Read the Official Description

En besked fra vores grundlægger

VALG en karrierevej er en af ​​de vigtigste valg, du vil gøre. Udforsk alle dine muligheder, men følge den vej, der ophidser dig og tilbyder dig de udfordringer, der vil fortsætte med at motivere dig, mens du lærer.

Tak fordi du overvejer Keyin College som din vej. I løbet af de seneste 36 år har vi uddannet tusinder af Newfoundlanders og Labradorians og stolt set vores kandidater slutte arbejdspladsen i hele verden!

Keyin College tror på at udvikle programmer, der udvider dine tekniske og personlige kompetencer. Vi opfordrer vores studerende til at være lokalsamfundet frivillige og tilhængere, til at udvide deres netværk og øge selvtillid. Den virkelige verden kan lære os så meget!

Vores provins er et vidunderligt sted at bo og arbejde, og der er så mange muligheder for dig lige nu. Vælg med omhu og nyd turen!

Med venlig hilsen, Gwen Tucker / Grundlægger, Keyin College

Mission Statement

Den Keyin College team af fakulteter og personale er forpligtet til at være en førende uafhængig pædagog ved fortsat at levere branchens drevne programmer i et behageligt læringsmiljø.

Den Keyin Filosofi

Keyin College stræber efter at designe sine programmer, således at hver elev modtager industri-drevet uddannelse og sikre, at de studerende er udstyret med både de praktiske og akademiske færdigheder, der er nødvendige for at komme ind på arbejdsmarkedet.

Vores Student Work Term Placement Program forbedrer uddannelsen modtaget på Keyin, ved at styrke og anvende de færdigheder, som eleverne har erhvervet i løbet af deres akademiske programmer.

Derudover lav elev / instruktør forholdet, samt en en-til-en elev / udstyr ratio, giver mulighed for mere individualiserede opmærksomhed.

Historien om Keyin College

Keyin College begyndte at træne den 17. marts 1980 og blev hurtigt en førende private videregående skole med campusser i hele Newfoundland og Labrador.

Keyin læseplan er designet til at tilbyde færdighedstræning, der forbereder de studerende til de krav, som nutidens konkurrenceprægede marked.

Med et sådant fokus, er det let at se, hvorfor Keyin College har produceret kandidater, der er parate til at opfylde de krav og udfordringer i den evigt skiftende erhvervslivet.

Hvis du ønsker at være en del af en organisation, hvor usædvanlige ting har været tilfældet i mere end 36 år, ser ingen yderligere. Vores dedikation til studerende succes er altafgørende. Vi er stolte over at have uddannet mere end 30.000 studerende, der tilbyder kvalitet programmer, der har påvirket enkeltpersoner, familier og lokalsamfund i udestående måder.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Keyin College

Formålet med dette program er at udsætte den studerende til de mest relevante aspekter af virksomhedsledelse og administration, men samtidig give de studerende med de red ... [+]

Formålet med dette program er at udsætte den studerende til de mest relevante aspekter af virksomhedsledelse og administration, men samtidig give de studerende med de redskaber til en karriere i erhvervslivet. Dette program giver også den studerende hands-on træning i de centrale områder af regnskab og løn, business software, og i implementering og drift af edb-regnskabssystemer. Praktisk, snarere end teoretisk understreges. Den succesfulde kandidat vil have de nødvendige færdigheder til at holde et sæt af bøger, både manuelt og på et edb-system.

Certificering:

Den Payroll Overholdelse Practitioner (PCP) certificering er fundamentet for en karriere i lønningslisten. Det giver kandidater med den lovgivningsmæssige indhold for at kunne holde en organisation kompatibelt hele den årlige lønsum cyklus, effektivt at kommunikere lønoplysninger for alle interessenter, og forstå regnskabsfunktionen som den vedrører lønningslisten. ... [-]

Canada Stephenville St. John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Keyin College

Keyin College er stolte af at tilbyde Occupational Health and Safety diplomuddannelse i Newfoundland og Labrador. Dette program blev udviklet som svar på den stigende eft ... [+]

Keyin College er stolte af at tilbyde Occupational Health and Safety diplomuddannelse i Newfoundland og Labrador. Dette program blev udviklet som svar på den stigende efterspørgsel efter veluddannede individer inden for sundhed og sikkerhed for sikrere arbejdspladser, stærkere sikkerhed koordinering og lyd sikkerhed planlægning.

I juni 2012, Keyin College og Cape Breton University underskrevet en artikulation aftale om studerende, der har gennemført Keyin s to år Occupational Health and Safety (OHS) Diploma program, en mulighed for at kvalificere sig til at modtage kreditter mod Cape Breton University Bachelor Sundhedsvidenskabelige Fakultet ( Folkesundhed) Degree.

Keyin College er glad for at have deres OH & S pensum godkendt af bestyrelsen for canadiske registrerede sikkerhedspersonale. Desuden Keyin College Grand Falls-Windsor campus er også glade for at indgå i den canadiske føderale regering godkendte Co-Op / praktik programmer.... [-]

Canada St. John's Carbonear Grand Falls-Windsor Marystown Stephenville Burin Gander  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Keyin College

Keyin College tilbyder nu en treårig Business Management / Human Resource Management-program, der omfatter alle facetter af forretningsmæssige og finansielle ledelse, mar ... [+]

Keyin College tilbyder nu en treårig Business Management / Human Resource Management-program, der omfatter alle facetter af forretningsmæssige og finansielle ledelse, markedsføring, kommunikative, ledelsesmæssige og teknologiske færdigheder, virksomhedsudvikling, og iværksætteri. Det er meget case-drevet pensum, hvilket giver eleverne mulighed for at anvende de forskellige ledelsesmæssige færdigheder, de vil erhverve hele programmets varighed.

I det tredje år, vil de studerende få mulighed for at specialisere sig i menneskelige ressourcer, som vil behandle emner som rekruttering, uddannelse, skaber kompensation / benefit-pakker, og medarbejderforhold.

Efter eksamen, vil de studerende har udviklet en stærk erhvervsmæssig baggrund, og vil have erhvervet de færdigheder og tillid, der kræves for ledelse. De vil være kvalificeret til at søge beskæftigelse i forskellige områder som alle niveauer af regeringen, finansielle institutioner, små virksomheder, og store virksomheder. De vil også være berettiget til beskæftigelse i fremstillingsindustrien, detailhandel, og servicesektoren de.... [-]

Canada St. John's Carbonear Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Marystown Gander  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Keyin College

Dette program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en karriere i administration og støtte brugere på netværkssystemer. Kandidater kan med held konkurrere o ... [+]

Dette program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en karriere i administration og støtte brugere på netværkssystemer. Kandidater kan med held konkurrere om stillinger som netværksadministrator, Teknisk support Specialist og Help-Desk Troubleshooter.

Keyin s 83-ugers ISS program fokuserer på netværk og tilhørende certificeringer samt, hardware installation og konfiguration, operativsystemer, peer-to-peer-netværk, Office 2010, Internet Explorer, Windows-konfiguration, Windows server og WINS, RAS og DHCP.

Dette program hjælper eleverne forberede sig til certificering eksamen i Computing Technology Industry Association (CompTIA) A + og Network + Certificeringer Microsoft Certified Solutions Expert: Server Infrastructure (MCSE), Cisco Certified indtastning Networking Technician (CCENT) og Cisco Certified Network Associate (CCNA).... [-]

Canada Stephenville St. John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
83 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Keyin College

Dette program vil give den studerende tværfaglige uddannelse til at arbejde i en række faglige miljøer. Kandidater vil have udviklet personlige og faglige kompetencer og ... [+]

Dette program vil give den studerende tværfaglige uddannelse til at arbejde i en række faglige miljøer. Kandidater vil have udviklet personlige og faglige kompetencer og færdigheder i de administrative procedurer, regnskab, business forskning, kommunikation, engelsk, økonomi, maskine transskription, business psykologi, datastyring, og computer software programmer. Studerende vil også tilegne sig færdigheder i speciale inden for medicinsk og juridisk.

Kandidater i dette program vil være kvalificerede til en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder. Karriere i de juridiske og medicinske områder, datastyring, og udøvende administrative stillinger er blot nogle få af de beskæftigelsesmæssige muligheder for kandidater i Office Administration program.... [-]

Canada Carbonear Gander Grand Falls-Windsor Marystown St. John's Stephenville Burin  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Keyin College

Steamfitter / rørlæggere installere og reparation både højtryks- og lavtryks-rørsystemer anvendes i fremstillingsindustrien, olie- og gas, i produktion af elektricitet, o ... [+]

Steamfitter / rørlæggere installere og reparation både højtryks- og lavtryks-rørsystemer anvendes i fremstillingsindustrien, olie- og gas, i produktion af elektricitet, og i opvarmning og køling af bygninger. Den Steamfitter / Pipefitter program giver de færdigheder og viden til at lægge, klippe, samle, installere, vedligeholde rørsystemer og støtter. Kandidater vil også være parat til at arbejde med relaterede hydraulisk og pneumatisk udstyr til damp, varmt vand, køling, smøring, sprinkling, og industriel produktion og behandlingssystemer.

Dette program er anerkendt af Lærlinge og Certification Board som en Interprovincial Handel (Red Seal Godkendt), der giver indehaveren ret til at arbejde i andre provinser / territorier uden at skulle re-certificere.... [-]

Canada Carbonear Burin St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Marystown Gander  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Keyin College

Early Childhood Education giver de studerende med de kvalifikationer og metoder er nødvendige for at præsentere en bred vifte af aktiviteter for at udvikle en ung barns f ... [+]

Early Childhood Education giver de studerende med de kvalifikationer og metoder er nødvendige for at præsentere en bred vifte af aktiviteter for at udvikle en ung barns fantasifulde, kreative og kunstneriske evner. Dette program vil give et overblik over området for førskoleundervisning, dens historiske og teoretiske rødder, og den dag-til-dag arbejde og ansvar fagfolk, der arbejder inden for dette område. Studerende vil lære at identificere de kritiske spørgsmål i forbindelse med børns sundhed, sikkerhed og ernæring. Desuden vil programmet sigte på at fremme sikkerhedspraksis, risikostyring, strategier for ernæringsmæssig balance, og et godt helbred og velvære.

Dette program vil give de studerende med de nødvendige færdigheder til at arbejde i en bred vifte af børnepasning. De er ansat i daginstitutioner, børnehaver, børnehaver, agenturer for ekstraordinære børn og andre miljøer, hvor tidlige barndom uddannelse tjenester leveres, eller de kan være selvstændige. Eksempel position titler kan omfatte pædagog, dagpleje arbejdstager eller tidlige barndom pædagog.... [-]

Canada Carbonear St. John's Marystown Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Gander  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Keyin College

Den Rejser og turisme program, der tilbydes på Keyin vil træne de studerende i de mange facetter af industrien. Den er designet indarbejde retningslinjer fastsat af ACCES ... [+]

Den Rejser og turisme program, der tilbydes på Keyin vil træne de studerende i de mange facetter af industrien. Den er designet indarbejde retningslinjer fastsat af ACCESS - den nationale organisation, der anbefaler læseplaner retningslinjer for national certificering af Rejse rådgivere. Programmet giver eksponering til mange aspekter af industrien, herunder rejse rådgivning, luftfartsselskaber, reservationer, hoteller, salg og marketing.

Studerende er parate til at arbejde i en af ​​de hurtigst voksende sektorer i Newfoundland og Labrador. Indholdet af dette program pensum dækker mange emner, og vil give de studerende med de nødvendige færdigheder til at få beskæftigelse på forskellige områder. De vil være berettiget til beskæftigelse i rejsebureauer, flyselskaber, hoteller, tour operationer, turisme markedsføring agenturer, turistattraktioner og biludlejningsfirmaer.... [-]

Canada St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk