College of the Rockies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Beliggende i Kootenay Rocky Mountains i sydøstlige BC, tilbyder vi dig livsstil og læringsmuligheder, der passer til vores spektakulære omgivelser.

Vores Main Campus og Gold Creek Campus er i Cranbrook. Vi har også regionale campus i Creston, Fernie, Golden, Invermere og Kimberley, som tilbyder unikke programmer og kurser.

Hvad er College of the Rockies fordel?

  • Mindre klassestørrelser
  • Personlig instruktion
  • Up-to-date teknologi
  • Store supporttjenester
  • Professionelt og venligt personale, der er dedikeret til elevers succes, gør College of the Rockies det bedste sted at bo, lære og lege!

Vores mission

FOR AT TRANSFORMERE LIV OG FRYGTE FÆLLESSKABER VEDRØRENDE UDDANNELSENS KRAFT.

Vores vision

At skabe og levere den mest personlige studerende erfaring i Canada.

Vores værdier

Det er ikke det, vi siger, men hvad vi gør, betyder noget.

Student Succes driver vores succes

Fra hoveddøren til klasseværelset er vi lidenskabelige i vores engagement i at tage en personlig interesse i at opdage, hvad der motiverer og spænder hver elev.

Værdsætte folk, jord og kultur

Uanset om det er studerende, kollega eller medlem af fællesskabet, søger vi og nærer hinandens potentiale. Vi nærmer hinanden med venlighed og omsorg for vores fremtid og fremtidens samfund. Vi fejrer hinandens historier og præstationer, idet vi ved, at når andre gør det bedre, gør vi alle bedre.

Lyt og fremskynde forståelsen

Vi lytter først, så vi kan fremme hinandens succes. Forbedring af vores lytning forbedrer vores læring, vores relationer og vores produktivitet, samtidig med at konflikten og misforståelsen minimeres.

Vær nysgerrig og kreativ

Vi lærer her! Og når vi nærmer os læring og liv med et åbent sind, klar til forandring og i stand til at se tingene på nye måder, kan vi bedre støtte dem omkring os for at vokse og lære også. Vi vil dømme mindre og spørge hyppigere "Hvad lærte vi?" og "hvordan kunne vi så nærme os dette?"

Placeringer

Cranbrook

College of the Rockies

Address
College of the Rockies
2700 College Way, Box 8500

V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Canada
Telefonnummer
+1 250-489-2751

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig