Læs den officielle beskrivelse

Vælge LAB som din engelske skole

Forbedre dine engelske kommunikationsfærdigheder

LAB specialiserer sig i Conversational English klasser. Vi giver et aktivt og engagerende miljø, hvor eleverne kan få det godt til at tale engelsk og lære at kommunikere effektivt og med lethed.

Med LAB's fokus på samtale og vores "kun engelsk" -politik får eleverne masser af muligheder for at uddanne engelsk og for at forbedre deres egenskaber uden for klasseværelserne, mens de er sammen med andre internationale studerende.

Aktivt, venligt og internationalt miljø

Studerende fra over 100 forskellige lande har valgt at studere på LABs engelske skole i smukke Vancouver, Canada. På vores skole mødes mennesker fra hele verden og bliver livslange venner, mens de nyder den bedste tid i deres liv!

Gennem break-time-spil, fester, særlige arrangementer og internationale temakvoter stimulerer vi en kulturel, social og uddannelsesmæssig udveksling på engelsk, mens vi har meget sjovt.

Professionelle og hjælpsomme lærere

Alle LABs lærere er indfødte engelsktalende med professionel engelsk læreruddannelse og TESOL certifikater. Vores kompetente og venlige lærere skaber en sjov og engagerende klassestil atmosfære, der hjælper eleverne med at forbedre og udvikle deres engelsksprogede færdigheder. Vi er stolte over at have så mange erfarne lærere af høj kvalitet på vores engelske skole!

Engelsk programmer med variation og fleksibilitet

LABs brede udvalg af engelske kurser og programmer gør det muligt for eleverne at fokusere på deres interessepunkter og overvinde deres svagheder. På vores engelskskole har eleverne fleksibilitet til at ændre deres programmer ugentligt.

Fleksible fredagskurser, sjov og interessant aktivitet

LAB Vancouver's anerkendte FREE Friday Activities gør det muligt for eleverne at bruge engelsk i hverdagssituationer. Udendørsprogrammet hjælper eleverne med at bruge engelsk ud over skolemiljøet og i deres daglige liv. Denne praktiske tilgang forbedrer læringsprocessen og bygger tillid. Hver uge (undtagen Månedlige Graduationsdage) kan eleverne vælge mellem seks til otte forskellige aktiviteter planlagt i ugen og deltage uden at betale ekstra gebyrer. Disse aktiviteter omfatter sightseeingture omkring Vancouver, vandreture i naturen, kulturelle oplevelser og sportsbegivenheder.

Blandt de mange muligheder er sightseeingture, sport, madlavning og kulturelle oplevelser! Der er ingen ekstra gebyrer for at deltage i disse aktiviteter!

LAB Campus

LAB er en engelsk skole specielt designet til at skabe en unik, venlig atmosfære, der understøtter læring og sjov. Klasser bruger moderne audiovisuelt udstyr som f.eks. Fladskærms-tv, MP3-afspillere, bærbare computere og projektorer. Det venlige receptionspersonale er altid til rådighed for rådgivning, skole og byoplysninger og visumhjælp.

Vores elever kan gøre brug af

 • Rummelig opholdsstue
 • Køkken (mikrobølger
 • Gratis kaffe og te
 • Snack og drikke maskiner
 • Gratis højhastighedsadgang til internettet (WiFi)
 • Elevcomputere
 • Spil (bordfodbold
 • Kørestols adgang

Beliggenhed

LAB er beliggende i det dynamiske Yaletown, det nyeste og trendigste distrikt i downtown Vancouver. Udover at være tæt på Vancouver Public Library, busstoppesteder og andre centrale bekvemmeligheder ligger vores engelskskole kun få minutters gang fra Yaletown Station, der giver direkte skytrain adgang til og fra Vancouver International Airport.

Vi er placeret på hjørnet af Nelson Street og Cambie Street i downtown Vancouver.

Inden for to blokke af vores placering finder du:

 • en række kaffebarer og restauranter i Yaletown
 • Vancouver Public Library
 • Aquabus til Granville Island
 • Sport stadioner
 • Skytrain stationer (stadion station og Yaletown / Roundhouse station)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse Community Center
 • Teatre
 • Fitnesscentre
 • Supermarkeder
 • Utallige andre attraktioner og faciliteter

Studer engelsk i smukke Vancouver

Velkommen til Vancouver! Denne by er blevet stemt som et af de mest ønskelige steder at bo. Beliggende mellem havet og bjergene, har Vancouver meget at tilbyde!

Vancouver er en multikulturel by med shopping, restauranter og sociale og kulturelle aktiviteter for at appellere til enhver smag. Parker og offentlige strande omgiver byens havn og byder på mange muligheder for udendørs aktiviteter året rundt.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Languages Across Borders | Vancouver

Dette kursus giver eleverne mulighed for at forbedre deres læsekompetencer og grammatik nøjagtighed i både talte og skriftlige engelsk. I denne klasse studeres en bred vi ... [+]

Akademisk engelskKlassebeskrivelse

Det akademiske engelske kursus på LAB Vancouver er designet til at fokusere på

Grammatiske strukturerAcademic Vocabulary BuildingLæseforståelseAkademisk skrivning færdigheder

Dette kursus giver eleverne mulighed for at forbedre deres læsekompetencer og grammatik nøjagtighed i både talte og skriftlige engelsk.

I denne klasse studeres en bred vifte af læsningstekster i detaljer. Mangfoldigheden i indhold udsætter eleverne for en bred vifte af ordforråd og grammatik samt litterære former.

Studerende praktiserer læseforståelse og analyserer forhold mellem ord som de praktiserer ved hjælp af nyt ordforråd i forskellige sammenhænge.... [-]

Canada Vancouver
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Languages Across Borders | Vancouver

Dette kursus er designet til at forbedre elevernes business engelsk ordforråd og hjælpe dem med at få tillid til at kommunikere effektivt på engelsk i forskellige forretn ... [+]

ForretningsengelskKlassebeskrivelse

Læreplanen er udviklet til at forbedre teknisk grammatik, forretningsordforråd og give eleverne de engelske færdigheder, der er nødvendige for at kommunikere med hold og samarbejdspartnere på arbejdspladsen og tale engelsk med tillid til et fagligt miljø.

I løbet af kurset lærer du:

Uge 1 | Cover Letters og CV'er

Uge 2 | Kommunikation / møder

Uge 3 | Virksomhedskonstruktion og Organisation / Field Trips

Uge 4 | Marketing / Interkulturel Forretning / Forretningsetik

Kursusdetaljer

Klassefokus | Kommunikationsfærdigheder, Engelsk Fluency, Vocabulary building specific for Business

Timer pr. Uge | 30 timer... [-]

Canada Vancouver
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Preparatory Year

Languages Across Borders | Vancouver

IELTS forberedelseskursus på LAB Vancouver er designet til at hjælpe dig med at få teknikker og strategier til at maksimere din eksamensevne. Programmet hjælper dig med a ... [+]

IELTS-forberedelseKlassebeskrivelse

IELTS forberedelseskursus på LAB Vancouver er designet til at hjælpe dig med at få teknikker og strategier til at maksimere din eksamensevne. Programmet hjælper dig med at blive fortrolig med de fire komponenter i IELTS eksamen.

En række rollespil, casestudier, gruppediskussioner og interaktive præsentationer vil hjælpe eleverne med at få indsigt i de bedste måder at analysere, forstå og interagere med andre med succes.

Studerende har mange muligheder for at praktisere tale og debattere på engelsk, forbedre deres udtale, flydende og aktive lyttefærdigheder, samt få værdifuld indsigt i de bedste måder at interagere med andre med succes.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk

LAB Montréal to LAB Vancouver - our student's journey from East to West, from French to English

LAB Vancouver - Returning student continues her adventures... as a volunteer!

LAB Vancouver Student Film Festival 2019 - DAMIAN'S CLASS

Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Canada