Camber College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Camber College er en af ​​Canadas mest innovative og dynamiske sprogcentre. Etableret i 2003, har Camber College været at give de studerende med høj kvalitet engelsk sprogundervisning i 12 år.

Hos Camber College, vi underviser i engelsk på mange forskellige måder, fordi vi ved, at alle elever er unikke, lærer forskelligt og har forskellige mål. Vores unikke programmer, både i og uden for klasseværelset, maksimere den enkelte studerendes uddannelsesmæssige eventyr.

Mange års erfaring har lært os, at optimal læring opstår, når eleverne ved, at deres værdier og holdninger virkelig noget, og at de ikke er simpelthen et andet nummer på en klasse liste.

Hver dag, vi lærer dig praktiske kommunikationsevner med masser af detaljeret feedback fra din lærer, så du er mere trygt parate til at styre og kontrollere virkelige situationer, der udfordrer dig.

Hvorfor vælge os Der er mange forskellige måder at lære engelsk, men vi er overbevist om er der ingen bedre måde end at lære ansigt til ansigt. Vi mener at den bedste metode er omgiver dig selv med sin oprindelige kultur og mennesker.

Vi har 12 års erfaring undervisning engelsk og giver studerende med verdensklasse sprogundervisning.

Vi fejrer alle kulturer og lære af mangfoldighed. Vi finder måder at kommunikere vores kulturarv. Vi er åbne indstillede, reflekterende og omsorgsfuld om alle kulturer. Innovative klasser og venlig, familie atmosfære.

Camber College Social aktivitetsprogram: deltage i aktivitet arrangeret af os til at forbedre dit engelsk uden for klasseværelset miljø. Omfattende og effektiv forberedelse undersøgelse programmer.

Alle Camber College lærere er højtuddannede, erfarne og certificeret til at undervise i engelsk som andet sprog (ESL).

Camber College giver en full-service, høj kvalitet værtsfamilie program med afhentning i lufthavnen til rådighed efter anmodning.

Powell River har et mildt vestkyst klima. Det er sjældent for varmt eller for koldt. Sne er ekstremt sjældne.

Camber College er akkrediteret og tilknyttet alle regeringsniveauer og industrier. Følgende genkende Camber College for sin høje industristandarder.

Placeringer

Powell River

Address
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Powell River, British Columbia, Canada