Alexander College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Alexander College

Alexander College er en privat post-sekundær institution, der betjener cirka 2.000 studerende hvert år. Alexander College tilbyder en række bacheloruddannelser og overførselsprogrammer [se programmer] inklusive University Transfer, Associate of Arts degree og Associate of Science degree.

Et integreret program til engelsk til akademiske formål er også tilgængeligt for at hjælpe ikke-indfødte engelsktalende med deres overgang til studier på universitetsniveau på det engelske sprog.

Alexander College er anerkendt og akkrediteret af BC Ministry of Advanced Education, Degree Quality Assurance Board (DQAB), BC Education Quality Assurance (EQA) -programmet, og er en stolt deltager i BC Transfer System, arrangeret af BC Council on Admissions and Overførsel (BCCAT).

Det akademiske år har fire valgperioder: Efterår (september-dec), vinter (jan-apr), forår (maj-juli) og sommerintensiv (juli-aug).

130089_downtown_campusshot22.jpg

Mission

Alexander College stræber efter ekspertise inden for videregående uddannelse for studerende med mange kulturelle baggrunde og sproglige evner ved at tilbyde internationalt anerkendte universitetsoverførelseskurser og uddannelser, individuelle supporttjenester og campusaktiviteter til fremme af lokalt og globalt samfundsengagement.

Kerne Temaer

 • Giv et støttende læringsmiljø for studerende med mange kulturelle baggrunde og sproglige evner.
 • Tilbyde internationalt anerkendte universitetsoverførelseskurser og uddannelser.
 • Støtte individuel vækst og udvikling gennem akademisk præstation og engagement i samfundet, forberedelse af studerende til fremtidige studier og karrierer.

130094_campus.jpg

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvilken type dokumenter skal jeg have for at indsende min ansøgning?

Følgende dokumenter kræves for optagelse:

 • Officiel gymnasietranskription, på engelsk eller med en officiel eller notarized engelsk oversættelse, der viser resultaterne for de sidste tre år af gymnasiet. Studerende, der stadig er i lønklasse 12, kan ansøge inden eksamen, og når de først er færdige, skal de indsende et endeligt officielt udskrift inden kursusregistrering.
 • Officielt eksamensbevis på gymnasiet, på engelsk eller med en officiel eller notarized engelsk oversættelse.
 • Engelsk testresultater (TOEFL, IELTS eller tilsvarende) hvis relevant.
 • Alle andre officielle post-sekundære transkripter fra andre canadiske institutioner, hvis relevant.
 • Optagelse med form af uofficielle dokumenter, hvis relevant
 • Pasfoto og infoside
 • Studietilladelse / studentervisum / PR-kort / canadisk statsborgerskab
 • Medicinsk forsikringsdækning

Jeg er en international studerende. Skal jeg indsende særlige dokumenter?

Ja. Internationale studerende kræver et par yderligere dokumenter.

 • En studietilladelse kræves inden kursusregistrering.
 • En certificeret engelsk oversættelse er påkrævet for alle ansøgningsdokumenter, der ikke er på det engelske sprog.

Hvornår er ansøgningsfristen?

Optagelse forbliver åben indtil udgangen af den anden uges kurser i en almindelig periode og slutningen af den første uges kurser i den forårs- og sommerintensive periode. Denne dato kaldes tidsfristen for tilføj / slip / ændring. Nogle kurser kan hurtigt udfyldes, og vi opfordrer nye studerende til at indsende ansøgninger så hurtigt som muligt for at få det største kursusudvalg.

Hvornår starter klasser?

Det akademiske år er opdelt i fire valgperioder: Efterår (september-dec), vinter (jan-apr), forår (maj-juli) og sommerintensiv (juli-aug).

Jeg er en oversøisk international studerende, og jeg skal ansøge om en studietilladelse for at komme til Canada. Hvor mange penge skal jeg betale for et undervisningsdepositum?

Undervisningsdepositum svarer til gebyrer for 15 point (1 semester / 5 kurser). Dette beløb er 7.200,00 dollars

Hvordan ansøger jeg om økonomisk støtte?

Pædagogiske studielån er tilgængelige for indenlandske studerende ved Alexander College fra Canadas nationale regering samt fra provinsen British Columbia.

130093_transfer-students.jpg

Universitetsoverførsel

Få adgang til universitetet og programmet efter eget valg

Ved hjælp af University Transfer Programmet er studerende i stand til at udforske deres interesser gennem første- og andetårs universitetskurser, der kan overføres til et universitet eller universitet i det andet eller tredje studieår. Bachelorgrader er typisk fire års varighed og tilbydes af alle større offentlige og private universiteter i Canada.

Disse universiteter bruger et kreditbaseret system med hovedfag (specialiseringer) og uddannelser, der kræver gennemførelse af et fast antal kursuspoeng. En standard bacheloruddannelse kræver i alt 120 point. Det er muligt for studerende at komme ind på et universitet efter at have gennemført nogle kursuskreditter på et universitet. I British Columbia tillader størstedelen af akkrediterede offentlige og private colleges og universiteter studerende at overføre deres post-sekundære studiepoeng til en bacheloruddannelse efter deres valg inden for British Columbia Council for Admissions and Transfer (BCCAT) -systemet.

130103_IMG_1407.jpg

Studerende, der kommer ind på et universitet via et kollegium (i modsætning til at komme ind på et universitet direkte efter at have afsluttet gymnasiet) kaldes transfer studerende. For at få adgang til et universitet skal overførselsstuderende opfylde dette universitets adgangskrav. Derudover kan studerende være nødt til at opfylde programkravene for adgang til visse fakulteter, afdelinger eller skoler. Alexander College tilbyder en bred vifte af første- og andetårs universitetskurser, der kan overføres inden for BCCAT-systemet og videre.

Dette gør det muligt for studerende at få kreditter for kurser taget i Alexander College ved universitetet efter deres valg. For at hjælpe studerende med at vælge kurser, der giver dem mulighed for at overføre til universitetet, tilbyder Alexander College Academic Advising Services til alle dets studerende. Akademiske rådgivere hjælper studerende med at forstå adgangskrav til universitet og fakultet og skabe en studieplan, der vil sætte dem på en vej til at opfylde en bacheloruddannelseskrav.

Afhængig af hver enkelt studerendes unikke situation hjælper akademiske rådgivere studerende med at vurdere deres forudsætninger og tidligere college-kurser for at udvikle en plan for en smidig overgang til et universitet efter eget valg.

Placeringer

Burnaby

Address
#101 - 4603 Kingsway
Burnaby, BC, Canada V5H 4M4

Burnaby, British Columbia, Canada

Vancouver

Address
#100 - 602 West Hastings Street
Vancouver, BC, Canada V6B 1P2

Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig