Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til CIRA College

CIRA College har til formål at levere højkvalitetsprogrammer og -tjenester, der vil bidrage til elevernes akademiske og karriere-drevne succes.

CIRA College arbejder i samarbejde med lokale virksomheder og fokuserer på at skabe kvalitetsforhold mellem vores samfund.

Vi tilstræber at lette et kreativt arbejdsmiljø for vores fakultet og medarbejdere. Som kreative fagfolk selv står vi bagud med at udvikle et levende og læringsmiljø, som fremmer inspiration og individuelt.

Studerende vil blive tiltrukket af den udfordrende, men støttende oplevelse, vi skaber.

85076_pexels-photo-668137.jpeg

Vores mission

Vores mission er at yde innovative uddannelsesmuligheder og studietjenesteydelser, der skaber tillid og dyktige individer.

Vi fokuserer på personlig og professionel succes gennem udvikling af kritisk tænkning, effektiv kommunikation og kulturel bevidsthed i et sikkert, tilgængeligt og økonomisk overkommeligt læringssamfund.

Vi sørger for at udstyre vores studerende med de nødvendige færdigheder til at reagere på de muligheder og udfordringer, der er forbundet med den stadigt ændrede samfundsdemografi.

CIRA College dyrker en arbejdsplads, hvor medarbejdere kan blomstre og trives, udvikle og fremme deres karriere, samtidig med at de deler deres erfaring og mentorerer andre.

85077_pexels-photo-1153213.jpeg

Vores vision

CIRA College tilbyder en bred vifte af fleksible uddannelsesmuligheder for både lokale og internationale studerende. Vores relevante og unikke læseplan er skabt gennem en stringent proces med revision og udvikling, som ofte gennemføres i samarbejde med canadiske universiteter.

Programmer leveres i et støttende miljø af dedikerede medarbejdere, der anvender faciliteter i verdensklasse og læringsteknologier, der giver forskellige Pathways til videreuddannelse eller beskæftigelse.

Arbejdstilladelse

Studerende kan arbejde på deltid (mindre end 24 timer / uge), og efter at deres studier er færdige, får de arbejde heltid i op til 12 måneder.

Co-op Opportunties

Studerende vil have evnen til at arbejde, efter at de har afsluttet deres 12-måneders akadmisk undersøgelse. Dette giver eleverne mulighed for at øve det, de har lært i skolen og anvende det i branchen.

Hvorfor vælge os?

  • Avanceret pensum for at give eleverne relevante karriereorienterede færdigheder og træning.
  • Fleksibilitet til deltid og fuldtidsstudier.
  • Højt kvalificerede instruktører med omfattende erhvervserfaring.
  • Velpassede co-op muligheder, der giver relevant praktisk erfaring.

85075_pexels-photo-1152500.jpeg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Canada International Royal Arts College

Medie Design og Web Development diplom er et toårigt program, der bruger den nyeste teknologi til at berige elevernes læring. Gennem studieprojekter, der afspejler dagens ... [+]

Oversigt

Medie Design og Web Development diplom er et toårigt program, der bruger den nyeste teknologi til at berige elevernes læring. Gennem studieprojekter, der afspejler dagens teknologiske trends, får de studerende praktisk erfaring med at anvende designteorier og principper.

Dette program forbedrer den studerendes færdigheder i forskellige branchens software til at designe kreative webmedier og udvikle dygtige webdesign .

Andet år er co-op-oplevelsen, hvor eleverne vil arbejde i branchen og få den virkelige livserfaring, grundlægge og styrke de akademiske begreber, der læres i klassen.

LæringsmålDesign kreative og sammenhængende webmedierOpret æstetiske layouter ved hjælp af design principalsDemonstrere kreativ tænkning og udvikle effektiv mediekommunikationVurdere markedsføringsbehovene i et digitalt projektOpret, udvikle og implementere dygtige webdesignVær en kilde til nye grafiske forslag og tilbyde brugercentreret mediedesign løsningerDemonstrere teknisk kompetence på Photoshop, Illustrator og WebudviklingssprogFremstil professionelt kvalitetsarbejde, der demonstrerer unikke kreative applikationerFagligt fremme arbejde for at sikre beskæftigelse i grafisk design industrienCurriculum... [-]
Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canada International Royal Arts College

Læringsresultatet af AGD-programmet (Advertising and Graphic Design) er at sætte eleverne i stand til effektivt og kreativt at designe logoer, reklamer, billeder, digital ... [+]

Gnist din kreativitet

Læringsresultatet af AGD- programmet (Advertising and Graphic Design) er at sætte eleverne i stand til effektivt og kreativt at designe logoer, reklamer, billeder, digitalt indhold og websites - alt sammen med en visuel kommunikationsstrategi .

Som studerende lærer du de begreber og teknikker, der er relateret til grundlæggende tegning, typografi, farve teorier og visuel kommunikation. Gennem studieprojekter, der afspejler dagens teknologiske udvikling, får eleverne erfaring med at anvende designteorier og principper, grafisk design software, reklame, dokumentation og fotografering, emballage og kommerciel branding.

Fokus ligger på at lære og udvikle specifikke færdigheder og teknikker, kompilere en omfattende portefølje og opnå uvurderlig arbejdsrelateret erfaring .... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vancouver Campus
Address
2412 Laurel Street
V5Z 3T2 Vancouver, British Columbia, Canada