CampusCanada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et introduktionsprogram for internationale studerende

CampusCanada giver indgående internationale studerende med en introduktion til Canada og grundlaget for akademisk succes ved et canadisk universitet eller college. Denne integrerede online og on-campus kursus program giver en tværfaglig læseplan fokuseret på at forstå canadiske kultur og samfund, tilpasning til et nyt miljø, og udvikling af kompetencer, der fører til akademisk succes;

Adgang til skræddersyede værktøjer til formål at støtte internationale studerende (f.eks akademisk støtte, biblioteksressourcer, sprogundervisning, karrierevejledning); Praktisk "hvordan" råd om dagligdagen i Canada (sikkerhed, bankvæsen, transport, etc.) Hurtige venskaber bygget på programmets omfattende netværk og sociale aktiviteter. Vigtigst er det, CampusCanada giver internationale studerende med en konkurrencefordel i at opnå succes med deres akademiske bestræbelser i Canada ved at sikre at de er parate til at realisere den fulde potentiale i deres universitet eller college oplevelse.

The Capital Advantage

Ottawa er Canadas fjerdestørste by og landets politiske og teknologiske center. Byen er smuk og ren, har en høj levestandard, og er anerkendt for sine mange nationale museer, gallerier, parker og scenekunst centre. Ottawa er blandt de sikreste byer i Canada. Befolkningen i Ottawa er højtuddannede, med mere end halvdelen af ​​befolkningen har universitet eller college grader og koncentrationen højeste per capita af ingeniører, videnskabsfolk og ph.d.'er i Canada. Carleton University, vært for CampusCanada, Er en højt rangeret omfattende universitet beliggende i Ottawa.

Fra 01 til 13 August, 2016, får du chancen for at opleve Canadas hovedstad i den smukkeste tid på året. Summers i Ottawa har en generøs række varme og solrige dage med en gennemsnitlig temperatur på 26 ° C (80 ° F). I denne periode, kan du finde mange aktiviteter for musik, udendørs, museum, kunst, og kultur entusiaster. Byen er levende og en stor destination for din introduktion til Canada.

Ottawa er beliggende i den sydlige del af landet ved siden af ​​Gatineau, Quebec, som danner landets National Capital Region. Betjenes af store flyselskaber, VIA jernbane samt Greyhound busser, vil du være i stand til at besøge andre større byer som Montreal, Toronto og Quebec ganske nemt.

Hvorfor deltage CampusCanada

Justering til universitet eller college liv i et ukendt land kan være en overvældende udfordring. CampusCanada giver en "blød landing" for internationale studerende for at tilbyde en sjov, samarbejdsorienteret og interaktiv mulighed for at opleve campus liv og opdage Canada i hjertet af landets hovedstad. Grunde til at deltage CampusCanada:

Føle sig trygge på din første dag af klasser. Vi vil lære dig, hvilke ressourcer du skal bruge til at navigere gennem enhver canadisk universitet eller college. Udforsk Canadas hovedstad. Ottawa er kendt for sine mange nationale museer, gallerier, parker og scenekunst centre. Få komfortabelt i en canadisk klasseværelse. Lær om den canadiske undervisningsstil og faglige struktur. Live på campus. I to uger, vil du mestrer studieliv og boform i en on-campus bopæl. Forstå canadiske kulturelle særheder. Lær om Canadas unikke skikke og vaner. Få nye venner. Du vil blive møde andre internationale studerende, der er ny til Canada. Forestil, du kan have en ven i hver provins i slutningen af ​​programmet!

Gebyrer

Programmet gebyr på CAD $ 4500 (+ HST) omfatter:

Canada 101: et online kursus indføre internationale studerende til Canada; Campus 101: ti dage af interaktiv programmering på campus og i hele Ottawa og den nationale hovedstad region; Instruktion af kvalificerede Carleton University fakultet med ekspertise i canadiske Studies; Boliger på campus ved Carleton University 1. august - 13; Morgenmad, frokost og aftensmad fra Fresh Food Company Adgang til en bred vifte af akademiske og rekreative faciliteter; Off-campus udflugter til nationale institutioner samt sportslige, kulturelle og udendørs rekreative steder

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig CampusCanada ved at udfylde Tilmeldingsblanket findes på https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Vi vil kræve dine kontaktoplysninger, oplysninger om universitet eller college du er blevet accepteret til, og engelsksprogede prøveresultater. Vi kræver ikke at du indsende nogen dokumenter på dette punkt.

Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten, vil du blive dirigeret til en sikret tredjeparts websted, hvor du gennemføre din betaling. Når din betaling er blevet behandlet, er du tilmeldt CampusCanada.

Placeringer

Ottawa

Global Academy (Carleton University)

Address
1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada
Telefonnummer
+1 613-520-2600