Centennial College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Centennial College er Ontario's første offentlige universitet med fem campus i Toronto, Canada. Centennial tilbyder canadisk uddannelse af høj kvalitet, der er praktisk og beskæftigelsesfokuseret. Programmer på Centennial fremmer erfaringsmæssig læring med laboratorieinstruktioner, co-op-uddannelse og erhvervsplaceringer. Centennial rangerer konsekvent nr. 1 i Toronto for studerendes tilfredshed! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Med syv specialiserede akademiske skoler tilbyder Centennial over 160 programmer inden for erhverv, ingeniørteknologi og anvendt videnskab, kommunikation, medier, kunst og design, sundhed, gæstfrihed, turisme og kulinarisk kunst og transport. Centennial tilbyder post-sekundære og post-graduate-programmer, såvel som engelsk-sprogindlæring og stiftelsesprogrammer til forberedelse af universiteter og universiteter.

Hvorfor studere ved Centennial College ?

  • Overkommelige og omkostningseffektive
  • Høj uddannelsesniveau
  • Co-op-og industriforbindelser
  • Utrolig mangfoldighed
  • Mulighed for at arbejde i Canada
  • Sikker by og venligt samfund
  • Høj uddannelsesniveau

Du hører til her! Centennial er # 1 College Choice for internationale studerende i Canada! Vores 25.000 studerende på fuld tid inkluderer over 11.000 internationale studerende fra 126 lande!
Når du nyder de akademiske fordele ved canadisk universitetsuddannelse, vil en lang række globale perspektiver berige din uddannelse og erfaring.

En prisvindende canadisk institution
Centennial modtog guldmedaljen for lederskabsudvikling ved 2018 World Federation of Colleges and Polytechnics (WFCP) Awards of Excellence. Centennial modtog også 2016 Gold Medal for Internationalization Excellence fra Colleges and Institutes Canada (CICan).

Vi er ledere, innovatører og iværksættere
Vi samarbejder med over 800 branchepartnere! Du har adgang til det nyeste udstyr og teknologi, branchens førende fakultet og co-op muligheder for at få dig arbejdsklar ved eksamen. Centennial rangerer tredje i Canada for antallet af studerende, der er ansat og betalt for anvendt forskning (Canadas Top 50 Research Colleges)

Over 1000 Pathways ! Centennial College programmer tilbyder 367 Degree Pathways og 40 Masters Degree Pathways med partner universiteter i Canada og i udlandet.

Søger du en global oplevelse? Centennial tilbyder unikke globale læringsmuligheder for studerende: Internationale praktikpladser, semesterudveksling, fakultetsledere internationale programmer, globalt oplysning om unionsborgerskab og aktier, sprog- og kulturlæring og konferencer og konkurrencer i udlandet. Vores Suzhou Centennial College læring websted tilbyder canadiske uddannelse i Kina, merit Pathways , og udveksling semester med vores campusser i Toronto, Canada.

Undersøg, arbejde og bo i Canada

Centennial College byder dig velkommen i din forfølgelse af en utrolig international uddannelseserfaring. Centennial har et ry for studerendes og kandidatsucces og adskillige priser for International Education Leadership. Internationale studerende når deres mål på Centennial og fører provinsen i priser for succesfuld graduering! 92,3% af de internationale studerende, der starter vores kandidatuddannelser med succes.

Centennial College er en godkendt statlig institution for Canadas studie- og arbejdsprogrammer! Internationale studerende på fuld tid, der er indskrevet i en grad, eksamensbevis eller certifikatuddannelse, kan arbejde deltid (20 timer om ugen), mens de studerer, og på heltid i planlagte pauser.

Post-graduation Work Permit Programmet giver internationale studerende mulighed for at få værdifuld canadisk erhvervserfaring efter at have eksamen fra Centennial College . Kandidater er berettiget til at ansøge om en efteruddannelse arbejdstilladelse i op til tre år!

114206_Programsbanner.png

Ansøgningsfrister

Internationale studerende skal ansøge mindst 2-3 måneder før deres forventede start for at sikre, at du har tid nok til at ansøge om en studietilladelse fra det canadiske Visa-kontor, der betjener dit område. Centennial College udgaver tilbyder løbende breve. Ansøg nu! Ansøgningens behandlingstid er ca. 2 uger. Der er ikke angivet nogen frist for alle programmer, men en frist opstår, da dit programvalg bliver fuldt ud til din påtænkte startdato.

Ansøgningsfrister

Ansøgere opfordres til at ansøge om tidligt. Tillad ca. fire til seks måneder før din forventede startdato for at give tilstrækkelig tid til optagelse og studie tilladelse / Visa behandling. Ansøgninger, der modtages tættere på startdatoen, vil dog overvejes, hvis der er plads til rådighed i programmet. Centennial tilbyder tre indtag hvert år:

Sommer 2020-programmer begynder: 6. maj 2020
Efterår 2020-programmer begynder: 3. september 2020
Vinter 2021 Programmer begynder: 6. januar 2021

Ansøg online: www.centennialcollege.ca/International

Placeringer

Toronto

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Canada
Telefonnummer
+1 416-289-5300

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig