Le Cordon Bleu Ottawa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute er den eneste canadiske campus i Le Cordon Bleu. Beliggende i Canadas hovedstad, vil Le Cordon Bleu Ottawa kulinariske kunst programmer give dig mulighed for at mestre de klassiske teknikker for køkken og wienerbrød på kun 9 måneder.

Under ledelse af chefs i verdensklasse, der respekteres over hele verden, modtager Le Cordon Bleu Ottawa- studerende praktisk træning, samtidig med at de lærer færdigheder og teknikker, som danner grundlaget for færdigheder og viden, som kan anvendes på ethvert køkken.

Uanset om du er en aspirerende kok, der forfølger en karriere inden for kulinarisk kunst, lidenskabelig for wienerbrød, har en flair for mad og wienerbrød eller er interesseret i vores korte gourmet-sessioner, byder vi dig velkommen til at nå dine kulinariske mål på Le Cordon Bleu Ottawa.

Kokkene i verdensklasse på Le Cordon Bleu Ottawa har uddannet sig i de fineste restauranter og hoteller. Student til kokkenkvoter på 15: 1 sikrer, at du modtager personlig opmærksomhed, som bygger din selvtillid og færdigheder. Køkkenets layout gør det muligt for konstant feedback fra kokke.

Ved at bruge lige tid i teater stil demonstration klasser og praktiske praktiske, vil du erhverve de nødvendige teknikker og færdigheder, der kræves af dagens kulinariske fagfolk

Ved hjælp af en kodificeret undervisningsmetode vil du se, at vores master kokke forbereder udvalgte menuer i demonstrationsteater med kameraer, spejle og lydsystemer. Derefter udøve og kopiere opskrifter i professionelt udstyrede køkkener designet med individuelle arbejdsområder, herunder din egen gasovn. Kokerne vil være i køkkenet med dig, veilede og lede dig undervejs.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates » Se Diplomas » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Cuisine de base

på universitet Fuldtid 11 uger June 2019 Canada Ottawa

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden [+]

Cuisine de Base

Fra dag 1 introduceres knivhåndtering, klassiske nedskæringer og grundlagre. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden og bliver mere komplicerede og mere menuorienterede, der omfatter elementer som organisation, forberedelse, balance og timing. Du vil lære disse grundlæggende grunde, samtidig med at du øger dine konfidensniveauer.

Grundmodulet:

Sikker knivhåndtering og grundskæringer

Lær knivhåndteringsteknikker til opskæring og limning af grøntsager og kød

Fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation

Lær fødevaresikkerhed, hygiejne og organisation, så du vil være parat til at arbejde i et professionelt køkken... [-]


Køkken intermédiaire

på universitet Fuldtid 11 uger June 2019 Canada Ottawa

Undersøg franske regionale køkkener, ingredienser og oprindelser og studer de mest berømte opskrifter fra Frankrig. Gennem øvelse og gentagelse vil du begynde at udføre [+]

Køkken Intermédiaire

Forfin dig og blive mere effektiv i køkkenet, når du bruger dine nye færdigheder og teknikker til at skabe berømte opskrifter.

Undersøg franske regionale køkkener, ingredienser og oprindelser og studer de mest berømte opskrifter fra Frankrig. Gennem praksis og gentagelse vil du begynde at udføre opgaver med større lethed, mens kokkens instruktører fremhæver præsentationer fra tallerken til plade.

Intermediate Module:

Produktets oprindelse og indflydelse på regionalt køkken

Introduceres til de tolv regioner i Frankrig og de unikke madlavningstilstande i de forskellige regioner

Mere avancerede tekniske nedskæringer (slagteri) og præsentation ... [-]

Køkken supérieure

på universitet Fuldtid 11 uger June 2019 Canada Ottawa

Dette niveau fokuserer på udviklingen af ​​franske teknikker, der giver mulighed for personlig kreativitet og beherskelse af klassiske og nutidige køkkenkundskaber. [+]

Køkken Supérieure

Master klassisk og moderne køkken færdigheder og tilføje din egen signatur stil

Dette niveau fokuserer på udviklingen af ​​franske teknikker, der giver mulighed for personlig kreativitet og beherskelse af klassiske og nutidige køkkenkundskaber.

Supérieure-modulet:

Befæstelse af klassisk og moderne "Haute Cuisine"

Opdag nye trends i præsentation, farve og klassisk køkken

Beherskelse af indviklede teknikker og metoder

Lær de mest indviklede teknikker i fransk køkken, der kan anvendes til enhver verdenskøkken

Kunst af moderne præsentation gennem gruppe- og individuelle retter

Lær udviklingen af ​​præsentationsteknikker og præsentationen af ​​individuelle retter... [-]


Pâtisserie de base

på universitet Fuldtid 11 uger June 2019 Canada Ottawa

Lær at skabe en mangfoldighed af kager, traditionelle desserter, kager og dej. [+]

Pâtisserie de Base

Lær de klassiske teknikker til at kombinere ingredienser i rige kager

Lær at skabe en mangfoldighed af kager, traditionelle desserter, kager og dej. Demonstrationerne og praktiske sessioner vil lede dig gennem de grundlæggende teknikker og opskrifter af fransk wienerbrød.

Grundmodulet:

Grundlæggende deje

Tilbered korte skorpe dej, søde dejter, korte kagedejer, pâte à choux, puffdej, quiches, tartes og andre

Introduktion til cremer og fyldstoffer

Lær at lave en række cremer og fyldstoffer - en vigtig ingrediens til mange desserter

Traditionelle kager og desserter

Lær at lave traditionelle Éclairs og Saint Honoré og andre franske klassiske desserter... [-]


Pâtisserie intermédiaire

på universitet Fuldtid 11 uger June 2019 Canada Ottawa

Pâtisserie Intermédiaire er baseret på praksis og gentagelse. Da eleverne mestrer vigtige teknikker som f.eks. At lave en svamp eller bavarian fløde, bliver eleverne mere effektive [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Giv mere tid til dekoration og præsentation af dine kager.

Pâtisserie Intermédiaire er baseret på praksis og gentagelse. Da eleverne mestrer vigtige teknikker som f.eks. At lave en svamp eller bavarian fløde, bliver eleverne mere effektive.

Intermediate Module:

Kunstneriske dekorative færdigheder

Lær fin linje og grænse rør og forlængelse arbejde med Royal icing

Variationer over restaurant desserter

Lær at forberede frosne desserter som is og sorbet og andre cremefyldte desserter

Miniaturisering - søde petits fours

Lær kunsten med miniaturisering og søde petits fours

Klassiske og nutidige præsentationer ... [-]

Pâtisserie supérieure

på universitet Fuldtid 11 uger June 2019 Canada Ottawa

Pâtisserie Supérieure-programmet kombinerer al viden, teknikker og kunstneriske færdigheder på basis- og mellemniveauet [+]

Pâtisserie Supérieure

Vær drevet for at personliggøre alle dele af dit arbejde.

Pâtisserie Supérieure-programmet kombinerer al viden, teknikker og kunstneriske færdigheder på basis- og mellemniveau.

Det overordnede modul:

Moderne Restaurant Desserter

Lær at forberede restaurant desserter, herunder moderne kager, tærter og bûches

Entremets desserter og dybdegående undersøgelse af smag, aromaer og krydderier

Lær at skabe desserter med mere creme, lag og smag som frugt

The Art of Chocolate:

Lær artisteriet af chokolade mousse kager, temperering af chokolade, hånddybet og støbt chokolade

Blanding af forskellige chokolader og teksturer ... [-]

Diploma

Diplôme de Cuisine

på universitet Fuldtid 33 uger June 2019 Canada Ottawa

Brug pladen som dit lærred og få den viden, disciplin og forståelse af tekniske færdigheder, der tilskynder din kreativitet og det naturlige talent til at blomstre. [+]

Diplôme de Cuisine

Advance gennem grundlæggende, mellemliggende og overlegne niveauer af køkken og opnå et diplom, der er velkommen i verdens fineste køkkener.

Brug pladen som dit lærred og få den viden, disciplin og forståelse af tekniske færdigheder, der tilskynder din kreativitet og det naturlige talent til at blomstre. Disse metoder kan anvendes til enhver stil af køkken.

Cuisine de Base

En omfattende introduktion til fransk køkken, der giver klassisk køkkenfærdigheder og teknikker - knivhåndtering og pleje, hygiejne og hygiejne, klassiske knivskæringer, madlavningsmetoder, madlavning, mise-en-place, gane træning og kulinarisk terminologi.

Køkken Intermédiare... [-]


Diplôme de pâtisserie

på universitet Fuldtid 33 uger June 2019 Canada Ottawa

Advance gennem grundlæggende, mellemliggende og overlegne niveauer af pâtisserie programmet og opnå et eksamensbevis, der er anerkendt over hele verden. [+]

diplôme de konditori

Advance gennem grundlæggende, mellemliggende og overlegne niveauer af pâtisserie programmet og opnå et eksamensbevis, der er anerkendt over hele verden.

Begynd din rejse med basale dej og konditorier og gå videre til dekorative teknikker, restaurant og frosne desserter og specialiseret chokolade- og sukkerarbejde.

Pâtisserie de Base

En omfattende introduktion til konditorivarer - forberedelsen og alsidigheden af ​​dejener, cremer og fyldstoffer; Traditionelle kager, grundlæggende dekoration og finish; Og fransk konditori terminologi.

Pâtisserie Intermédiare

En forfining af grundlæggende teknikker med en introduktion til chokolade temperering, dipping og dekorative teknikker; Karamel og nougatine metoder og mere avancerede præparater af restaurant-stil desserter.... [-]


Kursus

Gourmet korte kurser

på universitet Åben tilmelding Canada Ottawa

I mere end et århundrede har Le Cordon Bleu gjort det muligt for ambitiøse madlavere at gøre deres ambitioner til virkelighed. Selvom mange Le Cordon Bleu studerende allerede har nogle [+]

Gourmet korte kurser

I mere end et århundrede har Le Cordon Bleu gjort det muligt for ambitiøse madlavere at gøre deres ambitioner til virkelighed. Selvom mange Le Cordon Bleu-studerende allerede har en kulinarisk oplevelse, kommer et stort antal fra forskellige fagområder og faglige baggrunde . Nogle søger at starte en ny karriere, og andre søger at kombinere deres interesser eller fremme i deres nuværende erhverv. Vores studerende stræber efter vellykkede karriere på en lang række områder, herunder restaurantkøkkener, catering, restaurant og hotel management, journalistik, rådgivning, mad service, mad styling og uddannelse.

Nogle af vores kommende kurser omfatter: Molekylær Gastronomi - Avanceret Køkkenteknikker Første demonstration: Mandag, 14. august, 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstration: mandag den 2. oktober 2017 | 17:00 til 19:00 Watch som vores kokke demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i køkkenet! Demonstrationen sørger for at stimulere din kreativitet i køkkenet ved hjælp af de nyeste avancerede teknikker. Tour De France - køkken mandag den 18. september 2017 til torsdag den 21. september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrig har et ry som destination for fremragende køkken af ​​en grund! Fransk madlavning har udviklet sig over landets lange historie, hvor hver region har sine egne forskellige fødevarer og unikke ingredienser. Der er tolv store regioner i Frankrig, når det kommer til køkken og hver dag på kurset dækker du tre. Du lærer klassiske teknikker af en Le Cordon Bleu Chef, og du træder derefter ind i det praktiske køkken for at forberede udvalgte menuer, der fremhæver det allerbedste... [-]


Grand diplôme

på universitet Fuldtid Åben tilmelding Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® er optjent, når den studerende gennemfører de grundlæggende, mellemliggende og overlegne kurser i både køkken og konditori. Desuden vil den studerende tjene et køkken Diploma og et konditori Diploma. Den studerende modtager også et certifikat for hvert kursus, der er afsluttet. [+]

GRAND DIPLÔME® er optjent, når den studerende gennemfører de grundlæggende, mellemliggende og overlegne kurser i både køkken og konditori. Desuden vil den studerende tjene et køkken Diploma og et konditori Diploma. Den studerende modtager også et certifikat for hvert kursus, der er afsluttet.

Pensum:

GRAND DIPLÔME® kombinerer køkken- og konditorprogrammerne: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 indtag hvert år: januar, april, juni, oktober

[-]

Kontakt

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Ottawa 453 Laurier Avenue East
K1N 6R4 Ottawa, Ontario, Canada
Hjemmeside https://www.cordonbleu.edu/ottawa/en
Telefon +1 613-236-2433