Stenberg College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I over 28 år har Stenberg College specialiseret sig i og udmærket sig på sundhedsvæsen og uddannelse af mennesker. Vores hovedcampus ligger i Surrey, British Columbia, en forstad til Vancouver og BCs næststørste kommune.

Stenberg College er akkrediteret af BC regeringens ministerium for videregående uddannelse gennem den private uddannelsesinstitutioner filial (PTIB). PTIB er ansvarlig for at fastsætte kvalitetsstandarder og sikre forbrugerbeskyttelse. Stenberg College har også modtaget BC-regerings Uddannelseskvalitetssikring (EQA) betegnelse, som er BC's brand eller "seal" af kvalitet efter gymnasial uddannelse til offentlige og private institutioner.

Vi udvikler alle vores programmer i samarbejde med industrien for at imødekomme deres behov, hvorfor vores kandidater er så succesfulde. Over 98% af vores kandidater er ansat inden for deres uddannelsesområde inden for 6 måneder efter eksamen. Vi er en lille, stolt canadisk uddannelsesinstitution med et usædvanligt ry og en uovertruffen forpligtelse til vores studerende og deres succes.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Placeringer

Surrey

Address
102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, British Columbia, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig