Læs den officielle beskrivelse

106802_rsz_106798_cll_vue_aerienne.jpg

Cégep de Lévis-Lauzon (CLL) er en offentlig videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder 31 højkvalitetsprogrammer, både for universitet og teknisk.

At studere ved CLL betyder at have adgang til adskillige sports-, socio-kulturelle og internationale aktiviteter og flere tjenester til at hjælpe eleverne med at lykkes. Det har adgang til boliger på campus, så du kan få en amerikansk stil elevoplevelse.

At studere på CLL er at opbygge dit studieprojekt omgivet af et hold af tilgængelige lærere, der er forpligtet til at få succes med studerende og ledsager dem i hele deres karriere.

At studere ved CLL handler om at bevæge sig i et sikkert og stimulerende miljø, der kombinerer fordelene ved byliv med nærheden af landet.

At studere hos CLL åbner mange døre for en mest udfordrende karriere i en by og en region med en af de laveste arbejdsløshedstal i Canada.

Programmer undervist i:
  • French (Canada)

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

Cégep de Lévis-Lauzon

Hjælpe folk: Dette er grunden til forsikring og finansielle tjenesteydelser. Upstream, mæglere, agenter og planlæggere, der rådgiver kunder ved at tilbyde produkter skræd ... [+]

Hjælpe folk: Dette er grunden til forsikring og finansielle tjenesteydelser.

Upstream, mæglere , agenter og planlæggere, der rådgiver kunder ved at tilbyde produkter skræddersyet til deres økonomiske og familiemæssige situation for at hjælpe dem med at nå deres økonomiske mål eller for at få fejlfri beskyttelse i tilfælde af hård tid. På banen anvender påstande justere, der bevæger sig til tragediens scene, tager sager i egne hænder og udfører deres efterforskning . Bag dem, abonnenter , der mestrer statistikken , studerer filerne og fungerer som en ressource for deres kolleger.

Kernen i alt: kunderne. Familier, virksomheder, yogaskoler, restauranter, festivaler; en fænomenal mangfoldighed . Umuligt at kede sig!... [-]

Canada Levis
September 2019
French (Canada)
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cégep de Lévis-Lauzon

Industrielle vedligeholdelsesteknologier har kun ét mål: at udstyret fungerer optimalt. De arbejder opstrøms, det vil sige at de griber ind for at forhindre problemer ved ... [+]

Industrielle vedligeholdelsesteknologier har kun ét mål: at udstyret fungerer optimalt. De arbejder opstrøms, det vil sige at de griber ind for at forhindre problemer ved at oprette vedligeholdelses- og kontrolguider, de hjælper med at træne andre medarbejdere, de er værdifulde aktiver under træningen. design og installation af udstyr og søger altid muligheder for at forbedre materialets ydeevne .

Selvfølgelig kan de også give diagnostik til pauser eller sammenbrud, fordi de er ekstremt alsidige , men derefter vil de være sikker på at give råd og forbedringsstrategier. Og deres alsidighed har ingen grænse: hydraulisk, pneumatisk, smøring, automatisering, mekanik, elektricitet, computere, robotik ... intet er til deres test!... [-]

Canada Levis
September 2019
French (Canada)
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cégep de Lévis-Lauzon

Bioteknologiteknologer specialiserer sig i laboratoriearbejde inden for de forskellige områder inden for kemi og biologi. ... [+]

Vejen for specialisering inden for bioteknologi

Bioteknologiteknologer specialiserer sig i laboratoriearbejde inden for de forskellige områder inden for kemi og biologi.

Deres laboratorieuddannelse giver dem mulighed for at erhverve håndteringsteknikker med specialiserede anordninger, der findes i arbejdspladser relateret til bioteknologi. Teknologer er uddannet til at arbejde på en række områder. Hvad interesserer dem mest er de levende organismer . De manipulerer mikroorganismer vokser bakterier, celler og klon séquencent DNA. De kan deltage i udviklingen af produkter og teknologier inden for landbrug, fødevarer, lægemidler og miljø.

Hvad lærer vi?Avancerede principper inden for analytisk og instrumentel kemiHvordan man tager prøver, analyserer dem og producerer rapporterAnvendelsen af sofistikerede analyseinstrumenterIdentifikation, manipulation og modifikation af mikroorganismerSådan læses DNA og udfører testsHvordan dyrkes celler og vævSådan kloner duEr dette program rigtigt for dig?Biologi fascinerer dig og kemi interesserer dig.Du kan lide at lære af betonen.Du er fascineret af laboratoriearbejde.Du vil bruge avancerede instrumenter.Du er interesseret i nye teknologier.Du har en god følelse af ansvar og observation.Du er metodisk og omhyggelig."Laboratorieforsøg er kernen i træningen"Hvorfor vælge Lévis-Lauzon?Den eneste CEGEP i østlige Quebec for at tilbyde en kollegiumuddannelse inden for bioteknologi.Laboratorier i forkant med teknologien og arrangeret i overensstemmelse med standarderne i bioteknologi og kemisk industri.Uddannelse fokuseret på praktisk arbejde.Professorer højt kvalificeret til deres erhvervserfaring og forskningsarbejde.Uddannelse fokuseret på realiteten på arbejdsmarkedet.Praktiske praktikophold i virksomheder med mulighed for internationale praktikophold på 8 uger (Frankrig, Belgien, USA og Mexico) .Mulighed for at lave den sidste session (kursus og praktikophold) i Frankrig .Praktisk praktik på en arbejdsplads i Quebec (3 uger).Computer Assisted Experimentation... [-]
Canada Levis
September 2019
French (Canada)
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk