The Language Gallery in Canada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Sproggalleriet leverer sprogkurser af høj kvalitet på en række steder verden over. Med skoler i London, Manchester, Birmingham, Berlin, Hannover, Vancouver og Toronto er vi stolte af vores internationalisme og vores interaktive tilgang til læringsprocessen. Alle vores faciliteter er bekvemt placeret i centrum af de byer, hvor de er placeret.

Vores små klassestørrelser forbedrer individuel læring, da du kan drage fordel af personlig opmærksomhed fra lærere. Den stærke følelse af fællesskab på hver skole betyder også, at du ikke har problemer med at bosætte sig i, hvilken destination du vælger.

Vores kurser

På Sproggalleriet kan du vælge mellem forskellige typer engelsk og tysk sprogkurser for voksne samt internationale sommerlejre for teenagere. Kombiner klasser for at gøre din sprogindlæring mere intensiv og drage fordel af vores fleksibilitet til at skifte fra en type sprogkursus til en anden for at passe til dine behov uden ekstra omkostninger.

Vores metode

Vores medarbejdere er dedikeret til at give dig den bedste læringserfaring muligt, så dine sprogkundskaber kan blomstre. Vores lærere tilskynder til positive interaktioner og hjælper sproget til at blive anden natur for dig. Der er også rådgivere, der hjælper dig med hvert eneste trin.

Vores lærere

Passionære, velforberedte og dynamiske - det er den bedste måde at beskrive vores lærere på. De har alle haft CELTA eller TESOL læreruddannelse, og mange har også, eller arbejder på en DELTA eller MA.

Placeringer

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
Vancouver, British Columbia, Canada

Programmer