Stenberg College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Stenberg College mener, at maksimering af elevsucces involverer ethvert aspekt af kollegiet og enhver stilling (ikke kun instruktører) fra marketing og optagelser, modtagelse, programrådgivere og finansielle tjenester til instruktører, studentervirksomhed, alumni service, faciliteter og it. Stenberg College leverer en bred vifte af tjenester og programmer, der letter studenters succes i deres studieprogrammer, deres valgte karriereveje og i deres personlige og samfundsliv. Vi tilstræber at tage føringen i løbende forbedringer i forståelsen af ​​studerendes behov og udvikling af ressourcer, politikker, procedurer, aktiviteter og arrangementer, organisationer mv. For at maksimere deltagernes engagement og succes.

Vores historie

  • Stenberg College blev oprindeligt etableret i 1990 af Mary Jane Stenberg.
  • I 2003 erhvervede The Education Company Inc. (TEC) Stenberg College .

TEC blev etableret af en erfaren gruppe pædagoger, der grundlagde og drev Center for Digital Imaging and Sound (CDIS) fra 1979 til 2003. Udover Stenberg College administrerer TEC en række andre uddannelsesinstitutioner i hele Canada, herunder Center for Arts og Teknologi.

  • Stenberg åbnede vores flagskibs campus i Surrey i 2004.

Bekvemt beliggende kun få skridt fra transit, vores state-of-the-art facilitet rummer klasseværelser og simuleringslaboratorier.

  • I 2006 lancerede Stenberg vores registrerede psykiatriske sygepleje program; det første kombinerede leveringsprogram af sin art i British Columbia.

I april 2008 producerede programmet sin første kandidat klasse af 28 vellykkede kandidater. Hver af disse kandidater satte deres registreringseksaminer (i forskellige regioner omkring provinsen) og kohorten opnåede en 100% pass rate.

  • I 2010 åbnede Stenberg Early Childhood Education satellitt campus i Surrey.

Beliggende inden for et børnepasning giver dette off-site klasseværelse ECE-studerende mulighed for at observere teori i praksis.

  • I 2011 udvidede Stenbergs kardiologiteknologiplatform nationalt med det første laboratorium i Alberta.
  • I 2014 tilføjede Stenbergs flagskibs campus i Surrey en ny fløj med fire nye Health Care-laboratorier.

Brugt af vores praktiske sygepleje, medicinsk laboratorieassistent, dispenserende optiker og sundhedsplejeassistent-kohorter, disse værelser rummer simuleringsdukker, sundhedsudstyr og endda et optisk lab.

  • I 2016 åbnede Stenberg Vernon og Castlegar satellit-campus.

Disse campusser uddanner sundhedsassistenter og giver eleverne mulighed for at gennemføre deres studier og praktik i deres hjembyer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates » Se Diplomas » Se Health Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Sundhedsassistent til ESL-lærere

på universitet September 2019 Canada Surrey

Som sundhedsassistent yder du støtte til ældre og hjælper dem med at opretholde et niveau af uafhængighed, mens de letter deres smerte og forbedrer deres livskvalitet. Kandidater er parat til at arbejde i udvidede og mellemliggende plejefaciliteter, hjemmestøttebureauer, voksen dagpleje og boliger med hjemmeboende. Mens størstedelen af ​​kandidatuddannelserne giver omsorg for seniorer, forbereder vores program dig på at pleje voksne med en lang række kroniske sundhedsforhold. [+]

Om

Som sundhedsassistent yder du støtte til ældre og hjælper dem med at opretholde et niveau af uafhængighed, mens de letter deres smerte og forbedrer deres livskvalitet. Kandidater er parat til at arbejde i udvidede og mellemliggende plejefaciliteter, hjemmestøttebureauer, voksen dagpleje og boliger med hjemmeboende. Mens størstedelen af ​​kandidatuddannelserne giver omsorg for seniorer, forbereder vores program dig på at pleje voksne med en lang række kroniske sundhedsforhold.

[-]

Videregående uddannelse

på universitet September 2019 Canada Surrey

Early Childhood Education er et yderst givende erhverv. Der er en stor efterspørgsel på tværs af British Columbia for kvalificerede og dedikerede Early Childhood Educators, der kan yde overlegen omsorg og uddannelse for børn fra fødsel til skolealder. [+]

Om

Early Childhood Education er et yderst givende erhverv. Der er en stor efterspørgsel på tværs af British Columbia for kvalificerede og dedikerede Early Childhood Educators, der kan yde overlegen omsorg og uddannelse for børn fra fødsel til skolealder.

[-]

Diploma

Business Diploma Marketing Specialisering

på universitet September 2019 Canada Surrey

Business Diploma med en Marketing Specialization sigter mod at forberede dig til forskellige karriere i erhvervslivet og ledelsen ved at levere praktiske færdigheder og viden. Du vil udvikle et stærkt fundament i business kommunikation (skriftlig og verbal), business matematik, og salg og markedsføring. Derudover vil programmet styrke dine interpersonelle færdigheder for at hjælpe dig med at integrere problemfrit på en forskelligartet arbejdsplads. Du vil også modtage følgende branchespecifikke certificeringer: WHMIS, FoodSafe, Managing Hostile Interactions og BC Violence Prevention. [+]

Om

Business Diploma med en Marketing Specialization sigter mod at forberede dig til forskellige karriere i erhvervslivet og ledelsen ved at levere praktiske færdigheder og viden. Du vil udvikle et stærkt fundament i business kommunikation (skriftlig og verbal), business matematik, og salg og markedsføring. Derudover vil programmet styrke dine interpersonelle færdigheder for at hjælpe dig med at integrere problemfrit på en forskelligartet arbejdsplads. Du vil også modtage følgende branchespecifikke certificeringer: WHMIS, FoodSafe, Managing Hostile Interactions og BC Violence Prevention.

[-]

Rådgivende Terapeut

på universitet September 2019 Canada Surrey

Hvis du leder efter en givende karriere inden for rådgivning eller fremme din egen personlige udvikling, vil Counseling Therapist Diploma Programmet give dig de stepping stones, der hjælper andre med at løse udfordringer, nå deres mål og forbedre deres liv. Du vil lære at nærme og løse virkelige situationer, korrekt selvpleje, etisk beslutningstagning, styrke relationer og andre relevante bløde færdigheder. [+]

Om

Hvis du leder efter en givende karriere inden for rådgivning eller fremme din egen personlige udvikling, vil Counseling Therapist Diploma Programmet give dig de stepping stones, der hjælper andre med at løse udfordringer, nå deres mål og forbedre deres liv. Du vil lære at nærme og løse virkelige situationer, korrekt selvpleje, etisk beslutningstagning, styrke relationer og andre relevante bløde færdigheder.

[-]

Tidlig barndomsuddannelse Post-Basic

på universitet September 2019 Canada Surrey

Stenberg College tilbyder Post-Basic Infant Toddler og Special Needs Early Childhood Educator Program (Dual Diploma) til dem, der allerede har gennemført et Early Childhood Education Basic (Certificate) niveau program. ECE Post-Basic-programmet er 28 uger og fuld tid. [+]

Om

Stenberg College tilbyder Post-Basic Infant Toddler og Special Needs Early Childhood Educator Program (Dual Diploma) til dem, der allerede har gennemført et Early Childhood Education Basic (Certificate) niveau program. ECE Post-Basic-programmet er 28 uger og fuld tid.

[-]

Uddannelsesassistent

på universitet September 2019 Canada Surrey

Kan du lide at arbejde med børn? Ønsker du en givende karriere, der hjælper enkeltpersoner med udfordringer, opnår deres fulde potentiale? Overvej en karriere som undervisningsassistent. [+]

Om

Kan du lide at arbejde med børn? Ønsker du en givende karriere, der hjælper enkeltpersoner med udfordringer, opnår deres fulde potentiale? Overvej en karriere som undervisningsassistent.

[-]

Kontakt

Adresse, linje 1 102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, British Columbia, Canada