Alexander College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alexander College

Om Alexander College

Mission og mål

Alexander College hjælper unge mennesker gavn af at deltage i de videregående uddannelser. Vi leverer de første to år af universitetsstudier, der fører til en associeret grad og universitet overførsel i en elevcentreret og støttende miljø.

mål:

 • Giv en seriøs og støttende læringsmiljø, hvor studerende med en bred vifte af kulturelle baggrunde og sprogkundskaber kan begynde universitetsstudier samtidig forbedre deres engelsk-sproglige færdigheder.
 • Giv akademisk forberedelse, der er anerkendt af andre akademiske institutioner i hele Nordamerika og videre, og det giver et fundament for en vellykket fremskridt gennem mere avancerede studier.
 • Fremme den enkeltes vækst og udvikling ved at støtte den enkelte studerendes akademiske præstationer og engagement i samfundslivet på kollegiet.
 • Etablere og opretholde et ry for ekspertise i det akademiske samfund i alle aspekter af College programmer, aktiviteter og tjenester.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Alexander College

Hvilken slags dokumenter skal jeg vedlægge min ansøgning?

Følgende dokumenter er nødvendige for optagelse:

 • Officiel gymnasium udskrift, på engelsk, eller med en tjenestemand eller notarized engelsk oversættelse, som viser resultaterne for de sidste tre år af high school. Studerende stadig i Grade 12 kan finde anvendelse før eksamen, og når gradueret skal indsende en endelig officiel udskrift før kursustilmelding.
 • Officiel high school eksamen certifikat, på engelsk, eller med en tjenestemand eller notarized engelsk oversættelse.
 • Engelske testresultater (TOEFL, IELTS eller tilsvarende) i givet fald.
 • Alle andre officielle indlæg sekundære udskrifter fra andre canadiske institutioner, hvis relevant.
 • Entré med Uofficiel Dokumenter form, hvis det er relevant
 • Pasfoto og info side
 • Undersøgelse tilladelse / studerende visum / PR-kort / canadisk statsborgerskab
 • Medicinsk forsikringsdækning

Jeg er en international studerende. Behøver jeg at indsende eventuelle særlige dokumenter?

Ja. Internationale studerende kræver et par yderligere dokumenter.

 • En undersøgelse tilladelse er påkrævet før kursustilmelding.
 • En bekræftet engelsk oversættelse er nødvendig for enhver ansøgning dokumenter, der ikke på engelsk.

Hvornår er ansøgningsfristen?

Entré forbliver åben indtil slutningen af ​​den anden uge af klasser i en regulær sigt og i slutningen af ​​den første uge af klasser i foråret og sommeren Intensiv sigt. Denne dato kaldes / drop / ændre deadline tilføjelsen. Nogle kurser kan udfylde hurtigt, og vi opfordrer nye studerende til at indsende ansøgninger så hurtigt som muligt for at have den største valg af kurser.

Hvornår klasser starte?

Det akademiske år er opdelt i fire begreber: Fall (Sept-dec), Winter (Jan-Apr), Spring (maj-juli) og Sommer intensiv (juli-august).

Jeg er et oversøisk international studerende, og jeg har brug for at søge om en undersøgelse tilladelse til at komme til Canada. Hvor mange penge skal jeg betale som en studieafgift depositum?

Undervisningen depositum svarende til afgifterne for 15 point (1 sigt / 5 kurser). Dette beløb er $ 7,200.00

Hvordan kan jeg ansøge om finansiel støtte?

Pædagogisk studielån er tilgængelige for indenlandske studerende Alexander College fra den nationale regering Canada, samt fra provinsen British Columbia.

University Transfer

Alexander College

Opnå Optagelse på universitetet og program efter eget valg

Brug af University Transfer Program, studerende er i stand til at udforske deres interesser gennem første og andet år universitetskurser der kan overføres til en skole eller universitet i den anden eller tredje program år.

Bacheloruddannelser er typisk fire års varighed, og der tilbydes af alle større offentlige og private universiteter i Canada. Disse universiteter bruger en kredit-baseret system, med store selskaber (specialiseringer) og uddannelser, der kræver gennemførelse af et bestemt antal kursus kreditter. En standard bacheloruddannelse forudsætter gennemførelse af 120 point i alt.

Det er muligt for studerende at komme ind et universitet efter endt nogle kursus kreditter på et kollegium. I British Columbia, de fleste af akkrediterede offentlige og private gymnasier og universiteter tillade studerende at overføre deres post-sekundære kreditter i retning af en bacheloruddannelse efter eget valg inden British Columbia Råd for Indlæggelser og Transfer (BCCAT) system. Studerende, der ind et universitet via et kollegium (i modsætning til at indtaste en universitet direkte efter endt gymnasium) kaldes overføre eleverne.

For at få adgang til et universitet, overføre eleverne skal opfylde, at universitetets adgangskrav. Desuden kan eleverne har brug for at opfylde programmets krav til optagelse på visse fakulteter, institutter eller skoler.

Alexander College tilbyder en bred vifte af første og anden års universitetskurser, som kan overføres i BCCAT systemet og videre. Dette giver eleverne mulighed for at modtage kreditter til kurser taget i Alexander College ved universitetet i deres valg.

For at hjælpe eleverne med at vælge kurser, der vil give dem mulighed for at kunne overføre til universitetet, tilbyder Alexander College Academic Rådgivning Services til alle sine elever. Akademiske rådgivere hjælpe eleverne med at forstå universitetets og fakultetets optagelseskrav og skabe en uddannelsesplan, der ville sætte dem på en sti af opfyldelsen af ​​et Bachelor krav uddannelsen. Afhængig af den enkelte studerendes unikke situation, akademiske rådgivere hjælpe eleverne med at vurdere deres forudsætninger og tidligere kollegium kurser med henblik på at udarbejde en plan for en gnidningsløs overgang til et universitet efter eget valg.

Placeringer

Burnaby

Address
#101 - 4603 Kingsway Burnaby, BC, Canada V5H 4M4
Burnaby, British Columbia, Canada
Telefonnummer
undefined

Vancouver

Address
#100 - 602 West Hastings Street Vancouver, BC, Canada V6B 1P2
Vancouver, British Columbia, Canada
Telefonnummer
undefined