Læs den officielle beskrivelse

Om os

Siden 1967 har Cambrian College været den førende post-sekundære institution i Nord Ontario.

Vores College har et levende samfund på mere end 11.000 elever med over 4100 elever i 80 fuldtidsuddannelser og over 7000 studerende i næsten 900 deltidskurser og -programmer på tværs af tre campussteder i det nordlige Ontario: Sudbury, Espanola og Little Current / Manitoulin Island.

Oplev det udvalg af tjenester og faciliteter, vi tilbyder for at støtte eleverne og forberede dem på succes i dagens konkurrencedygtige arbejdspladser.

Udforsk alt, hvad vi tilbyder, og se Cambrian for dig selv.

Strategisk Plan 2015-19

Vores nye femårige strategiplan sætter op for at definere Cambrian som et kollegium af sondring, forenet til at transformere fremtidige generationer. Vores vision er at forestille os det umulige, at inspirere hinanden og at forny os på måder vi endnu ikke har fuldt ud at udforske.

Vi er fokuserede på at omdanne læringserfaringen for at give løbende adgang til fleksible og brugerdefinerede læringserfaringer. Vi er motiverede til at forbedre elevoplevelsen og fuldt ud at omfavne samarbejdskraften i et støttende læringssamfund.

113707_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Planlægning og institutionel forskning

Cambrins planlægnings- og institutionsforskningshold giver ledelse og støtte inden for forskning, planlægning, læringsresultater for studerende og kvalitetssikring til støtte for kollegiets mission, effektivitet og studenters succes.

Specifikke funktioner omfatter:

 • Faglig planlægningsstøtte og evaluering af resultater
 • Regeringsrapportering (Multi-Year Accountability Agreement, Strategic Mandate Agreement, College Business Plan, College Årlig Plan, Key Performance Indicators)
 • Kvalitetssikringsrevisioner og ledelse
 • Undersøgelsesudvikling, tilrettelæggelse, analyse og rapportering
 • Støtte til tilmelding planlægning og prognoser
 • Ny programplanlægning / udvikling.
 • Programstyringsprocesser
 • Performance metrics udvikling, overvågning og analyse (college scorecard, divisional og program scorecards)
 • Inter-college sammenligninger og benchmarking
 • Miljøscanning og markedsanalyser
 • Forskning, dataanalyse og rapportgenerering
 • Forslagets gennemgang og udvikling til køb af fonde
 • Fællesskabets opsøgende og arbejdsmarkedsanalyse

Cambrian Research Ethics

Cambrian College vil fremme og lette brugen af forskning i kollegiet samfund for at bidrage til udvikling og anvendelse af viden, kritisk at undersøge praksis og holde løbende med sammenlægning af viden relevant for uddannelse og fremme professionel praksis. College er forpligtet til at sikre, at al forskning opfylder de højeste videnskabelige og etiske standarder.

Fejre Excellence

På Cambrian College fejrer vi excellence. Cambrian har flere prestigefyldte priser, som ære elever, alumner og medarbejdere, der repræsenterer det bedste vores skole har at tilbyde. Disse præmier gives til dem, der stolt stiger til toppen, der betjener det kamburske samfund, såvel som de samfund, de bor i.

Glenn Crombie Center for Student Support

Glenn Crombie Center for Student Support på Cambrian College er en state-of-the-art facilitet, der er helt tilgængelig. Vores multi-service kompleks har TTY telefoner, personlige pleje værelser, computer labs, testrum og vaskerum faciliteter.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Cambrian College

Lær hvordan du fortæller dynamiske og overbevisende 2D og 3D animerede historier på skærmen fra vores talentfulde professorer, der har arbejdet på publikumsfavoritter som ... [+]

Oversigt

Lær hvordan du fortæller dynamiske og overbevisende 2D og 3D animerede historier på skærmen fra vores talentfulde professorer, der har arbejdet på publikumsfavoritter som Tarzan, 9, og Tom and Jerry Show.

Vores program er baseret på læseplanen for Sheridans berømte animationsprogram på diplomniveau. Du får en fungerende viden om traditionelle, 2D og 3D animationsmetoder, mens du bliver dygtig med de 12 animationsprincipper. Du udvikler stærke og dynamiske historiefortælling, tegning og animationsfærdigheder, der bringes til liv på skærmen gennem en række projekter og en eventuel endelig film. Når du er færdiguddannet, vil du kunne vise overbevisende forestillinger gennem både traditionel og digital animation sammen med en endelig produktionsklar portefølje.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Cambrins prisbelønnede grafiske design fakultet vil udfordre dig gennem kursusarbejde og forskellige real-world projekter for at hjælpe dig med at udvikle dine kreative t ... [+]

Oversigt

Cambrins prisbelønnede grafiske design fakultet vil udfordre dig gennem kursusarbejde og forskellige real-world projekter for at hjælpe dig med at udvikle dine kreative talenter og blive en professionel visuel kommunikationsdesigner. Grafikplanlægningen er karrierefokuseret og streng, med opmærksomhed på både traditionelle færdigheder og nye teknologier. Derudover vil du udvikle evner i kritisk tænkning, kreativitet og konceptdrevet arbejde, så du kan være fleksibel i den udviklende og krævende industri af faglig kommunikation.

Ved hjælp af den nuværende industrisoftware i kollegiums state-of-the-art grafiske designlaboratorier lærer du, hvordan du kreativt udvikler ideer og manipulerer plads, type, billeder og farve for at tage dit arbejde fra konceptskitse til strategisk designet trykt web -baseret eller digital form. Projekter giver dig anvendt erfaring inden for branding, identitet (logoer... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Forestil dig en karriere, der arbejder i et laboratoriemiljø, der udvider værdifulde metaller fra råmaterialer, arbejder på miljømæssig bæredygtighed, udvikler nye og for ... [+]

Oversigt

Forestil dig en karriere, der arbejder i et laboratoriemiljø, der udvider værdifulde metaller fra råmaterialer, arbejder på miljømæssig bæredygtighed, udvikler nye og forbedrede brændstoffer eller udvikler den næste generation af medicin. Kemiteknologi er et bredt område, der dykker ind i alle disse områder og mere.

Cambrian's Chemical Engineering Technology-program er den eneste af sin art i Ontario og er designet til at udvikle de færdigheder, du skal arbejde på et af disse spændende felter. Den parrer grundlæggende teori med den nødvendige praktisk praktiske laboratorieuddannelse, der kræves for beskæftigelse i forskellige kemiske industrier og miljøsektorer. Du vil arbejde uafhængigt og i grupper for at opbygge de selvstyrede undersøgelser og teamwork færdigheder, du skal bruge inden for forskellige arbejdspladsindstillinger.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Cambrian College

Med Cambrian's Tekniske Standarder og Sikkerhedsautoritet (TSSA) akkrediteret program, vil du forberede dig på at udfordre TSSA-eksamener til certificering af naturgastek ... [+]

Oversigt

Med Cambrian's Tekniske Standarder og Sikkerhedsautoritet (TSSA) akkrediteret program, vil du forberede dig på at udfordre TSSA-eksamener til certificering af naturgasteknikere og oliebrænderteknikere. Teori og praktisk laboratorieuddannelse kombineres for at udvikle en solid forståelse af varmesystemer (naturgas, propan og brændselsolie) samt klimaanlæg, køleprincipper, metalpladefremstilling og varmeovervågning / varmeforbedringsdesign overvejelser. Du vil også blive introduceret til de færdigheder, der kræves til installation, service og fejlfinding af boliger og lette kommercielle opvarmning og køling applikationer.

Program højdepunkter2 år - 4 semestreProgram godkendt af TSSA (Technical Standards and Safety Authority)En af kun 2 gymnasier i Ontario, der tilbyder oliebrænderteknikers træningPraktisk træning i kollegiums state-of-the-art VVS-laboratorierEfter det første år vil du blive certificeret til at arbejde på post-branchens branchepositioner efter succes med at udfordre:Gas tekniker 3 TSSA eksamenOliebrænder Tekniker 3 TSSA eksamenGas Pipe Fitter TSSA eksamen (Valgfri)Efter afslutningen af det andet år og med succes udfordring af Gas Technician 2 og Oil Burner Technician 2 TSSA eksamener, vil du blive fuldt certificeret ind i arbejdsstyrken som varmesystemtekniker... [-]
Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Tag vores generelle regnskabsstrøm for at få de færdigheder og praktiske erfaringer til at lande landingsregnskaber inden for non-profit, virksomheder og andre for-profit ... [+]

Oversigt

Tag vores generelle regnskabsstrøm for at få de færdigheder og praktiske erfaringer til at lande landingsregnskaber inden for non-profit, virksomheder og andre for-profit organisationer.

Efter det første år af fælles pensum deles af alle regnskabs-og business studerende, vil du blive nedsænket i regnskabsprincipper og praksis og have mulighed for at få den virkelige verden erfaring gennem en praktikophold.

Dette program vil blive leveret gennem både traditionelle klasseværelser og online læring.

Dette program er designet til at rumme studerende, der ønsker at fortsætte deres studier mod en grad eller få adgang til professionelle regnskabsprogrammer som Advanced Certificate in Accounting og Finance (ACAF) eller den certificerede aboriginal Financial Manager (CAFM) betegnelse. Som kandidat kan du vælge at tage et ekstra år i Cambrian's Business Administration - Accounting program for at forbedre dine færdigheder og opnå avancerede standpunkter i ACAF og / eller uddannelserne. For at komme ind i ACAF-certifikatet eller CAFM-udpegningsprogrammerne skal du opnå et gennemsnit på 60% eller mere i visse kurser og et samlet gennemsnit på 65% i Cambrins Business-Accounting-program.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Interesseret i erhvervslivet, men ikke sikker på hvilken karrierevej der skal tages? På bare to år vil Cambrian's Business-program udsætte dig for områderne finansiering, ... [+]

Oversigt

Interesseret i erhvervslivet, men ikke sikker på hvilken karrierevej der skal tages? På bare to år vil Cambrian's Business-program udsætte dig for områderne finansiering, iværksætteri, marketing, menneskelige ressourcer, regnskab, personaleforvaltning, ny forretningsudvikling og organisationsplanlægning. Start din karriere eller fortsæt i det tredje år af Cambrian's Business Administration program, når du graduerer.

Program højdepunkterFleksible læringsmuligheder (traditionelle klasseværelser, online muligheder og virtuelle klasser)Muligheder for oplevelsesmæssig læring gennem klubber og konkurrencerFælles første og andet år med andre Business programmer giver kandidater til problemfrit overgang til det tredje år for at opnå et avanceret diplomEksponering for alle vigtige forretningsfunktioner, herunder økonomi, regnskab, menneskelige ressourcer, forretningsudvikling og meget mereDette er et Northern College's Collaborative Delivery-program... [-]
Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Efter at have lært de grundlæggende grunde af handler, dieselmotorer, brændstofsystemer, el-tog, el-systemer, hydrauliksystemer, styrings- og bremsesystemer i første år, ... [+]

Oversigt

Efter at have lært de grundlæggende grunde af handler, dieselmotorer, brændstofsystemer, el-tog, el-systemer, hydrauliksystemer, styrings- og bremsesystemer i første år, vil du blive introduceret til dieselmotorkonstruktion og -klassificering, motortog, trækkontrol og hjul sidste drev, el og elektronik og aircondition. Kurser vil også indeholde vægt på butikssikkerhed, grundlæggende hånd- og elværktøj, fastgørelsesinstrumenter, måleinstrumenter, starthjælp og startmetoder, der anvendes i handelen.

Program højdepunkter2 år - 4 semestreCo-op Diploma Apprenticeship mulighedArbejde med terrængående tungt udstyr som lastere, bulldozere, lastbiler og forskellige komponenter som motorer, transmissioner, bremsesystemer, brændselsystemer, hydrauliksystemer, der findes i vores udstyr til tunge udstyrUdvikle evnen til at arbejde service og vedligeholde de forskellige elektroniske kontrolsystemer og komponenter, der findes på tungt udstyr4D læringsmuligheder... [-]
Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Minedriftindustrien er dynamisk og stadigt skiftende, og Cambrins Mining Engineering Technician-program vil udfordre dig til at undersøge hvorfor og hvordan tingene virke ... [+]

Oversigt

Minedriftindustrien er dynamisk og stadigt skiftende, og Cambrins Mining Engineering Technician-program vil udfordre dig til at undersøge hvorfor og hvordan tingene virker, og at finde innovative løsninger på problemer.

Som du lærer og bor i et af verdens minedriftscentre, vil du forberede dig til at blive en del af minedriftsteknikhold, der er ansvarlig for en bred vifte af projekter, der involverer opmåling, udarbejdelse, design, miljøstudier, industriel geologisk og geofysisk feltarbejde, ventilation, jordkontrol og tilsyn.

Erhvervs erfarne fakultetets medlemmer vil lede dine fremskridt og forståelse gennem eksempler på erhvervserfaring, udflugter i det berømte Sudbury-bassin og praktiske demonstrationer. Du vil drage fordel af en række erfaringsmæssige læringsmuligheder, herunder aktiviteter på et aktivt minesite for at få en bred forståelse af de forskellige aspekter af minedriftsteknik samt kommunikations- og ledelsesevner.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Få dybtgående netværk og infrastruktur færdigheder til at konfigurere informationsteknologi miljøet i alle størrelser og typer af organisationer. Du vil lære at installer ... [+]

Oversigt

Få dybtgående netværk og infrastruktur færdigheder til at konfigurere informationsteknologi miljøet i alle størrelser og typer af organisationer. Du vil lære at installere, administrere og fejlfinding netværk og internetværktøjer; og lokale og eksterne servere.

Derudover lærer du fra fakultet som Bob Vachon - en af vores profs, der bogstaveligt talt hjalp med at skrive Cisco Systems bog om netværk.

Bemærk, at den akademiske læseplan løbende gennemgås og revideres for at sikre, at Cambrins programmer og kurser forbliver relevante. College forbeholder sig ret til at afbryde eller foretage ændringer til ethvert kursus eller program, gebyr, procedure eller campus placering til enhver tid.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Som studerende i Early Childhood Education på Cambrian College vil du have mulighed for at udvikle den viden og færdigheder, der er nødvendige for området for tidlig læri ... [+]

Oversigt

Som studerende i Early Childhood Education på Cambrian College vil du have mulighed for at udvikle den viden og færdigheder, der er nødvendige for området for tidlig læring og børnepasning. Dine studier vil blande teorien om børnevækst og udvikling med praktiske applikationserfaringer på området. Gennem interaktive klasseværelseserfaringer vil du designe, planlægge, implementere og evaluere legebaseret læring for små børn fra fødsel til tolv år.

Programmet vil forberede dig til at arbejde med og støtte de forskellige behov hos børn og familier, du vil støde på i dit fremtidige arbejde. Du vil opbygge et fundament for at forstå, at børn lærer gennem spil. Denne læringsmetode kombineret med et kulturelt relevant miljø vil afspejle, at børn er nysgerrige, kompetente og kompetente.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Certificate

Cambrian College

Du får færdigheder til at udtrække meningsfulde indsigter fra meget store og komplekse datasæt til støtte for beslutningstagning. Du vil lære at indsamle, kurere, manipul ... [+]

Oversigt

Du får færdigheder til at udtrække meningsfulde indsigter fra meget store og komplekse datasæt til støtte for beslutningstagning. Du vil lære at indsamle, kurere, manipulere, kode og lagre datasæt, så de kan analyseres og udvides på en sådan måde, at de kan genbruges og genoprettes for at løse udfordringer og forudsige trends i enhver størrelse og type virksomhed. Nøgleområderne omfatter database design og management, business analyse, markedsundersøgelser, data mining og beslutningstagning gennem analytics.

Bemærk, at den akademiske læseplan løbende gennemgås og revideres for at sikre, at Cambrins programmer og kurser forbliver relevante. College forbeholder sig ret til at afbryde eller foretage ændringer til ethvert kursus eller program, gebyr, procedure eller campus placering til enhver tid.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere i global business management, vil dette intensive program gøre det muligt for dig at udforske centrale områder af global ... [+]

Oversigt

Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere i global business management, vil dette intensive program gøre det muligt for dig at udforske centrale områder af global ledelse, herunder globale marketing-, finans- og forsyningskæder. Du vil udvikle de grundlæggende færdigheder, der kræves for effektivt at styre aspekterne af globale forretningsaktiviteter for en organisation og få praktisk erfaring under placering i tredje semester.

Som kandidat kan du forfølge yderligere certificering mod en FITT-udpegning for International Trade Training (FITT) som Certified International Trade Professional (CITP).

Bemærk, at den akademiske læseplan løbende gennemgås og revideres for at sikre, at Cambrins programmer og kurser forbliver relevante. College forbeholder sig ret til at afbryde eller foretage ændringer til ethvert kursus eller program, gebyr, procedure eller campus placering til enhver tid.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Forbedre dine IT- og forretningsanalysevner, og vær forberedt på at udnytte karrieremuligheder. ... [+]

Oversigt

Forbedre dine IT- og forretningsanalysevner, og vær forberedt på at udnytte karrieremuligheder.

Dette intensive program er designet til at imødekomme industriens efterspørgsel efter it-forretningsanalytikere og vil give dig de færdigheder og teknikker til at skabe og administrere organisatoriske procesændringer. Du får en solid forståelse af, hvordan du samler, dokumenterer og kommunikerer interessentkrav og hvordan man kan anbefale løsninger, evaluere løsninger og levere kvalitetssikring.

Udover BA-kendskabet vil du også tage kurser for at opbygge færdigheder inden for datamodellering, business intelligence, projektledelse og budgettering af kapitalprojekter. Programmet slutter med en otte-ugers placering i tredje semester.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Lær at opbygge indbyggede applikationer til mobile enheder samt web-applikationer på tværs af platforme. Du bruger en række teknologier og programmeringssprog for at få e ... [+]

Oversigt

Lær at opbygge indbyggede applikationer til mobile enheder samt web-applikationer på tværs af platforme. Du bruger en række teknologier og programmeringssprog for at få evnen til at udvikle og designe unikke brugeroplevelser, der opfylder kundens behov. Forretningsfokuserede kurser og placering vil supplere dine tekniske evner ved at give dig de vigtigste færdigheder og praktisk erfaring til at styre og udføre projekter.

Program højdepunkter1 år - 3 semestrePlacering i tredje semesterFokuseret på udvikling for Android og iOS-enheder samt mobil webudviklingProjektledelse og iværksætterkurser forbedrer din forretningskundskabFeltarbejde / Placering

Semester tre er en ubetalt praktisk oplevelse. Denne eksponering for arbejdslivet gør det muligt for eleverne at gennemføre deres nyligt opnåede færdigheder og viden.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cambrian College

Projektledelse er blevet en efterspurgt kompetence på tværs af brancher, idet virksomheder og organisationer fortsat søger effektivitet og overordnet effektivitet for at ... [+]

Oversigt

Projektledelse er blevet en efterspurgt kompetence på tværs af brancher, idet virksomheder og organisationer fortsat søger effektivitet og overordnet effektivitet for at kunne konkurrere på indenlandske og globale markeder. Cambrian College 's etårige (to semestre) kandidatuddannelsesprogram giver dig de væsentlige teoretiske og praktiske viden, færdigheder og teknikker til succesfuldt planlægning, implementering, styring og evaluering af projekter. Læreplanen er tæt indstillet til, men ikke tilknyttet, Project Management Institute (PMI) Project Management Body of Knowledge (PMBOK).

Bemærk, at den akademiske læseplan løbende gennemgås og revideres for at sikre, at Cambrins programmer og kurser forbliver relevante. College forbeholder sig ret til at afbryde eller foretage ændringer til ethvert kursus eller program, gebyr, procedure eller campus placering til enhver tid.... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
1400 Barrydowne Road Sudbury
Sudbury, Ontario, Canada