Canadian College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CCEL ligger i centrum af Vancouver, på Alberni Street sammen med high-fashion forhandlere, top restauranter og berømte hoteller. Vores campus omfatter klasseværelser, eh! restaurant, kontorer og en solrig tagterrasse. Vi har også en off-campus studentbolig inden for gåafstand.

Bygning

Klasseværelser er placeret på 2., 3. og 4. sal, med kontorer på 4. sal og en stor taghave på 5. sal.

Klasseværelser

Vores moderne klasseværelser, der hver er udstyret med højhastigheds-internet, kraftværker til elevernes enheder og en high-definition skærm, er designet til at lette studentcentreret læring.

eh! Restaurant

Med god mad og en venlig atmosfære, Eh! er et perfekt sted at spise, drikke og socialisere efter klassen. Eh! tilbyder diskonterede måltidsplaner for studerende og er også vært for en gratis konversationsklub hver uge.

Kontorer

På vores 4. sal i vores store åbent koncept kontor er vores indbydende personale til rådighed for at hjælpe dig under dit ophold.

Tagterrasse

Tagterrassen er et fantastisk udendørs rum, hvor eleverne kan spise frokost og deltage i flere aktiviteter, såsom sommerbryggerier, bordtennis, yoga og danselektioner.

Student Residence

Beliggende i downtown Vancouver er studentboligen blokke væk fra Stanley Park, tæt på mange overkommelige restauranter og barer og en kort gåtur til CCEL.

Placeringer

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Canada