BLI Language Schools

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Er der en bedre måde at lære et sprog på end at leve det? BLI tror ikke det. Derfor er alle vores engelsk og franske kurser designet til at imødekomme elevernes behov og interesser og er baseret på en dynamisk og kommunikativ tilgang, som ikke kun hjælper eleverne til at blive dygtige på et sprog, men også give dem værktøjerne til at lykkes på globalt plan. BLI gør sproglig viden relevant til dit liv i en række gavnlige aspekter ud over din fantasi. Udvidelse af dine muligheder og maksimering af din succes er, hvad vi på BLI har til formål.

BLI tager sprogindlæringsprocessen uden for klasseværelset ved at tilbyde eleverne en bred vifte af sjove og spændende aktiviteter og et kvalitetshjem, der giver eleverne mulighed for at tage deres læringserfaring til et andet niveau og lære i den virkelige verden. Et andet aspekt af en BLI-læringserfaring er skræddersy og tilpasning af programmer, som vil hjælpe eleverne med at lære om deres personlige interesser i et venligt miljø med mulighed for at engagere sig med andre BLI-studerende fra hele verden.

I mere end trediveogtreds år har vi hjulpet tusindvis af studerende fra hele verden til at opfylde deres drømme og blive globale borgere. Hver eneste af os, BLI-lærere, administratorer og koordinatorer glæder os til at byde dig velkommen på en af ​​vores skoler og være ved din side i denne fantastiske livserfaring: "At lære et sprog i udlandet".

 • 40 års erfaring
 • Excellence i uddannelse
 • Individuel elev opmærksomhed
 • Personlige programmer
 • Topkvalitets pensum
 • En bred vifte af programmer
 • Fleksible startdatoer
 • Garanteret succes
 • Små klasser
 • mangfoldighed
 • Kvalificerede lærere
 • Spændende aktivitetsprogram
 • To steder i Canada
 • Blivede programmer

BLI HISTORY

Tilfredse studerende siden 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) åbnede sin grundskole i 1976 i Montreal, Quebec. Formålet var at tilbyde erhvervsuddannelse til ledende medarbejdere og administratorer i flere brancher og ekspertområder. Kort efter begyndte BLI at byde studerende fra hele verden velkommen til at deltage i sine franske og engelske nedsænkningsprogrammer.

Efter at have etableret sit omdømme som et firma, der udviser ekspertise, innovation og eksemplarisk kundeservice, svarede skolen efterfølgende på den voksende efterspørgsel efter sprogtjenester og begyndte at tilbyde oversættelsestjenester af højeste kvalitet til lokale og internationale virksomheder fra dets statsautoriserede kontorer .

En dedikeret og lidenskabelig undervisningspersonale samt en venlig og positiv atmosfære er signaturen til BLI, der med succes har erhvervet en anden campus i hovedstaden Quebec.

Vores Quebec City campus baner vejen for uddannelse af internationale studerende på fransk sprog.

Siden da har BLI opdateret sin metode til at imødekomme elevernes behov og interesser. I dag er BLI en af ​​de mest anerkendte sprogskoler i verden og tilbyder forskellige programmer skræddersyet til studerende fra forskellige kulturer og baggrunde.

I forbindelse med virksomhedstjenester fortsætter BLI ikke kun med tilpasset sprogundervisning, men leverer også sproglige tjenester som oversættelse, evalueringer, workshops mv. Vores virksomhedskunder omfatter multinationale virksomheder som Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec osv.

BLI MONTREAL

IDEELT STED AT LÆRE TWO SPRÅK PÅ SAMME TID

Montreal ligger på en ø i St. Lawrence-floden, og er en by fuld af kontraster og originalitet, en by, hvor charmen på det gamle kontinent ligger op til sofistikeret Nordamerika. Montreal er en multikulturel by, hvor folk fra forskellige baggrunde lever i harmoni.

Som en by, hvor de franske og engelske kulturer mødes, er det et ideelt sted at lære begge sprog.

BLI Montreal er beliggende i hjertet af Old Montreal, et område fuld af liv, tæt på alle de store steder i Montreal. Vi er bekvemt placeret kun to minutter fra metrostationen Place-d'Armes, i en kulturarv tæt på den berømte Notre-Dame-basilikaen. Vores moderne faciliteter giver eleverne en behagelig og behagelig atmosfære, der gør læringsprocessen meget fornøjelig og sjov.

Akkrediteret af sprog Canada, BLI er en sprogskole med over 40 års erfaring inden for sprogundervisning og meget vellykkede akademiske og generelle nedsænkningsprogrammer på alle niveauer.

Vi bruger en dynamisk og kommunikativ tilgang, der ikke kun hjælper eleverne til at blive dygtige på et sprog, men også give dem værktøjerne til at lykkes på globalt plan.

BLI QUEBEC

RICH CULTURE EXCELLENT LOCATION

Quebec er en smuk canadisk kulturby. Hjertet af fransktalende kultur i Nordamerika. Et stykke Europa på det nye kontinent. Beliggende på de majestætiske bredder af St-Lawrence-floden er Quebec City en af ​​de mest maleriske byer i verden.

Den største primært fransktalende by i Canada og hovedstaden i Quebec, Quebec City er stedet at fordybe dig på fransk sprog, mens du nyder alt, hvad Quebec kan tilbyde, fra hvalsafari i Tadoussac til vinsmagning i de østlige byområder .

BLI Quebec spredt over to etager i en moderne bygning i centrum af Quebec City, let tilgængeligt med offentlig transport og i gåafstand fra alle faciliteter og turistmæssige seværdigheder.

BLI Quebec giver ikke kun et sandt miljø til at lære fransk, men organiserer også forskellige former for aktiviteter for at hjælpe eleverne med at udforske byen og omfavne den unikke franske canadiske kultur!

Placeringer

Montreal

Address
70, rue Notre-Dame O., suite 400
Montréal, QC, Canada, H2Y 1S6

H2Y 1S6 Montreal, Quebec, Canada

Québec City

Address
763, rue St-Joseph E., suite 104
Québec, QC, Canada, G1k 3C6

G1k 3C6 Québec City, Quebec, Canada