College Boreal

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tak for din interesse i Collège Boréal!

Siden 1995 har vores institution forberedt vores fremtidige ledere, kulturelle ambassadører og iværksættere. Faktisk Collège Boréal arbejder ihærdigt på at dyrke den rigdom og fulde potentiale hver. Vores mål er at gøre din oplevelse med os tilfredsstillende og vellykket; vi sigter mod at give dig de nødvendige redskaber til at bidrage aktivt til både samfundet og arbejdsstyrken og begynde realiseringen af ​​alle dine drømme.

Vores 36 centre beliggende i 27 lokalsamfund i hele Ontario har tilladt Collège Boréal at blive førende inden for fransktalende postsecondary uddannelse. Udpeget under det franske Language Services Act, Collège Boréal fører an i de samfund, den tjener, påvirker det sociale, kulturelle og økonomiske landskab. Faktisk vores vision om formål at "fremme viden og stimulere kulturen" går langt ud over klasseværelset.

Kvalitet installationer og højt kvalificeret personale med ekspertise i begge officielle sprog tillader Collège Boréal at tilbyde dig uddannelse og tjenester baseret på topkvalitet, forbereder kandidater til international karriere.

Vores misundelsesværdigt ry er direkte knyttet til vores exceptionelle resultater i graduate tilfredshed blandt de 24 gymnasier i Ontario. Vi er også stolte af at vide, at arbejdsgiverne klart har tilkendegivet deres lid til Collège Boréal som 96% af dem vil anbefale at leje vores kandidater.

Af alle disse grunde, vi gerne invitere dig til at blive en stolt medlem af "Boréal familie", så du kan nå dit fulde potentiale med os. Vi kan forsikre dig om, at vores vision, mission, passion og traditioner virkelig motivere alle vores valg og handlinger. Dette engagement er nøglen til vores succes, som vi kommer tættere på vores 20 års jubilæum!

Tak for at tro på Collège Boréal!

Vision

Anerkendt for kvalitet, tilgængelighed og fleksibilitet af sin uddannelse og tjenester, er Collège Boréal det første valg blandt fransksprogede colleges.

Mission

Collège Boréal giver en høj kaliber personlig uddannelse til en forskelligartet kundekreds og praksis ledelse til at fremme en bæredygtig udvikling af Ontarios Francophone samfund.

Motto

"Nourrir le savoir et faire vibrer la kultur"

Værdier

Excellence
humanisme
Inklusion
Innovation
Respekt

Placeringer

Sudbury

Address
21, boulevard Lasalle
P3A 6B1 Sudbury, Ontario, Canada

Hearst

Address
Hearst, Ontario, Canada

Kapuskasing

Address
Kapuskasing, Ontario, Canada

Temiskaming Shores

Address
Temiskaming Shores, Ontario, Canada

Timmins

Address
Timmins, Ontario, Canada

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Windsor

Address
Windsor, Ontario, Canada

Niagara Falls

Address
Niagara Falls, Ontario, Canada

Temiscaming

Address
Temiscaming, Quebec, Canada

North Bay

Address
North Bay, Ontario, Canada