Læs den officielle beskrivelse

Om os

Beliggende i Kootenay Rocky Mountains i sydøstlige BC, tilbyder vi dig livsstil og læringsmuligheder, der passer til vores spektakulære omgivelser.

Vores Main Campus og Gold Creek Campus er i Cranbrook. Vi har også regionale campus i Creston, Fernie, Golden, Invermere og Kimberley, som tilbyder unikke programmer og kurser.

Hvad er College of the Rockies fordel?

  • Mindre klassestørrelser
  • Personlig instruktion
  • Up-to-date teknologi
  • Store supporttjenester
  • Professionelt og venligt personale, der er dedikeret til elevers succes, gør College of the Rockies det bedste sted at bo, lære og lege!

Vores mission

FOR AT TRANSFORMERE LIV OG FRYGTE FÆLLESSKABER VEDRØRENDE UDDANNELSENS KRAFT.

Vores vision

At skabe og levere den mest personlige studerende erfaring i Canada.

Vores værdier

Det er ikke det, vi siger, men hvad vi gør, betyder noget.

Student Succes driver vores succes

Fra hoveddøren til klasseværelset er vi lidenskabelige i vores engagement i at tage en personlig interesse i at opdage, hvad der motiverer og spænder hver elev.

Værdsætte folk, jord og kultur

Uanset om det er studerende, kollega eller medlem af fællesskabet, søger vi og nærer hinandens potentiale. Vi nærmer hinanden med venlighed og omsorg for vores fremtid og fremtidens samfund. Vi fejrer hinandens historier og præstationer, idet vi ved, at når andre gør det bedre, gør vi alle bedre.

Lyt og fremskynde forståelsen

Vi lytter først, så vi kan fremme hinandens succes. Forbedring af vores lytning forbedrer vores læring, vores relationer og vores produktivitet, samtidig med at konflikten og misforståelsen minimeres.

Vær nysgerrig og kreativ

Vi lærer her! Og når vi nærmer os læring og liv med et åbent sind, klar til forandring og i stand til at se tingene på nye måder, kan vi bedre støtte dem omkring os for at vokse og lære også. Vi vil dømme mindre og spørge hyppigere "Hvad lærte vi?" og "hvordan kunne vi så nærme os dette?"

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


College of the Rockies

Har du brug for at forbedre din engelsk, før du tager et college akademisk program? Vores engelsksprogede program (ELP) forbereder dig til akademisk succes i et klassevær ... [+]

Programoversigt

Hvert semester tilbyder en række kurser for alle niveauer af sprogindlæring at forbedre:

·Læsning

·Skrivning

· Taler

·Hører efter

·Kritisk tænkning

Når du har taget vores vurdering, vil du starte på et niveau, der er bedst for dig baseret på din evne. Kurser er engagerende og interaktive på alle niveauer. Vores instruktører opfordrer deltagernes deltagelse i alle klasser.

Alternativer for Pathway... [-]

Canada Cranbrook
September 2019
Engelsk
Fuldtid
15 uger
på universitet
Læs mere på dansk
College of the Rockies

Vores Business Management-programmer fokuserer på bæredygtighed forbereder dig til at være konkurrencedygtig i det skiftende erhvervslandskab. Overvej forretningspraksis ... [+]

Om

Vores Business Management-programmer fokuserer på bæredygtighed forbereder dig til at være konkurrencedygtig i det skiftende erhvervslandskab. Overvej forretningspraksis og beslutninger med hensyn til indvirkningen på det lokale eller globale miljø, dit samfund, samfundet og økonomien.

Vores små klassestørrelser giver mulighed for den type one-on-one interaktion, du har brug for at udmærke sig. Ikke underligt, at vores forretningsstuderende regelmæssigt vinder priser på den vestlige canadiske erhvervskonkurrence.

Diplomprogrammet tilbydes både på deltid og på fuld tid, og kurser er tilgængelige både i klassen og online. Vælg dit studieområde fra følgende programstrømme:... [-]

Canada Cranbrook
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
College of the Rockies

Alle College of the Rockies associerede grader svarer til de første to år af en bachelorgrad i kunst eller i videnskab. Studerende bør planlægge omhyggeligt for at sikre, ... [+]

Oversigt

Alle College of the Rockies associerede grader svarer til de første to år af en bachelorgrad i kunst eller i videnskab. Studerende bør planlægge omhyggeligt for at sikre, at alle uddannelseskrav er opfyldt. Uddannelsesrådgivere er til rådighed for at hjælpe eleverne med at planlægge deres kursusvalg for associerede grader.

generelle kravSekstesemesterkreditter af første- og andetårskurser.En gennemsnitlig samlet karakter på C eller bedre beregnet på alle kurser, der tæller til en associeret grad, med en minimumskurs på C i et enkelt kursus.DefinitionerEt førsteårskursus defineres som et kursus, der har tildelt overførselskredit på 100-niveauet ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.Et andet års kursus er defineret som et kursus, der har tildelt eller ikke-tildelt overførselskredit på 200 niveau eller højere ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.Et kunstkursus er et kursus i et fagområde, for hvilket der er en bacheloruddannelse i UBC, SFU, UVic eller UNBC. Disse institutioner er ansvarlige for at bestemme Humaniora (herunder kreative og udøvende kunst) og samfundsvidenskabelige uddannelseskrav.Et naturvidenskabelige kursus er et kursus inden for et fagområde, hvor der er en bacheloruddannelse eller en bacheloruddannelse inden for anvendt naturvidenskab ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.... [-]
Canada Cranbrook
September 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
College of the Rockies

Vores Tourism Management program forbereder dig til en karriere i resorts, hoteller og andre turisme operationer. Du kan vælge fra et års-certifikat eller fuldføre det to ... [+]

Om

Turistsektoren er HOT - Start din karriere her.

Vores Tourism Management program forbereder dig til en karriere i resorts, hoteller og andre turisme operationer. Du kan vælge fra et års-certifikat eller fuldføre det toårige eksamensprogram. Programmet omfatter kurser inden for turisme, business management og relaterede specialkurser.

Dette program er tilgængelig helt online. Du kan også tage de fleste kurser personligt på vores Cranbrook campus. Rockies er lige udenfor døren, hvilket giver dig mulighed for at blande livsstil og læring i et af de mest spektakulære steder på Jorden - og en af FK's hotteste turistmål!

Hvorfor vælge turisme som en karriere?Turisme er en top canadisk industri - 20 millioner rejsende vælger årligt Canada.I BC er turismen en industri på 15 milliarder dollar - tæt på 20.000 turisme-relaterede virksomheder opererer i BC.Der er flere arbejdspladser til rådighed end jobansøgere - siden 2013/14 har efterspørgslen efter arbejdstagere i turistbranchen i BC væsentligt overskredet udbuddet.Programmuligheder... [-]
Canada Cranbrook
September 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
College of the Rockies

Med vores toårige eksamensbevis i bæredygtige forretningspraksis vil du studere forretningsprincipper og fokusere på de viden og analytiske færdigheder, der er nødvendige ... [+]

Om

Med vores toårige eksamensbevis i bæredygtige forretningspraksis vil du studere forretningsprincipper og fokusere på de viden og analytiske færdigheder, der er nødvendige for at fremme bæredygtighedsinitiativer i erhvervsklimaet. Diplomprogrammet giver dig mulighed for at bygge et fundament i økonomi, regnskab, general management og marketing og derefter udvikle mere specifik viden inden for bæredygtig forretningspraksis. Dine kurser vil blive leveret på en række måder, herunder ansigt til ansigt forelæsninger, online og hybrid kurser, og laboratorieforsøg.

Forbedre beskæftigelsesegnetheden med et højt specialiseret postgrad diplom i bæredygtig forretningspraksisSuppler dit etablerede studieområde med viden om at trives i den "grønne" økonomiUdvikle dine bæredygtighedsplanlægnings- og rapporteringsevner for at hjælpe lokale virksomheder med at reducere deres indvirkning på miljøetOversigt... [-]
Canada Cranbrook
September 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
College of the Rockies
Address
College of the Rockies 2700 College Way, Box 8500
V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Canada
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 250-489-2751