Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studer på CES

På CES erkender vi, at læring et andet sprog kræver mere end blot en lærebog og et foredrag. Vores ESL-klasser for voksne er målrettet med en kommunikativ tilgang til sprogindlæring. Vi beriger elevernes liv med virkelige sprog og kulturelle muligheder. Vi uddanner eleverne ved hjælp af moderne metoder, der sætter den studerende først. Vi inspirerer eleverne til at realisere deres mål og udvide deres horisonter.

Lær engelsk i Toronto

Som en af ​​de sikreste byer i Nordamerika er Toronto en by, hvor folk kan føle sig trygge og komfortable. Det er konsekvent stemt som et af de bedste steder at bo og besøge. Dette skyldes i vid udstrækning den måde, hvorpå folk i Toronto fejrer og omfavner mangfoldighed. Det er en markant by i verdensklasse, der fejrer en kærlighed og respekt for de mange kulturer, der trives her.

Sociale aktiviteter

CES giver mange muligheder for at opleve Toronto's seværdigheder og lyde. Tjek nogle af vores mest populære aktiviteter!

Aktivitetsledere: De fleste af vores aktiviteter er organiseret og ledet af vores aktiviteter koordinator, som også hjælper eleverne med rutinemæssige essenser for livet i Toronto. Udover at indføre praktiske og eksplorative lektioner i deres klasser fører desuden lærere to-karriereaktiviteter to gange om måneden. Vores studentrådgivere deltager også i det sjove og hjælper eleverne til at tilpasse sig Toronto liv.

Med en overflod af fantastiske byattraktioner, fantastisk arkitektur, dejlige restauranter og pulserende natteliv, har Toronto meget at tilbyde besøgende på ethvert budget! Der er også mange spændende aktiviteter og oplevelser, der skal besættes gratis.

Beliggenhed

Capital English Solutions er beliggende i Canadas største og mest forskelligartede by. Det er en primær destination for ivrige elever at fordybe sig på engelsk og canadisk kultur. Vores ESL-klasser for voksne er bekvemt beliggende lige i hjertet af downtown Toronto ved Yonge Street og Wellesley Street. Du vil finde dig selv omgivet af mange lokale butikker, caféer, barer, restauranter og specialbutikker. Wellesley Subway Station er lige rundt om hjørnet, og kun en kort tur til at nå centrum kerne af denne smukke by og Lake Ontario.

Udtalelser

"En af de bedste skoler i Toronto! Personalet og de studerende er så venlige, og alle lærerne er meget erfarne. Jeg ankom i Toronto uden at vide noget om engelsk, men alle har hjulpet mig med at forbedre. Jeg er meget glad for at vælge CES. "

- Nadia, Mexico

"Da jeg kom til CES, var jeg ved et korsvej i mit liv. Men med skolens hjælp forbedrede jeg ikke kun mit engelsk, men jeg udviklede også mit personlige liv. Jeg mødte mange mennesker, som var og vil være til stor hjælp for mig, og jeg er stolt af min vækst. "

- Serdar, Tyrkiet

"Jeg lavede venner og talte til mange mennesker fra forskellige lande på CES, så jeg kunne hurtigt forbedre mine engelskkundskaber. Jeg nød lektionerne meget, og nu er jeg en sikker engelsktalende. Dette var en værdifuld oplevelse for mig. "

- Kazuki, Japan

"Jeg er sikker på, at den bedste ESL-skole i Toronto er CES! De gav mig uddannelse, et liv i Toronto og en følelse af uafhængighed og udvikling. Skolerådgiverne er fantastiske og alle er bare så venlige! "

- Jinpyo, Korea

Placeringer

Toronto

Address
543 Yonge Street, Second Floor
M4Y 1Y5 Toronto, Ontario, Canada