Læs den officielle beskrivelse

En karriere der gør en forskel

Nova Scotia College of Early Childhood Education er et non-profit uddannelsesmæssigt miljø overvåget af en bestyrelse. På Nova Scotia College of Early Childhood Education er vi stolte af at lægge fundamentet for vores elevers personlige og faglige udvikling.

NSCECE tilbyder et toårigt uddannelsesprogram (ECE), der er grundlagt i flere årtier af forsknings- og udviklingsmæssigt passende praksis. Studerende indskrevet i programmet introduceres til forskellige kurser, der beskæftiger sig med børn, familier og ECE-erhverv og vil erhverve den viden, praksis og færdigheder, der vil udvikle højt selvværd, uafhængighed og begyndelsen af sociale ansvar.

Fokuset på deres studier vil være at designe, implementere og evaluere udviklingsmæssigt hensigtsmæssige curriculum ideer i et forsøg på at støtte væksten og udviklingen af børn fra barndom til 12 år. Programmet omfatter 870 timetimer og 600 praktikum timer. Studerende, der kræver fleksibilitet i deres tidsplan, kan deltage i aftenskurser på deltid.

Kandidater finder ansættelse i en række forskellige indstillinger, herunder børnepasningscentre, skoler, private hjem daycares, børnehaver, udviklingscentre. Over 95% af NSCECE-kandidater finder ECE-beskæftigelse efter graduering.

Programmet kan træffes på heltid eller deltid. Finansiel bistand er tilgængelig.118217_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Historie

I 1970 etablerede St. Josephs Børnecenter det første atlantiske canadiske program i tidlig barndomsuddannelse. Programmet udviklede sig fra et tre-måneders kursus til et ti-måneders Diploma-program. I maj 1997 blev St. Josephs College of Early Childhood Education en separat enhed fra St. Josephs Children's Center.

I 2000 blev programmet udvidet til et toårigt kursus for at sikre, at eksamensbeviserne blev anerkendt på tværs af provinsens grænser. Diplomprogrammet er licenseret af Nova Scotia Department of Labor og Advanced Education og godkendt af Nova Scotia Department of Education og Early Childhood Development .

I 2008 ændrede St Josephs College of Early Childhood Education sit navn til Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE).

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

NSCECE giver et toårigt eksamensbevis i Videregående Uddannelse. Programmet kan træffes på heltid eller deltid. Det opdaterede studieprogram indeholder kursusbeskrivelser ... [+]

5 grunde til at deltage i NSCECE's ECE-programNSCECE har 50 års erfaring med uddannelse af professionelle børnepædagoger.Et NSCECE-eksamensbevis kan åbne døre til belønning af karriere i børnepasningscentre, familiemedicinske centre, førskoleprogrammer i offentlige skoler, familiehjem dagbøger mv.Over 95% af vores kandidater søger ECE beskæftigelse ansættes efter eksamen.Fordi NSCECE er en privat finansieret institution, er undervisningen mindre end andre institutioner.NSCECE kandidater kan overføre 6,5 studiepoints til Mount Saint Vincent University for at opnå en Bachelor of Arts i børne-og ungdomsstudier.

PLUS: Programmet overholder de gældende retningslinjer for ECE i Canada.... [-]

Canada Halifax
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Early Childhood Education at NSCECE