International Montreal Butler Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

INTERNATIONAL MONTREAL BUTLER ACADEMY

Master de højeste servicestandarder i verden og blive den ultimative XXIth Century Service Professional på International Montreal Butler Academy

Velkommen til IMBA, den første Butler-Som (Butler & Sommelier) skole i verden.

På International Montreal Butler Academy (IMBA) har vi oprettet et verdensklasse læringscenter rettet mod drevne individer, der ønsker at udmærke sig i butlerverdenen og opbygge en ekspertise inden for fine vinkælderforvaltning.

Butler karrieren er krævende, men kompensation kan være meget høj og afspejler den ekspertise man har at tilbyde. Hæv til muligheden for at møde udfordringen ved IMBA, hvad du vil lære med os, vil drive din karriere til nye højder.

BUTLER-SOM: DER ER EN ELITE BUTLER OG EN FØRSTE KLASSE "BOUTEILLER" (SOMMELIER)

Vidste du, at ordet butler er afledt af det franske ord "bouteiller", hvilket betød, at den ansvarlige for overførsel af tøndevin fra kassen i kælderen til en beholder før service (en flaske eller "bouteille" på fransk)? Butler var kældermesteren.

Denne vinrelaterede historie udfordrer to spørgsmål:

1- Vil du vide, hvordan du skal udfylde og komponere en værditilvækst vinkælder i overensstemmelse med en arbejdsgivers smag?

2- Vil du være i stand til at arbejde med en kok og parre optimale vine til de foreslåede retter og i overensstemmelse med funktionens tone?

IMBA studerende vil modtage en avanceret Wine and Spirits læseplan.

Oplev CEWECM-IMBA, Center of Excellence inden for vinuddannelse og kælderforvaltning af det internationale Montreal Butler Academy.

DINING ROOM: GRUND NUL FOR BUTLERS SKILLS

Ville det være for et simpelt familiemøde, en vigtig social begivenhed eller planlægningen af ​​en officiel funktion, der involverer protokol, er spisestuen hvor butler naturligvis skal skinne og overskride de opgaver, der er til rådighed.

For en butler er måltiderne muligheder for at glæde og generere de oplevelser, der bliver husket af arbejdsgiveren og hans gæster. Det er til butler og hans personale at gøre tiden omkring bordet øjeblikke af fornøjelse og indbegrebet af høflighed.

Til dette formål skal butleren beherske alle aspekter af etiketter såvel som protokollenes arkaner.

At være i stand til at opleve en simpel delikat måltid

En tilføjet nyttig kompetence, der skal erhverves af XXI c. butler ville være at mestre det grundlæggende i madlavning.

Der er situationer hvor kokken er slukket eller arbejdsgiveren rejser. Under disse omstændigheder ville en arbejdsgiver forvente, at butleren skulle tage visse opgaver i skridt, selvom de ikke er en del af sin normale arbejdsbeskrivelse.

Forbedring af et simpelt men lækkert måltid og at servere det med elegance er helt sikkert en af ​​dem!

På IMBA vil vi sørge for, at du bekræfter bekræftende på: "Har du i besiddelse af grundlæggende madlavning færdigheder?" Spørgsmål under en jobsamtale, og at denne forespørgsel ikke ville være en aftale breaker for ellers en mulig stor beskæftigelsesmulighed ...

VÆR EN ESTATE MANAGER

Alsidighed og mastering værditilvækst øger en butlers profil og hæver sine beskæftigelsesmuligheder (og kompensationspakke).

At kunne styre et fint stykke fast ejendom, der kræver korrekt vedligeholdelse samt tilsyn med forbedringer og reparationer, er meget nyttige færdigheder, som yderligere kunne skelne mellem en kandidat.

For eksempel bør man kunne samarbejde med designere og arkitekter, forhandle med håndværkere, leverandører, samt at kunne opretholde de komplekse domotiksystemer, der findes i et godt moderne hjem. At lære disse færdigheder er en del af IMBA-programmet.

MASTER CHAUFFEUR SKILLS

... og lære af en certificeret Bentley / Rolls-Royce Chauffør.

Som nævnt i dag, værdsætter arbejdsgivere alsidighed. Dette indebærer, at man skal kunne mestre flere værktøjer end hvad der kræves fra en klassisk butler tidligere. Det er ikke usædvanligt, at en butler bliver bedt om at køre, lejlighedsvis, hans arbejdsgiver eller hans familie.

IMBA LOGO DESIGN

Designeren til IMBA-logoet blev inspireret af ridderens escutcheon og de rene linjer af en klippesten.

Designet blev udvalgt for sin evne til at foreslå den ædle kunst, og de rene linjer antyder den værdi en ædelsten erhverver, når den er skåret og poleret korrekt.

TAILORED TIL DIG

Under din træning, der er skræddersyet til dig, vil personlige karriereorientering blive stillet til rådighed. Butlers, som IMBA organisationen, udmærker sig i personlige tjenester.

Vores løfte: Hver enkelt af vores studerende vil modtage personlig personlig opmærksomhed.

Placeringer

Montreal

Address
6810 Somerled
H4V 1T8 Montreal, Quebec, Canada