Centre for Arts and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Du skal nyde læringen til Centre for Arts and Technology .

Her er du omgivet af andre drevne, kreative mennesker - ligesom dig. Du arbejder på egen hånd, samarbejder med et hold og samtidig gør hinanden det bedste, du kan være. Du vil føle, at du hører hjemme her.

Alligevel vil dine mentorer og instruktører inkludere eksperter, som allerede har bevist sig inden for deres områder, og som vil fortælle dig alle de rigtige og forkerte ting at gøre for at du skal lykkes.

Vi har to campusser til at betjene dig, Kelowna BC og Surrey BC. Vores to campusser deler nogle funktioner, men opretholder deres egen identitetsfølelse. Kelowna er vores flagskibs campus, der byder på to lydoptagelsesstudier, dedikerede animationslaboratorier og kunstrum, digital fotografering og digital filmfremstillingsstudio, indretningslaboratorium og meget mere. Et travlt hub af kreativitet og læring, vil gæsterne blive mødt i vores reception og straks se en bred vifte af studentarbejde på væggene, en stramt gruppe medarbejdere og studerende og en følelse af ungdom og opfindsomhed. Vores helt nye Surrey campus er moderne, slank og noget, vi er meget stolte af.

Centralt beliggende i Surrey, er dette moderne nyrenoverede rum mindre end vores Kelowna campus, men pakker sin egen punch. Med gulv til loft billeder, stilfulde finish og lyse farver, kan man ikke lade være med at føle sig inspireret i dette rum.

Surrey campus er vært for et animationslaboratorium og kunstrum, mac lab, fotograferingsstudio og et dedikeret personale, der hjælper dig med at nå dine uddannelsesmål.

Placeringer

Kelowna

Centre for Arts and Technology Kelowna

Address
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Kelowna, British Columbia, Canada
Telefonnummer
+1 250-860-2787

Surrey

Address
Surrey, British Columbia, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig