Læs den officielle beskrivelse

START "At studere i BULGARIEN erobre verden!"

II National Edition, National Academy forebyggende kampagne mod intellektuel migration af unge bulgarere! For andet år lærere og elever of National Academy "Krastyo Sarafov" vie deres autoritet og hans arbejde på Akademiet for at støtte den prestige bulgarske videregående uddannelse. Projektet er allerede begyndt med en national turné i Kyustendil (28, 29, 30. og 31. marts) og fortsætter i 12-gulvet i byer i landet:

  • PUPPET BEAM: Pazardzhik (25 April), Stara Zagora (25. og 26. april), Plovdiv (27 April)
  • SOUTH BEAM: Stara Zagora (26. og 27. april) Haskovo (27. og 28. april) Burgas (2. og 3. maj) Yambol (3. og 4. maj), Sliven (4. og 5. maj)
  • NORTH RAY: Varna (24. og 25. april), Silistra (25. og 26. april) Veliko Tarnovo (26. og 27. april), Gabrovo (27. og 28. april), Pleven (28. og 29. april)

Unge byboere, vil deres familier og lærere kunne vurdere resultaterne af fire års uddannelse på National Academy, se opførelser af kandidater Prof .. Plamen Markov, prof. Dr. Ivaylo Christov, prof. Bonyo Lungov og Assoc. Yasen Valchanov, og diplom film af kandidater i fakultetets "Screen Arts" af Teater Akademi.

I Varna, Silistra, Veliko Tarnovo, Gabrovo og Pleven klasse af prof. Plamen Markov vil præsentere forestillinger: "Bai Balcho erindring" i Balcho Neykov, direktør prof. Plamen Markov; "TRI" af Walter Uayks, iscenesættelse Elitsa Yovcheva (kandidat i "Ledelse for teater" af professor. Plamen Markov) og "De - jam session".

Kandidater fra prof. Dr. Ivaylo Hristov vil besøge St. Zagora, Haskovo, Burgas, Yambol og Sliven at præsentere "Comedy of Errors" af Uilyam Shekspir, instrueret Martin Kisselov. I Pazardzhik, Stara. Zagora og Plovdiv unge dukkeførere fra klassen af ​​prof. Bonyo Lungov vil præsentere showet "Sea of ​​fantasi" og de studerende Assoc. Yasen Valchanov vil demonstrere deres resultater i "Teater af bevægelsen - danseteater" til det unge publikum i Plovdiv.

Ud over de diplom-shows og film til studerende på National Academy, kan unge byboere besøge møder med ledende professorer i Akademiet, der vil gøre dem bekendt med specialiteter betingelser for europæisk mobilitet, forberedelse og procedure for ansøgning i det akademiske år 2017/2018.

Rådgivende møder vil blive afholdt på "Fri entré" i teatre i byerne hosting "Lær i Bulgarien over hele verden".

For alle deltagere i møderne er gratis entré materialer Prep Guider og sikkerhedsdokumenter for 10% rabat, når de deltager universitet indgang gruppe konsultationer i Sofia (juni og august).

For hele kampagnen, National Academy er afhængig af støtte og samarbejde fra alle så umotiveret rådgivning, nå og gavne flest mulige unge bulgarere. Kan vi sammen kan tilbyde deres børn en ordentlig alternativ til ophold og udvikle sig som komplette fagfolk og personligheder i deres eget land? "Han studerede i Bulgarien, erobre verden!" Gennemføres af nationale medier partnerskab af BNT og BNR og partnerskabet af Darik medier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Bulgarsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

INTERNATIONAL SUMMER ACADEMY "ROCK THE BOAT! Iværksætterkultur og ledelse i scenekunst og kreative industrier: Internationale tendenser og lokal specificitet "NATIONALE A ... [+]

INTERNATIONAL SUMMER ACADEMY "ROCK THE BOAT! Iværksætterkultur og ledelse i scenekunst og kreative industrier: Internationale tendenser og lokal specificitet "NATIONALE AKADEMIER FOR TEATER OG FILM ARTS (NATFA), Sofia, Bulgarien: 12. - 16. juni 2017 Registrering er nu åben!

NATFA er glad for at annoncere den første udgave af International Summer Academy "ROCK THE BOAT! Iværksætteri og ledelse inden for scenekunst og kreative industrier: internationale tendenser og lokal specificitet ", der finder sted i Sofia i Bulgarien den 12.-16. Juni 2017.

Målsætninger for sommerakademiet At øge deltagernes opmærksomhed om vigtigheden af ​​innovationer og iværksætteri i kultursektoren At øge deltagernes kapacitet til at være ledere af kulturelle projekter og organisationer i en strategisk og international sammenhæng At øge deltagernes kapacitet til at anvende forretningsmodeller, skabe intrapreneuralt klima i en kulturorganisation og lære forskellige finansierings- og fundraisingmetoder. At forbinde teoretiske diskurser med den bulgarske og internationale kulturpraksis Temaer Dag 1: Innovation i kunsten Dag 2: Kulturel ledelse: Trends and Needs. Undervisning i kulturel ledelse og ledelse i det 21. århundrede Dag 3: Kulturelle iværksættere: Fra den kreative idé til forretningsmodellen Dag 4: Europæisk kulturelt samarbejde, netværk og politikker Dag 5: Økonomi, Marketing, Finansiering og fundraising til en kreativ ide Dag 6-7: Valgfri: Valg til udflugter udenfor Sofia Metode Sommarakademiet består af interaktive præsentationer af højt anerkendte fagfolk på området efterfulgt af diskussioner og interaktivt arbejde i mindre grupper samt studiebesøg hos kulturinstitutioner i Sofia, hvor NATFA har et langvarigt samarbejde. Hver session er en kombination af teori og praktiske øvelser som: case study... [-]
Bulgarien Sofia
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk