Aveda Institute Canada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

banner

LÆRE. DYRKE. BLIVE

Kom med en drøm. Efterlad med en karriere.

Lad os udvikle din naturlige talent ...

"Vores mission Aveda er at drage omsorg for den verden, vi lever i, fra de produkter, vi foretager i de måder, hvorpå vi giver tilbage til samfundet. Hos Aveda, vi bestræber os på at sætte et eksempel for miljømæssig ledelse og ansvar, ikke bare i verden af ​​skønhed, men i hele verden. " - Horst Rechelbacher, grundlægger

wt5

4 Points of Difference

Den Aveda Brand

Aveda er den første skønhed virksomhed, der fremstiller produkter med organiske, plantebaserede alternativer til syntetiske kemikalier og emballage med 100% certificeret vindkraft.

The Cutting Edge Curriculum

Aveda er den eneste globale skønhed mærke, der har et komplet uddannelsessystem med dedikerede programmer til både professionelle og salon udvikling for at sikre, at du altid er på toppen af ​​dit spil i denne branche.

De uendelige muligheder

Med vores 95% jobformidling sats og Aveda netværk af over 7.000 salon / kurbade, institutter og butikker verden over, kan du gå overalt dit talent tager dig.

De Industri Innovators

Bliv inspireret af skønhed industrien innovatorer, der kalder Aveda hjem. Lær af disse verdenskendte globale kunstnere på særlige værksteder, industri begivenheder og Aveda Advanced Academy klasser.

Disse globale kunstnere kalder Aveda hjem og undervise særlige workshopper, leverer gæsteforelæsninger og tage tid ud af rampelyset for at inspirere vores fremtidige fagfolk.

wt4

Vores Green Mission

Hos Aveda, vi opfordre vores studerende til at være den forandring. De bliver ambassadører ved at blive ledere og uddanne deres samfund om, hvordan man lever en miljøvenlig livsstil.

forventes salon industrien til at vokse med 31% i løbet af det næste årti, i stigende grad blandt de mest pålidelige, kreative og fordelagtige international karriere.

Med Aveda navn bag dig mulighederne er ubegrænsede. Aveda kan vise vejen til karrieremuligheder både inden for og uden for globale Aveda Network.

Aveda er en af ​​de hurtigst voksende verdensomspændende salon netværk i branchen. Vores kandidater går på at være en del af kreative teams, der rejser verden inspirerende andre professionelle skønhed industrien.

banner2

Placeringer

Calgary

Address
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Calgary, Alberta, Canada

Winnipeg

Address
80 Rorie Street

R3B 3L6 Winnipeg, Manitoba, Canada

Toronto

Address
125 King Street East

M5C 1G6 Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Vancouver, British Columbia, Canada