Læs den officielle beskrivelse

Studer på CES

På CES erkender vi, at læring et andet sprog kræver mere end blot en lærebog og et foredrag. Vores ESL-klasser for voksne er målrettet med en kommunikativ tilgang til sprogindlæring. Vi beriger elevernes liv med virkelige sprog og kulturelle muligheder. Vi uddanner eleverne ved hjælp af moderne metoder, der sætter den studerende først. Vi inspirerer eleverne til at realisere deres mål og udvide deres horisonter.

Lær engelsk i Toronto

Som en af ​​de sikreste byer i Nordamerika er Toronto en by, hvor folk kan føle sig trygge og komfortable. Det er konsekvent stemt som et af de bedste steder at bo og besøge. Dette skyldes i vid udstrækning den måde, hvorpå folk i Toronto fejrer og omfavner mangfoldighed. Det er en markant by i verdensklasse, der fejrer en kærlighed og respekt for de mange kulturer, der trives her.

Sociale aktiviteter

CES giver mange muligheder for at opleve Toronto's seværdigheder og lyde. Tjek nogle af vores mest populære aktiviteter!

Aktivitetsledere: De fleste af vores aktiviteter er organiseret og ledet af vores aktiviteter koordinator, som også hjælper eleverne med rutinemæssige essenser for livet i Toronto. Udover at indføre praktiske og eksplorative lektioner i deres klasser fører desuden lærere to-karriereaktiviteter to gange om måneden. Vores studentrådgivere deltager også i det sjove og hjælper eleverne til at tilpasse sig Toronto liv.

Med en overflod af fantastiske byattraktioner, fantastisk arkitektur, dejlige restauranter og pulserende natteliv, har Toronto meget at tilbyde besøgende på ethvert budget! Der er også mange spændende aktiviteter og oplevelser, der skal besættes gratis.

Beliggenhed

Capital English Solutions er beliggende i Canadas største og mest forskelligartede by. Det er en primær destination for ivrige elever at fordybe sig på engelsk og canadisk kultur. Vores ESL-klasser for voksne er bekvemt beliggende lige i hjertet af downtown Toronto ved Yonge Street og Wellesley Street. Du vil finde dig selv omgivet af mange lokale butikker, caféer, barer, restauranter og specialbutikker. Wellesley Subway Station er lige rundt om hjørnet, og kun en kort tur til at nå centrum kerne af denne smukke by og Lake Ontario.

Udtalelser

"En af de bedste skoler i Toronto! Personalet og de studerende er så venlige, og alle lærerne er meget erfarne. Jeg ankom i Toronto uden at vide noget om engelsk, men alle har hjulpet mig med at forbedre. Jeg er meget glad for at vælge CES. "

- Nadia, Mexico

"Da jeg kom til CES, var jeg ved et korsvej i mit liv. Men med skolens hjælp forbedrede jeg ikke kun mit engelsk, men jeg udviklede også mit personlige liv. Jeg mødte mange mennesker, som var og vil være til stor hjælp for mig, og jeg er stolt af min vækst. "

- Serdar, Tyrkiet

"Jeg lavede venner og talte til mange mennesker fra forskellige lande på CES, så jeg kunne hurtigt forbedre mine engelskkundskaber. Jeg nød lektionerne meget, og nu er jeg en sikker engelsktalende. Dette var en værdifuld oplevelse for mig. "

- Kazuki, Japan

"Jeg er sikker på, at den bedste ESL-skole i Toronto er CES! De gav mig uddannelse, et liv i Toronto og en følelse af uafhængighed og udvikling. Skolerådgiverne er fantastiske og alle er bare så venlige! "

- Jinpyo, Korea

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

CES Torontons generelle engelske kurser er struktureret, så du hurtigt lærer at anvende korrekt grammatik skriftligt og den rigtige formulering i din konversations engels ... [+]

Engelske lektioner: Generelle engelske kurser

CES Torontons generelle engelske kurser er struktureret, så du hurtigt lærer at anvende korrekt grammatik skriftligt og den rigtige formulering i din konversations engelsk. Hvert kursus undervises i klasse og med små klassestørrelser på vores bekvemme campus, 1 minuts gang fra Wellesley metrostation.

Når du har gennemført nedenstående kurser, har du mulighed for at fortsætte til CES Toronto's specialiserede engelske kurser, som giver mere dybdegående engelsk træning.

Vil du prøve det? Vi tilbyder prøveklasser, hvor du kan sidde på en klasse og se, om vores tilgang er den rigtige mulighed for at tage engelsk til næste niveau!... [-]

Canada Toronto
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

For mere avancerede elever tilbyder CES Toronto akademiske engelskkurser på vores campus i downtown Toronto. Mange elever graduerer til dette niveau fra generel engelsk, ... [+]

Akademisk engelsk kurser - Specialiseret engelsk

For mere avancerede elever tilbyder CES Toronto akademiske engelskkurser på vores campus i downtown Toronto. Mange elever graduerer til dette niveau fra almindelig engelsk eller kommer til at forbedre deres engelsk for at forberede sig på arbejdspladsen.

Forretningsengelsk

Et ideelt kursus for studerende, der søger at forbedre deres kommunikation i engelsktalende forretningsmiljøer. Studerende i dette kursus vil lære business ordforråd og sprogformer, forskning og præsentation færdigheder og globale forretningsmæssige spørgsmål. Studerende vil også forberede tematiske ugentlige projekter ved hjælp af lyttematerialer / læsematerialer taget fra forskellige relevante kilder.... [-]

Canada Toronto
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Ikke kun tilbyder CES Toronto ESL-klasser for voksne, vi tilbyder også Pathway programmer til studerende, der er interesseret i at deltage i en af ​​vores partner canadis ... [+]

ESL-klasser for voksne: Pathway

Ikke kun tilbyder CES Toronto ESL-klasser for voksne, vi tilbyder også Pathway programmer til studerende, der er interesseret i at deltage i en af ​​vores partner canadiske eller internationale college eller universitet. Adgang til en af ​​vores partnerhøjskoler kræver en vellykket gennemførelse af CES General English Upper Intermediate-niveauet.

CES er en stolt partner for:

For studerende, der ønsker at fremme deres forberedelse til videregående uddannelse, anbefaler vi et af vores mest populære kurser, College-University Preparation Course.

CUPC: College og University Preparation Course

Dette intensive kursus til rådighed i fire til tolv uger har til formål at forberede eleverne til succes i et engelsktalende post-sekundært miljø. Fokus på integrerede faglige færdigheder leveret ved hjælp af materialer på college-niveau, vil eleverne:... [-]

Canada Toronto
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk