Institute of Technology Development of Canada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til ITD

Grundlagt i 1999, er college placeret i hjertet af downtown Vancouver. Vi leverer fuldt omfattende læringserfaring til både indenlandske og internationale studerende. Vi tror på muligheder for livslang læring som Pathways for enkeltpersoner at forblive konkurrencedygtige, der giver programmer med feltoplevelser, der forbereder eleverne til en verden i forandring og giver dem mulighed for at forbedre det.

ITD Canada

ITD Canada stræber efter at tilbyde en uddannelse, der gør det muligt for vores kandidater at opfylde aktuelle og fremtidige udfordringer og nå deres mål. Enkeltpersoner kan vælge en af ​​vores up-to-date eksamensbeviser inden for kunst , forretning , gæstfrihed og informationsteknologi for at begynde at fortsætte deres personlige vækst og faglige udvikling. Den praktiske erfaring tilskynder eleverne til at skabe forbindelser, som støtter dem under college og ind i fremtiden.

Hvorfor vi stræber efter

ITD Canada er konstant innovativt og tilbyder karriereuddannelser udviklet af fagfolk med legitimationsoplysninger relateret til deres ekspertiseområder. Vores små klassestørrelser tillader tættere interaktion og individuel opmærksomhed, samtidig med at den høje kvalitet af kvalitet, som vores elever behøver at lykkes i deres fremtidige bestræbelser, opretholdes. Derudover opdateres vores karriereuddannelser løbende for at imødekomme markedets krav.

Akkreditering

ITD Canada er forpligtet til at levere den højeste kvalitet træning. Vores diplomer og kurser er alle akkrediteret og anerkendt af provinsielle og faglige foreninger, der sikrer vores alumners internationale anerkendelse.

 • Den Private Training Institution Branch er ansvarlig for at opstille standarder for uddannelsesmæssig og operationel kvalitet, som skal opfyldes af institutioner, der søger at opnå eller opretholde akkreditering. Standarder er fastsat af ministeriet for avanceret uddannelse og arbejdsmarkedsudvikling.
 • Uddannelse Kvalitetssikring af British Columbia (EQA) betegnelsen identificerer BC offentlige og private post-sekundære institutioner, der har mødt eller overskredet provinsregerings anerkendte standarder for kvalitetssikring og forbrugerbeskyttelse. EQA leverer en standardforsegling, der kan anerkendes globalt som et symbol på kvalitet. EQA-forseglingen gør det muligt for eleverne nemt at identificere, hvilke provinsielle institutioner regeringen anerkender som opfyldt kvalitetssikringsstandarder, og som giver forbrugerbeskyttelse til eleverne.
 • Etableret i 1953, det amerikanske hotel
 • Citizenship and Immigration Canada Canada Institute of Technology Development of Canada (ITD) er registreret og anerkendt som en udpeget læringsinstitution under DLI: O19279542632

Hvorfor ITD Canada

I mere end 16 år har vi set, at vores kandidater går i gang med karrieremuligheder. Vores programmer er designet til at forberede eleverne på deres nye karriere med praktiske, praktiske læringserfaringer leveret af praktikantinstruktører, der kombinerer mange års erhvervserfaring med ekstraordinære undervisningsevner. Vi tilbyder solide markedsdrevne programmer, der hjælper vores elever med at udvikle de færdigheder, der er mest efterspurgt af arbejdsgivere i flere brancher.

 • Akkrediterede programmer
 • Industri input
 • Co-op erhvervserfaring
 • Mindre klassestørrelser og studentfokuseret miljø
 • Lær af branchefolk
 • Karriere og co-op service assistance
 • Overkommelige betalingsplaner er tilgængelige
 • Studerende kan modtage op til tre måneders gratis ESL
 • Stipendier er tilgængelige

Livet i Downtown Vancouver Campus

Vores Vancouver campus er placeret på 474 Granville Street i hjertet af Vancouver centrum kerne. Blandt trængsel og travlhed i byens handels-, shopping- og underholdningsdistrikter er ITD Canadas lille, intime og sikre campus. Ved at studere i downtown kerne har eleverne mulighed for at opleve byens forretningshub inden for ITD Canadas venlige læringsmiljø.

Bekvemt beliggende nær store busruter og skridt væk fra Skytrain, giver denne campus elever fra fjernliggende områder nemt at pendle til campus.

Fællesskabsrelationer

Vores tilknytninger og relationer med alumner, erhvervsliv, forældre og skoleledere er alle en del af ITD Canadas omfattende samfund. Vi giver mulighed for, at eleverne kan udvikle ressourcer til at hjælpe deres professionelle vækst yderligere.

Virksomheder og brancher hjælper især med at støtte vores akademiske mål og give vejledning til vores studerende. De tjener som industriressourcer og giver værdifulde input til vores programmer. De tjener som co-op værter, når vores studerende går ind i feltet for at få praktisk erfaring på jobbet. Vigtigst er det, at de ansætter vores grader; nogle gange selv før en elev er færdig med co-op-komponenten.

For at lære mere om ITD Canada samfund, kontakt en admissions repræsentant i dag.

Placeringer

Vancouver

Institute of Technology Development of Canada