Canadian College of English Language

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Canadian College ligger i centrum af Vancouver centrum på Alberni street sammen med high-fashion detailhandlere, top restauranter og berømte hoteller. Vores campus indeholder 28 klasselokaler, eh! restaurant, kontorer og en solrig tagterrasse. Vi har også en studenterbolig uden for campus inden for gåafstand.

Bygning

Klasselokaler er placeret på 2., 3. og 4. sal med kontorer på 4. sal og en stor tagterrasse på 5. sal.

Klasseværelser

Vores moderne klasseværelser, der hver er udstyret med højhastighedsinternet, kraftværker til elevernes enheder og en high-definition-skærm, er designet til at lette elevercentreret læring.

eh! Restaurant

Med god mad og en venlig atmosfære, Eh! er et perfekt sted at spise, drikke og socialisere sig efter klassen. Øh! tilbyder nedsatte måltidsplaner for studerende og er også vært for en gratis samtaleklub hver uge.

Kontorer

På fjerde sal i vores store kontor med åbent koncept er vores imødekommende personale tilgængelige til at hjælpe dig under dit ophold.

Terrasse på taget

Tagterrassen er et fantastisk udendørs rum, hvor eleverne kan spise frokost og deltage i flere aktiviteter, såsom sommergrill, bordtennis, yoga og danselektioner.

Studenterbolig

Studenterboligen ligger i centrum af Vancouver, blokke fra Stanley Park, tæt på mange overkommelige restauranter og barer og en kort gåtur til Canadian College.

Placeringer

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig