Medicine Hat College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Medicine Hat College (MHC) er et offentligt styrelsesråd, omfattende samfundskollegium, der betjener en stor region i sydøstlige Alberta og videre. Åben siden 1965 er MHC en moderne, progressiv læringsinstitution. MHC tilbyder programmer inden for erhvervslivet, uddannelse, visuel og scenekunst, videnskab, sundhedsstudier og teknologi. Medicine Hat College har to campusser, en i byen Medicine Hat og en i byen Brooks, 100 km fra Medicine Hat.

2.173 fuldtidsstuderende 1.449 deltidsstuderende 52% kvindelige 48% mænd Internationale studerende udgør 9% af vores elevkrop.

Velkommen til Medicine Hat College!

Kendt for vores fokus på de studerende - og vores innovative og kollaborative natur - Medicine Hat College stolt tjener over 8.000 elever hvert år. Vi er forpligtet til samfundene i sydøst Alberta, alligevel opmærksomme på globale muligheder, hvad enten søger at studere med os, partner på en ny venture eller idé eller bruge vores faciliteter til at hjælpe med at gøre mest muligt ud af dit møde eller jubelscener vi er her for du.

MHC er et stolt medlem af Campus Alberta og glæder partnerskaber til gavn for vores studerende og samfund. Del dine ideer, dele dine historier og dele i en succesfuld fremtid med os.

College profil

Det vi lover

Medicine Hat College giver undervisning, der forbereder de studerende til yderligere undersøgelser, karriere og liv. Vores folk er passionerede omkring frigøre potentialet i hver studenterrelaterede intellektuelt, følelsesmæssigt og socialt. Gennem hvert møde har vi med studerende-og alt, hvad vi gør-vi vil forsøge at genkende og fremme deres potentiale som elever, medarbejdere og globale borgere.

Muligheder for at lære

Grader i partnerskab med Alberta universiteter
University overførsel giver eleverne mulighed for at starte grader her
Certifikat, diplom, og anvendt uddannelser for karriere og beskæftigelse
forberedelse College
lærlingeuddannelse handler
Fortsatte undersøgelser for karriere forbedring og rekruttering
Conservatory of Music and Dance
engelsk som andetsprog
Campusser i Medicine Hat og Brooks

Innovate og skabe

Vores kontor for Innovation og Scholarship (OIS) understøtter anvendt forskning gjort for at gavne de studerende, industrien, samfundet, og videre. Dette gøres ved at tilbyde faciliteter, uddannelse og ekspertise til organisationer i forskning og udvikling af deres produkter og tjenester. Derudover samarbejder vi aktivt med virksomheder, andre post-sekundære institutioner, offentlige og ikke-statslige organer på en bred vifte af innovative projekter.

Kontakt vores kontor, hvis du er interesseret i at finde ud af, hvor forskning og innovation kan tage dig.

MHC Advantage

Der er mange grunde til, at MHC er et godt valg for internationale studerende.

MHC er en udpeget læringsinstitution (DLI # O18795445892), og alle akademiske kreditprogrammer, herunder engelsk til akademiske formål, er udpegede programmer.

Sikker, intimt fællesskabsmiljø, der giver eleverne mulighed for at overgå til canadisk kultur og nordamerikanske undervisningsstil Konkurrencedygtige internationale studieafgifter i forhold til andre institutioner i Alberta Talrige eksamensbeviser og eksamensbevis Tilgængelighed af universitetets overførselsmuligheder for at fortsætte til færdiggørelse af uddannelsen Flere uddannelser tilbydes på campus i samarbejde med andre Alberta universiteter Høj studenttilfredshed i forhold til resten af ​​Alberta Bredt udvalg af studiestøttetjenester, der bidrager til akademisk, social og personlig udvikling

MHC Support Services

Akademisk rådgivning Academic Resource Center Open Learning Center Studerendes Forening & Peer Support Center Student Beskæftigelse & Karriere Center Studerende Finansiel Støtte Personlig rådgivning Handicap Services Bibliotekstjenester og Skrive Specialist Pas på Life Center College Daycare Entreprenør Development Center

International Student Services

Støtte og rådgivning forud for ankomst Pick-up på Medicine Hat Airport eller Greyhound Bus Station Sygesikring 24 timers nødhjælp Homestay Placering Rejseinformation Åbning af en bankkonto Ny studentorientering

Placeringer

Medicinhat

Medicine Hat College

Address
Medicine Hat Campus
299 College Drive SE

T1A 3Y6 Medicinhat, Alberta, Canada
Telefonnummer
+1 866-282-8394

Brooks

Address
Brooks Campus
200 Horticultural Station Road East

T1R 1E5 Brooks, Alberta, Canada