Canadian College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CCEL ligger i centrum af Vancouver, på Alberni Street sammen med high-fashion forhandlere, top restauranter og berømte hoteller. Vores campus omfatter klasseværelser, eh! restaurant, kontorer og en solrig tagterrasse. Vi har også en off-campus studentbolig inden for gåafstand.

Bygning

Klasseværelser er placeret på 2., 3. og 4. sal, med kontorer på 4. sal og en stor taghave på 5. sal.

Klasseværelser

Vores moderne klasseværelser, der hver er udstyret med højhastigheds-internet, kraftværker til elevernes enheder og en high-definition skærm, er designet til at lette studentcentreret læring.

eh! Restaurant

Med god mad og en venlig atmosfære, Eh! er et perfekt sted at spise, drikke og socialisere efter klassen. Eh! tilbyder diskonterede måltidsplaner for studerende og er også vært for en gratis konversationsklub hver uge.

Kontorer

På vores 4. sal i vores store åbent koncept kontor er vores indbydende personale til rådighed for at hjælpe dig under dit ophold.

Tagterrasse

Tagterrassen er et fantastisk udendørs rum, hvor eleverne kan spise frokost og deltage i flere aktiviteter, såsom sommerbryggerier, bordtennis, yoga og danselektioner.

Student Residence

Beliggende i downtown Vancouver er studentboligen blokke væk fra Stanley Park, tæt på mange overkommelige restauranter og barer og en kort gåtur til CCEL.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Diploma in Business Management and Co-op

på universitet Fuldtid 6 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Program Fordele Adgangskrav Karrieremuligheder

Karrieremuligheder holde udvide, i stort set alle brancher, som den globale markedsplads fortsætter med at udvikle sig.

[-]

Diploma in Hospitality Management and Co-op

på universitet Fuldtid 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Adgangskrav

Den HMD Co-op er en integreret del af Hospitality Management Diploma program med Co-op, da det giver de studerende med væsentlige virkelige verden erhvervserfaring i en canadisk engelsktalende erhvervsklima. Den Co-op er designet til at give de studerende to semestre af solide studier i deres første indrejse uddannet.

[-]

Diploma in Information Technology and Co-op

på universitet Fuldtid 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Red Hat systemadministratoren certifikat

IT Co-op er en integreret del af Information Technology diplomuddannelse med Co-op, da det giver de studerende med væsentlige virkelige verden erhvervserfaring i en canadisk engelsktalende erhvervsklima. Den Co-op er designet til at give de studerende to semestre af solide studier i deres første indrejse uddannet.

Dette program blev designet til at give de studerende med effektive ledelse arbejdsmetoder færdigheder, som er nødvendige for det 21. århundrede arbejdspladsen.

Karrieremuligheder Netværk Administrator [-]

Diploma in in Project Management and Co-op

på universitet Fuldtid 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Karrieremuligheder

Karrieremuligheder holde udvide, i stort set alle brancher, som den globale markedsplads fortsætter med at udvikle sig.

[-]

Diploma in International Trade and Co-op

på universitet Fuldtid 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

Ved at bruge internationalt anerkendte fitt materialer, dette program opfylder de indledende faser af at blive en Certified International Trade Professional (CITP). [+]

Ved at bruge internationalt anerkendte fitt materialer, dette program opfylder de indledende faser af at blive en Certified International Trade Professional (CITP).

Program Fordele Partnerskab med FITT

Canadian College har indgået partnerskab med FITT at tilbyde FITTskills programmet. FITT (Forum for International Handel Uddannelse) er en international handel uddannelse og faglig certificering krop. Som den eneste organisation af sin art i verden, FITT sætter standarden og design uddannelserne fører til Certified International Trade Professional (CITP) betegnelse.

[-]

Diploma in Social Media Marketing and Co-op

på universitet Fuldtid 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Som studerende vender tilbage til deres hjemland, at kombinationen af ​​en vestlig canadisk Diplom og Co-op er ikke kun en konkurrencemæssig fordel, men også giver eleverne mulighed for at forstå og opleve de kulturelle og erhvervsmæssige nuancer, som kun kan opnås fra en langvarig hænder -on erfaring. Dette program blev designet til at give de studerende med effektive ledelse arbejdsmetoder færdigheder, som er nødvendige for det 21. århundrede arbejdspladsen.

Karrieremuligheder [-]