Canada International Royal Arts College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til CIRA College

CIRA College har til formål at levere højkvalitetsprogrammer og -tjenester, der vil bidrage til elevernes akademiske og karriere-drevne succes.

CIRA College arbejder i samarbejde med lokale virksomheder og fokuserer på at skabe kvalitetsforhold mellem vores samfund.

Vi tilstræber at lette et kreativt arbejdsmiljø for vores fakultet og medarbejdere. Som kreative fagfolk selv står vi bagud med at udvikle et levende og læringsmiljø, som fremmer inspiration og individuelt.

Studerende vil blive tiltrukket af den udfordrende, men støttende oplevelse, vi skaber.

85076_pexels-photo-668137.jpeg

Vores mission

Vores mission er at yde innovative uddannelsesmuligheder og studietjenesteydelser, der skaber tillid og dyktige individer.

Vi fokuserer på personlig og professionel succes gennem udvikling af kritisk tænkning, effektiv kommunikation og kulturel bevidsthed i et sikkert, tilgængeligt og økonomisk overkommeligt læringssamfund.

Vi sørger for at udstyre vores studerende med de nødvendige færdigheder til at reagere på de muligheder og udfordringer, der er forbundet med den stadigt ændrede samfundsdemografi.

CIRA College dyrker en arbejdsplads, hvor medarbejdere kan blomstre og trives, udvikle og fremme deres karriere, samtidig med at de deler deres erfaring og mentorerer andre.

85077_pexels-photo-1153213.jpeg

Vores vision

CIRA College tilbyder en bred vifte af fleksible uddannelsesmuligheder for både lokale og internationale studerende. Vores relevante og unikke læseplan er skabt gennem en stringent proces med revision og udvikling, som ofte gennemføres i samarbejde med canadiske universiteter.

Programmer leveres i et støttende miljø af dedikerede medarbejdere, der anvender faciliteter i verdensklasse og læringsteknologier, der giver forskellige Pathways til videreuddannelse eller beskæftigelse.

Arbejdstilladelse

Studerende kan arbejde på deltid (mindre end 24 timer / uge), og efter at deres studier er færdige, får de arbejde heltid i op til 12 måneder.

Co-op Opportunties

Studerende vil have evnen til at arbejde, efter at de har afsluttet deres 12-måneders akadmisk undersøgelse. Dette giver eleverne mulighed for at øve det, de har lært i skolen og anvende det i branchen.

Hvorfor vælge os?

  • Avanceret pensum for at give eleverne relevante karriereorienterede færdigheder og træning.
  • Fleksibilitet til deltid og fuldtidsstudier.
  • Højt kvalificerede instruktører med omfattende erhvervserfaring.
  • Velpassede co-op muligheder, der giver relevant praktisk erfaring.

85075_pexels-photo-1152500.jpeg

Placeringer

Vancouver

Vancouver Campus

Address
2412 Laurel Street
V5Z 3T2 Vancouver, British Columbia, Canada