Focus College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores vision

Focus College er en trailblazer i canadisk videregående uddannelse. Vi lægger succes for vores elever i centrum for enhver beslutning, vi træffer.

Vores mission

At styrke folk gennem uddannelse ved at udvikle deres personlige, interpersonelle, sociale, økonomiske, tekniske og iværksætterfærdigheder.

På Focus College vil vi opfylde vores mission ved at levere et sikkert og behageligt læringsmiljø. Vores kurser har altid det mest relevante og opdaterede indhold og undervises af branchens eksperter for at sikre, at vores studerende har den bedste oplevelse muligt.

Vores succes kommer fra at forstå, at folk er unikke. Vi fjerner hindringer for læring og sikrer det højeste niveau af integritet og ærlighed til enhver tid.

Vores historie

I 1992 blev Focus Training Institute født. Dette institut tilbød Okanagan samfunds programmer, der ville undervise forskellige liv og faglige færdigheder. Fokusuddannelsesinstituttet hjalp mange medlemmer af samfundet til at udfylde deres færdigheder, starte deres karriere og endda ændre deres karriereveje.

Tyve år senere så vi i 2012 et problem og en mulighed: eleverne tilmeldte sig videregående uddannelser og deres erfaring faldt meget lidt af deres forventninger.

Som svar har vi udviklet sig fra et uddannelsesinstitut til et kollegium, ændret vores navn til Focus College , og begyndte at designe og tilbyde college-niveau programmer i Business and Information Technology (IT), der var i overensstemmelse med branchens behov.

I dag bringer Focus College stadig sin vision til livet med hårdt arbejde, sine forbindelser inden for samfundet og partnerskab med SQA, en internationalt anerkendt videregående uddannelsesakkreditering.

betegnelser

PTA - lov om privat træning

Privatuddannelsesloven administreres af ministeriet for videregående uddannelser i private uddannelsesinstitutioner (PTIB). Denne certificering er obligatorisk for de fleste private institutter, der tilbyder træning inden for provinsen British Columbia. Det sikrer, at eleverne beskyttes ved at opretholde forskellige standarder og retningslinjer. Private institutter kan enten være lige certificerede eller opfylde højere kriterier for at blive udpeget. Focus College er en udpeget skole.

EQA - Uddannelse Kvalitetssikring

Uddannelseskvalitetssikringsbetegnelsen er tilgængelig for offentlige og private institutioner i British Columbia, der opfylder eller overstiger kvalitetssikringsstandarder, der er fastsat af provinsen British Columbia.

SQA - Scottish Qualifications Authority

Den skotske kvalifikationsmyndighed er en anerkendt international videregående uddannelsesakkredit, som giver autoriserede institutioner mulighed for at tilbyde deres programmer. SQA kriterier er krævende og nøje kontrolleret. Programmerne følger internationale standarder, og elever, der graduerer fra dem, kan overføre problemfrit til partnerinstitutioner over hele verden for at fortsætte med at studere. Det sikrer et virkelig globalt niveau af standardiseret kvalitetsuddannelse.

Placeringer

Kelowna

Kelowna Campus

Address
1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, British Columbia, Canada
Telefonnummer
+1-250-861-5808

Surrey

Surrey Campus

Address
104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, British Columbia, Canada
Telefonnummer
+1-250-861-5808 ext. 203