige korrespondancer, og håndter effektivt med kunder og kunder. [+]

Engelsk for arbejde

Vores engelsk for arbejde kursus er for enkeltpersoner, der søger at forbedre deres engelsksprogede færdigheder, med fokus på professionelle ordforråd og forretningsmæssige emner. Du vil undersøge, hvordan du deltager i møder og diskussioner, bruger passende sprog og tone i professionelle e-mails og andre forretningsmæssige korrespondancer, og håndter effektivt med kunder og kunder.

Dette engelsk for arbejde kursus er bedst egnet til enkeltpersoner, der er nye til erhvervslivet, eller dem der har brug for ekstra hjælp med deres sprogfærdigheder i en professionel sammenhæng. CV skrift og interview færdigheder vil også blive dækket, sammen med at arbejde med tal og data. Du vil lære på en praktisk måde, udvikle dine færdigheder i præsentationer, forhandlinger, møder og rapportskrivning.... [-]


Engelsk til særlige formål gruppe kursus

på universitet Fuldtid 15 uger Åben tilmelding Canada Toronto Vancouver + 1 mere

Sproggalleriet kan oprette tilpassede pakker, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vælg dit kursusindhold, antal studietimer og indkvartering, du ønsker. [+]

Engelsk til særlige formål gruppe kursus

Sproggalleriet kan oprette tilpassede pakker, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vælg dit kursusindhold, antal studietimer og indkvartering, du ønsker.

Vi accepterer alle grupper, fra universitetsstuderende til firmahold. Du kan endda angive rejsearrangementer, tilføje måltider med specifikke kostbehov og afgøre, om du ønsker at studere i en blandet (flersproget) eller lukket (ensartet) gruppe.

Kursus kravKun gruppebestilling, min. Gruppestørrelse 6Mindste alder 18Varighed efter dine kravVarighed

op til 15 uger

indtag

Gennem året (hver mandag)

[-]

Engelsk Valgfrit

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 25 uger Åben tilmelding Canada Toronto Vancouver + 2 mere

De valgfrie klasser er valgfrie ekstra lektioner bygget til at intensivere udvalgte kurser, bygge videre på de sproglige færdigheder, du allerede har, og forbedre dine overordnede chancer for succes på dit kursus. [+]

Engelsk Valgfrit

De valgfrie klasser er valgfrie ekstra lektioner bygget til at intensivere udvalgte kurser, bygge videre på de sproglige færdigheder, du allerede har, og forbedre dine overordnede chancer for succes på dit kursus.

Kursus krav

Valgfag er tilføjelser til dit kerne kursus

Varighed

Afhænger af elevernes ønskede kursuslængde. Uger kan være fra 1 til 25

indtag

Gennem året (hver mandag)

[-]

En til en

på universitet Fuldtid Åben tilmelding Canada Toronto Vancouver

Klassen One-to-One fokuserer 100% på dine specifikke behov. Vi kan få øje på alle områder, du har brug for til at styrke og arbejde sammen med dig for at opfylde dine individuelle mål. TLG tilbyder sin en-til-en kursus som en selvstændig klasse eller kombineret med en kerne engelsk klasse. [+]

En til en

Klassen One-to-One fokuserer 100% på dine specifikke behov. Vi kan få øje på alle områder, du har brug for til at styrke og arbejde sammen med dig for at opfylde dine individuelle mål. TLG tilbyder sin en-til-en kursus som en selvstændig klasse eller kombineret med en kerne engelsk klasse.

Med et One-to-One kursus får du en personlig lærer, der kan fokusere helt på dine specifikke behov. De emner, du vil studere, er besluttet mellem dig og din lærer for at sikre dig, at du opfylder de mål, du tilstræber. Uanset om du vil forbedre dine samlede engelsksprogede færdigheder eller fokusere på et bestemt område, kan du skræddersy kurset til dine egne behov.

Kursus krav... [-]

Generel engelsk

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 25 uger Åben tilmelding Canada Toronto Vancouver + 2 mere

Vores General English kurser vil udvikle dine praktiske kommunikationsfærdigheder i tale og skrivning samt læsning og lytning og selvfølgelig din flydende og grammatiske nøjagtighed. [+]

Generel engelsk

Vores General English kurser vil udvikle dine praktiske kommunikationsfærdigheder i tale og skrivning samt læsning og lytning og selvfølgelig din flydende og grammatiske nøjagtighed. Vores kvalificerede lærere vil give dig den individuelle opmærksomhed, du har brug for, med regelmæssige en-til-en tutorials. Du får mulighed for at øve din talte engelsk gennem diskussioner og debatter, rollespil og pararbejde.

Vores placeringstestning sikrer, at du er i den mest passende klasse til dit niveau. Du vil også kunne spore dine fremskridt i ugentlige vurderinger og individuelle øvelser. Derudover kan du vælge et eller to af vores valgfag for hurtigere fremskridt.

Kursus krav... [-]

IELTS eksamen forberedelse

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 25 uger Åben tilmelding Canada Toronto Vancouver + 2 mere

Det internationale engelske sprogtestsystem (IELTS) er verdens mest populære engelsksproglige test til studier på videregående uddannelser. Det anerkendes også af mange arbejdsgivere og regeringsinvandringsagenturer som bevis på din evne til at kommunikere på engelsk. [+]

IELTS eksamen forberedelse

Det internationale engelske sprogtestsystem (IELTS) er verdens mest populære engelsksproglige test til studier på videregående uddannelser. Det anerkendes også af mange arbejdsgivere og regeringsinvandringsagenturer som bevis på din evne til at kommunikere på engelsk.

Sproggalleriets IELTS eksamen forberedelse kurser vil hjælpe dig med at udvikle det sprog og tillid du har brug for til at bestå din IELTS eksamen, med fokus på læsning, skrivning, tale og lytte komponenter. Vores IELTS forberedelse kurser er tilgængelige på vores London, Birmingham, Manchester og Toronto skoler.

Kursus kravNiveau: Mellemliggende B120 lektioner om ugen (15 timer) Minimumsalder 16 Vancouver: 18Eksamen gebyrer fra £ 150 Book kræves. Storbritannien: Køb: £ 30 Leje: £ 30 (£ 20 refunderes) Canada: Køb: $ 60 Leje: $ 60 ($ 40 refunderes)Varighed... [-]

TOEFL eksamen forberedelse

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 25 uger Åben tilmelding Canada Toronto Vancouver + 2 mere

Testet af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eksamen er verdens mest accepterede test for sprogundervisning i højere læreanstalter og internationale universitetsindlæggelser. [+]

TOEFL eksamen forberedelse

Testet af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eksamen er verdens mest accepterede test for sprogundervisning i højere læreanstalter og internationale universitetsindlæggelser.

På Sproggalleriet hjælper vi os med at forberede dig til TOEFL eksamen ved at fokusere på nøgleeksamen færdigheder og strategier samt forbedre din akademiske engelsk. Der vil blive regelmæssig praksis test for at forberede dig til din TOEFL eksamen, så du vil kunne udvikle en tilgang, der virker for dig. Vores TOEFL forberedelse kursus er tilgængelig på vores Toronto skole.

Kursus kravNiveau: Mellemliggende B120 lektioner om ugen (15 timer) Book kræves: Køb $ 60, Lej $ 60 ($ 40 refunderes)Maksimal klassestørrelse 16Minimumsalder: 16 i Toronto, 18 i VancouverVarighed... [-]

Undergraduate Pathway

Frivilligt Pathway Program

på universitet Fuldtid Åben tilmelding Canada Toronto

Frivillige Pathway program er et helt nyt kursus på TLG. Det er designet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre deres kerne engelsk samt bistand til ansøgning om frivillig placering. [+]

Frivilligt Pathway Program

Frivillige Pathway program er et helt nyt kursus på TLG. Det er designet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre deres kerne engelsk samt bistand til ansøgning om frivillig placering.

Dette kursus giver dig mulighed for at studere og frivillige i Toronto, hvilket giver dig værdifulde arbejdskompetencer ved at bruge et nyt sprog i virkeligheden.

Programmet er opdelt i to moduler:

Modul 1: For at forbedre din engelsk til et anbefalet B2 niveauModul 2: TLG hjælper dig med at ansøge om en frivillig placering at gennemføre, mens du studerer hos os *

* Eksterne udbydere. Yderligere gebyrer kan være gældende. TLG garanterer ikke placering... [-]


University Pathway Program

på universitet Fuldtid 8 - 58 uger Åben tilmelding Canada Toronto Vancouver + 1 mere

University Pathway Programmet er et præ-sessionskursus designet til internationale studerende, der planlægger at studere for en uddannelse på et universitet i Storbritannien, Canada eller Tyskland og skal opfylde sprogkravet i deres betingede tilbud. [+]

University Pathway Program

University Pathway Programmet er et præ-sessionskursus designet til internationale studerende, der planlægger at studere for en uddannelse på et universitet i Storbritannien, Canada eller Tyskland og skal opfylde sprogkravet i deres betingede tilbud.

Dette program hjælper dig med at:

Bliv bekendt med de relevante sprog- og studiekompetencer, der er nødvendige for akademiske institutionerUdvikle læring strategier kræves for universitetets livUdvikle de funktionelle færdigheder, der er nødvendige både inden for og uden for klasseværelsetAfvikle i et akademisk miljø, inden du begynder dine studierKursus kravNiveauer: A0 og derover (Afhængig af placering)Varighed: 8-58 uger **... [-]