Læs den officielle beskrivelse

VI ER NIMBUS

Nimbus School of Recording & Media er eliten musik og medier skole beliggende i smukke Vancouver, BC, Canada. Nimbus tilbyder mindre klassestørrelser, mentorskab fra brancheeksperter, hands-on træning, og 24/7 adgang til vores professionelle studier. Nimbus blev medstifter af den kendte musik producenter Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss) og GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Alle vores kurser bliver undervist af de nuværende branchefolk. Vi tilbyder diplom og certifikat programmer på: lydteknik, musikproduktion, elektronisk musik produktion, video produktion, post produktions & spil lyd, levende lyd og musik industrien iværksætteri. Nimbus hjælper eleverne skabe deres fremtid i musik og medier.

nimbstud

THE NIMBUS fordel:

Hands-On Learning
Vi bygger vores lektioner omkring en karriere fokuseret, hands-on tilgang til uddannelse. Med små klassestørrelser, du lærer ved at gøre arbejdet, ikke læst om det i en lærebog. Audio & Video studerende træner i faste studier med toppen af ​​den linje gear, samme gear bruges i professionelle studier rundt om i verden. Business studerende arbejder med virkelige kunstnere, planlægge og køre virkelige hændelser, og arbejde for vores elev-run pladeselskab.

Mentorskab og netværk
Nimbus fakultet omfatter en imponerende liste af ingeniører, producenter, lyddesignere, og erhvervsledere (herunder Juno vindere & nominerede, og guld & platin rekord modtagere). Du vil få mulighed for at lære af de bedste i branchen. Nogle studerende har selv modtaget deres første professionelle album kredit mens i skolen! Nimbus studerende også drage fordel af fra igangværende networking muligheder med top branchefolk gennem regelmæssige gæsteforelæsninger. Tidligere gæstetalere har besøgt fra: NETTWERK Records, Monstercat, Earthquaker Devices, Roland, Take Aim Media, SOCAN, The Feldman Agency, Universal Music Publishing, og mange flere.

24/7 Praktisk Industri Experience
Nimbus er åben 24/7 for vores studerende. Med 24 timers adgang til vores studier, vil du have al den tid du har brug for at få tillid og erfaring med de færdigheder og begreber, du er ved at lære. Uanset hvilket program du tager på Nimbus, når du har afsluttet din tid her, vil du hovedet ud i verden med utallige timers praktisk brancheerfaring.

Verdensklasse Gear
At være en verdensklasse ingeniør, fotograf, eller producer, du har brug for at arbejde på verdensklasse gear. Hos Nimbus, vil du få dine hænder på den højeste kvalitet industri standard gear og den nyeste digitale teknologi. Dette omfatter tre fantastiske SSL konsoller, Avid S6 og S3 kontrol overflader, Slate Audio Raven MTX, og de nyeste Pro Tools HDX Systems. Når du forlader Nimbus vil du være i stand til at gå ind i en hvilken som helst studie og kender hver knap og knappen.

Samarbejde

Bliv en del af Nimbus økosystem. Få værdifuld samarbejdsevner gennem vores psykologi klasser er designet til at tilbyde erfaringsbaseret læring med praktiske eksempler fra studiet og industri liv at øge din selvbevidsthed, selvtillid og relationelle færdigheder. Du vil også bygge dit CV via integration med medstuderende fra andre kurser og programmer. På Nimbus, samarbejde på tværs af discipliner for at skabe professionelle projekter er en del af livet, ligesom i den virkelige verden.

Mulighed
Gennem vores omdømme og engagement i branchen, vi modtager hele tiden muligheder for vores alumner og nuværende studerende. Vores aktive placering program modtaget over anmodninger 200 arbejdsformidlingen sidste år alene! Vores alumner har gået på at gøre fantastiske ting, herunder at vinde en Juno. Vores ønske om musikindustrien bestræber sig på at styrke industrien, at vores kandidater gå ind.

VORES PROMISE TIL DIG


Nimbus eksisterer for at ændre liv gennem musik. Vi brænder for musik, mentorskab og fællesskab. Vi værdsætter kvalitet og karakter. Vi er forpligtet til at skabe en følelse af at høre uanset race, køn, orientering eller religion til vores studerende, alumner, medarbejdere og det større fællesskab. Vi leverer hands-on overførsel af viden og livsfærdigheder fra de nuværende branchefolk.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Nimbus School of Recording & Media

Startende fra det grundlæggende i indpakning kabler og placere mikrofoner, vil dette kursus tager dig i dybden i alle aspekter af audio teknik og studie-baserede produkti ... [+]

Startende fra det grundlæggende i indpakning kabler og placere mikrofoner, vil dette kursus tager dig i dybden i alle aspekter af audio teknik og studie-baserede produktion musik.

Med 24/7 studie adgang og mentorskab fra industrien proffer, vil du have mulighed for at dyrke dine tekniske og interpersonelle færdigheder gennem praktisk læring i rigtige studier, der arbejder med virkelige kunstnere og bands.

Dette er vores mest omfattende program i studiet musikproduktion og teknik. Ved afslutningen af ​​programmet, vil du være sikker på at arbejde i en hvilken som helst studie, hvor som helst i verden - eller endda starte din egen studie!

Potentielle Karriere: Music Producer, Lydtekniker, Studio Assistant Engineer, Audio Editor, Studio Engineer, Mastering Engineer, Arrangør.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Nimbus School of Recording & Media

Nimbus Advanced Music Industry studerende får op-to-the-minut færdigheder i musikindustrien, som den er i dag. Studerende af Advanced Music Industry program vil fremme al ... [+]

Nimbus Advanced Music Industry studerende får op-to-the-minut færdigheder i musikindustrien, som den er i dag. Studerende af Advanced Music Industry program vil fremme album og få reelle, praktiske erfaringer, herunder hvordan man kunne køre og styre et moderne medievirksomhed.

MIND 100 - Introduktion til Music Industri & Entrepreneurship forbereder dig til en karriere i musikindustrien, enten som en kunstner, en producent, fotograf eller i en lederstilling. Du vil lære, hvordan musikindustrien arbejder, og få de iværksætterevner at køre din egen virksomhed. Kurset kulminerer i en karriereudviklingsplan med input og mentorskab fra instruktører fra flere discipliner. Målet er at give dig en solid plan for dig og den karriere, du ønsker i musikindustrien. Du vil få mulighed for at præsentere denne plan til top professionelle fra musikbranchen, vinder deres indsigt og perspektiv på din plan.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Nimbus School of Recording & Media

... [+]

I denne innovative kursus, vil vi give dig et solidt fundament i studieoptagelse, interpersonelle, og produktionsteknikker før dykning i en verden af ​​elektronisk musik produktion. Resultatet? Du vil blive en godt afrundet producent i stand til at udmærker sig i enhver genre eller miljø.

Som med alle Nimbus kurser, er dette program undervist af de nuværende branchefolk og du vil have 24/7 adgang til vores studier at praktisere alt det, du er ved at lære. Byg din portefølje, og få de færdigheder, du har brug for at skille sig ud og få succes i den spændende og konkurrencedygtig elektronisk musik produktion.

program Højdepunkter Udnyt Avid Pro Tools, Autotune, ME... [-]
Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Nimbus School of Recording & Media

Som en Nimbus videoproduktion studerende, vil du blive nedsænket i alle aspekter af digital video produktion, herunder: at skrive, instruere, støbning, placering scouting ... [+]

Uanset om du ønsker at skabe musikvideoer, reklamefilm, kortfilm eller film levende webcasts, giver vi dig de færdigheder og tillid, du har brug for at træde ind i en hvilken som helst produktion rolle og skabe professionel video indhold til ethvert medium.

Som en Nimbus videoproduktion studerende, vil du blive nedsænket i alle aspekter af digital video produktion, herunder: at skrive, instruere, støbning, placering scouting, der producerer, skydning, redigering, belysning og lyd blanding. Plus, lære ins og outs af video live streaming og webcast!

Vi vil lære dig veletablerede videoproduktion teknikker og nye, up-to-the-minute nødvendige færdigheder til at sætte dig selv i spidsen for den stadigt udviklende medielandskab.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

We Are More Than A School - We Are Nimbus - Nimbus School of Recording & Media

Nimbus School Of Recording & Media