Centennial College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Centennial College

  • Utrolig mangfoldighed
  • Sikker by og venligt samfund

En prisvindende canadisk institution
Centennial modtog guldmedaljen for lederudvikling ved 2018 World Federation of Colleges and Polytechnics (WFCP) Awards of Excellence. Centennial modtog også guldmedaljen i 2016 for ekspertise i internationalisering fra colleges og institutter Canada (CICan).

Vi er ledere, innovatører og iværksættere
Vi samarbejder med over 800 branchepartnere! Du har adgang til det nyeste udstyr og teknologi, brancheførende fakultet og co-op muligheder for at få dig arbejdsklar ved eksamen. Centennial rangerer tredje i Canada for antallet af studerende, der er ansat og betalt for anvendt forskning (Canadas Top 50 Research Colleges)

Centennial College byder dig velkommen i din forfølgelse af en utrolig international uddannelseserfaring. Centennial har et ry for studerendes og kandidatsucces og adskillige priser for International Education Leadership. Internationale studerende når deres mål på Centennial og fører provinsen i priser for succesfuld graduering! 92,3% af de internationale studerende, der starter vores kandidatuddannelser med succes.

Centennial College er en godkendt statlig institution for Canadas studie- og arbejdsprogrammer! Internationale studerende på fuld tid, der er indskrevet i en grad, diplom eller certifikatuddannelse, kan arbejde deltid (20 timer om ugen), mens de studerer, og på heltid i planlagte pauser.

Placeringer

Toronto

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Canada
Telefonnummer
+1 416-289-5300