Languages Across Borders | Vancouver

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vælge CSLI som din engelske skole

Forbedre dine engelske kommunikationsfærdigheder

CSLI har specialiseret sig i konversations engelsk klasser. Vi giver et aktivt og engagerende miljø, hvor eleverne kan få det godt til at tale engelsk og lære at kommunikere effektivt og med lethed.

Med CSLI's fokus på samtale og vores "kun engelsk" -politik får eleverne masser af muligheder for at praktisere engelsk og for at holde forbedring selv udenfor klasseværelserne, mens de nyder at mødes med andre internationale studerende.

Aktivt, venligt og internationalt miljø

Studerende fra over 100 forskellige lande har valgt at studere på CSLIs engelskskole i smukke Vancouver, Canada. På vores skole mødes mennesker fra hele verden og bliver livslange venner, mens de nyder den bedste tid i deres liv!

Gennem break-time-spil, fester, særlige arrangementer og internationale temakvoter stimulerer vi en kulturel, social og uddannelsesmæssig udveksling på engelsk, mens vi har meget sjovt.

Professionelle og hjælpsomme lærere

Alle CSLIs lærere er indfødte engelsktalende med professionel engelsk læreruddannelse og TESOL certifikater. Vores kompetente og venlige lærere skaber en sjov og engagerende klassestil atmosfære, der hjælper eleverne med at forbedre og udvikle deres engelsksprogede færdigheder. Vi er stolte af at have så mange erfarne lærere af høj kvalitet på vores engelske skole!

Engelsk programmer med variation og fleksibilitet

CSLIs brede udvalg af engelske kurser og programmer gør det muligt for eleverne at fokusere på deres interessepunkter og overvinde deres svagheder. På vores engelskskole har eleverne fleksibilitet til at ændre deres programmer ugentligt.

Denne fleksibilitet gør det muligt for begge studerende at bo for et kortere ophold såvel som lange opholdsstuderende for at få mest muligt ud af deres erfaring i Canada og gøre store forbedringer i deres engelsksprogede evner.

Fredag ​​Aktiviteter uden ekstra omkostninger

På CSLI kan du bruge din engelsk i sjove og praktiske situationer under CSLIs berømte Free Friday Activities! Hver fredag ​​arrangerer vi aktiviteter for vores elever, så de kan øve engelsk, mens de oplever alle de gode ting, Vancouver og Canada har at byde på.

Blandt de mange muligheder er sightseeingture, sport, madlavning og kulturelle oplevelser! Der er ingen ekstra gebyrer for at deltage i disse aktiviteter!

CSLI Campus

CSLI er en engelsk skole specielt designet til at skabe en unik, venlig atmosfære, der understøtter læring og sjov. Klasser bruger moderne audiovisuelt udstyr såsom fladskærms-tv, MP3-afspillere, bærbare computere og projektorer. Det venlige receptionmedarbejder er altid til rådighed for rådgivning, skole og byoplysninger og visumhjælp.

Vores elever kan gøre brug af

 • Rummelig opholdsstue
 • Køkken (mikrobølger
 • Gratis kaffe og te
 • Snack og drikke maskiner
 • Gratis højhastighedsadgang til internettet (WiFi)
 • Elevcomputere
 • Spil (bordfodbold
 • Kørestols adgang

Beliggenhed

CSLI er beliggende i dynamisk Yaletown, det nyeste og trendigste distrikt i downtown Vancouver. Ud over at være tæt på Vancouver Public Library, busstoppesteder og andre centrale bekvemmeligheder ligger vores engelskskole kun få minutters gang fra Yaletown Station, der giver direkte skytrain adgang til og fra Vancouver International Airport.

Vi er placeret på hjørnet af Nelson Street og Cambie Street i downtown Vancouver.

Inden for to blokke af vores placering finder du:

 • en række kaffebarer og restauranter i Yaletown
 • Vancouver Public Library
 • Aquabus til Granville Island
 • Sport stadioner
 • Skytrain stationer (stadion station og Yaletown / Roundhouse station)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse Community Center
 • Teatre
 • Fitnesscentre
 • Supermarkeder
 • Utallige andre attraktioner og faciliteter

Studer engelsk i smukke Vancouver

Velkommen til Vancouver! Denne by er blevet stemt som et af de mest ønskelige steder at bo. Beliggende mellem havet og bjergene, har Vancouver meget at tilbyde!

Vancouver er en multikulturel by med shopping, restauranter og sociale og kulturelle aktiviteter for at appellere til enhver smag. Parker og offentlige strande omgiver byens havn og byder på mange muligheder for udendørs aktiviteter året rundt.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Kursus: Akademisk engelsk

på universitet Deltid 4 uger Åben tilmelding Canada Vancouver

Dette kursus giver eleverne mulighed for at forbedre deres læsekompetencer og grammatik nøjagtighed i både talte og skriftlige engelsk. I denne klasse studeres en bred vifte af læsningstekster i detaljer. Mangfoldigheden i indhold udsætter eleverne for en bred vifte af ordforråd og grammatik samt litterære former. [+]

Akademisk engelskKlassebeskrivelse

Det akademiske engelske kursus på CSLI er designet til at fokusere på

Grammatiske strukturerAcademic Vocabulary BuildingLæseforståelseSkrive evner

Dette kursus giver eleverne mulighed for at forbedre deres læsekompetencer og grammatik nøjagtighed i både talte og skriftlige engelsk.

I denne klasse studeres en bred vifte af læsningstekster i detaljer. Mangfoldigheden i indhold udsætter eleverne for en bred vifte af ordforråd og grammatik samt litterære former.

Studerende praktiserer læseforståelse og analyserer forhold mellem ord som de praktiserer ved hjælp af nyt ordforråd i forskellige sammenhænge.

Grammatiske punkter gennemgås, og der lægges stor vægt på elevernes grammatiske nøjagtighed under talevirkninger.... [-]


Kursus: Business English

på universitet Deltid 4 uger August 2019 Canada Vancouver

Dette kursus er designet til at forbedre elevernes Business English ordforråd og hjælpe dem med at få tillid til at kommunikere effektivt på engelsk i forskellige forretningssituationer. [+]

ForretningsengelskKlassebeskrivelse

Dette kursus er designet til at forbedre elevernes Business English ordforråd og hjælpe dem med at få tillid til at kommunikere effektivt på engelsk i forskellige forretningssituationer.

En bred vifte af aktiviteter, herunder dialoger, øvelser og rollespil anvendes i hele programmet for at fremme kommunikation mellem studerende.

Læreplanen er udviklet til at forbedre teknisk grammatik, forretningsordforråd og give eleverne de engelske færdigheder, der er nødvendige for at kommunikere med hold og samarbejdspartnere på arbejdspladsen og tale engelsk med tillid til et fagligt miljø.

Uge 1: Cover Letters og CV

Uge 2: Kommunikation / møder... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Canada