Bow Valley College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Du vil stige i Bow Valley College

Vi har nået det øverste niveau af to-årige skoler i Nordamerika ved at hjælpe de studerende bidrager til hele spektret af deres evne, blive den bedste, de kan være.

En betydelig udvidelse i 2013 gjort os Calgary øverste omfattende Community College. De over $ 290.000.000 transformation skabt en af ​​vestlige Canadas førende uddannelsesinstitutioner, der betjener over14,000 elever på tre campusser og 20 regionale centre i Alberta.

Over 1.000 Internationale studerende hvert år 115 - Lande repræsenteret ved studerende på BVC 93% - Beskæftigelsesfrekvens for alumner inden 6 måneder grad

Studerende Triumph her

Hos BVC, får du en fremragende uddannelse, der passer til din læringsstil - enhver tid, ethvert sted, enhver vej, og enhver tempo - sikrer, at du kan overvinde eventuelle hindringer for en tilfredsstillende karriere.

Du opgradere med en work-klar undervisning i et år for et certifikat eller to år for et eksamensbevis, i de vitale områder af erhvervslivet, sundhedsvæsen, retsvæsen, menneskelige tjenester, eller administration.

Certifikat kandidater vil være berettiget til at ansøge om en 1-årig postgraduat arbejdstilladelse. Diplom kandidater vil være berettiget til at ansøge om en 2 eller 3-års postgraduat arbejdstilladelse.

De færdigheder, du opnår vil gøre dig en in-demand kandidat, præcis hvad de globale arbejdsgivere søger, hvilket giver dig mulighed for at begynde din rejse til en succesrig fremtid.

Fordi vi gøre mere end hjælpe dig at leve - vi hjælpe dig med at et liv.

En stor by at lære i

Der er en række gode grunde, hvorfor The Economist Magazine rangerer Calgary som nummer fem på sin liste over de bedste steder at leve på jorden.

Opportunity - Anden højeste koncentration af hovedkontorer i Canada. Stærk - blomstrende økonomi og lav arbejdsløshed. Beautiful - De Rocky Mountains og Banff Nationalpark danner en storslået kulisse til livet i Calgary. Sikker - topper listen ind som en af ​​de sikreste og sundeste storbyer i Canada. Young - Den yngste befolkning i Canada holder os levende. Blue Skies - Flere solskinstimer end nogen anden større by i Canada.

Et stort land at lære i

Canada er et vidunderligt sted at få en uddannelse, åbner døre for dig rundt omkring i verden.

Prisbillig - Canada tilbyder de laveste undervisning satser for udenlandske studerende i forhold til Storbritannien, Australien, New Zealand og USA. Verdens klasse Uddannelse - Et af de mest avancerede og mest respekterede, uddannelsessystemer i verden. Indbydende Miljø - Canada er et land af indvandrere og multikulturelle mangfoldighed, så alle er velkomne her. Høj levestandard - Alle fordelene ved en af ​​verdens mest udviklede nationer; sikker, omfattende sundhedssystem og social sikkerhed netværk.

Stipendier til internationale studerende

Hos Bow Valley College, fjerner vi alle mulige barriere for din succes, herunder finansiel.

Som international studerende, er du berettiget til en række internationale studerende stipendier Der er også flere priser for toppræstationer i løbet af skoleåret anerkendelse.

Placeringer

Calgary

Bow Valley College

Address
International Education Department,

Bow Valley College
,
South Campus
,
2nd Floor, Office 2030,

345 - 6 Ave S.E
,
Calgary

Calgary, Alberta, Canada
Telefonnummer
1-403-410-3476