Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til HRC Culinary Academy

School01

Den førende kulinariske skole i Bulgarien!

HRC Academy tilbyder 2-årigt program i Culinary Arts og 3-semester program i F & B Management, som er udviklet af uddannelses- og industriens ledere. Programmet er helt undervises på engelsk af internationale Chef instruktører. Vores anlæg er udstyret med state-of-the-art udstyr i vores køkken laboratorier, demo teater, vinkælder og undervisning restaurant Talenter.

School02

I løbet af uddannelsen, de studerende har en chance for at opleve Bulgarien, Vesteuropa og USA på én gang !! Vores lønnede praktikantophold rundt om i verden finder sted på nogle af de fineste hoteller og restauranter til at forberede de studerende til en virkelig international karriere som kok.

Uddannelsen i HRC Culinary Academy er anerkendt af American Culinary Federation akkrediterende Kommissionen for at opfylde de internationale standarder for toårige kulinariske uddannelse.

School04

Vores stipendium program giver stipendium på op til EUR 1.000 om året, og bidrager til at støtte dine studier.

Ansøgninger accepteres året rundt og de studerende fra alle hjørner af verden kan være gældende. Næste akademiske startdatoer er marts og september 2016. Vi glæder os til at invitere dig til vores kulinariske skole i Sofia, Bulgarien så du kan opleve, hvordan vi "opdrage med værdighed og excellence".

School03
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

HRC Academy

HRC Culinary Academy tilbyder en integreret 2-årig kulinarisk uddannelsen i et modulært design, skabt af top internationale kokke og de bedste undervisere komplet med en ... [+]

HRC Culinary Academy tilbyder en integreret 2-årig kulinarisk uddannelsen i et modulært design, skabt af top internationale kokke og de bedste undervisere.

Vores samlede nedsænkning hands-on instruktion omdanne studerende til en professionel niveau på ingen tid. Du vil udvikle en kommando af både klassiske og moderne kulinariske metoder og teknikker, skabt af HRC i en unik serie af hands-on klasser. Du vil forberede og forstå de mange globale køkkener, der driver nutidens industri.

Men madlavning er ikke alt, det tager at blive en stor kok: Du vil udvide din horisont ved at lære nye business-færdigheder i undervisningen som Management og Leadership, omkostningsstyring, mad fotografering, ernæring og fødevaresikkerhed.... [-]

Bulgarien Sofia
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
HRC Academy

Bliv kreativ og igangsættende leder i verden af ​​Food & Beverage. Gør klar til at udmærke sig og udvikle dine lederevner i gæstfrihed. Vores F & B management pro ... [+]

Bliv kreativ og igangsættende leder i verden af ​​Food & Beverage. Gør klar til at udmærke sig og udvikle dine lederevner i gæstfrihed. Vores F & B management program omfatter 2 semestre på vores Sofia campus og en afsluttende betalt praktik i USA.

Innovere udviklingen i Food & Beverage ... På HRC Academy, giver vi de studerende med en dybdegående forståelse af International Business i F & B Management, restaurant forvaltning, kulinariske viden, færdigheder og kreativitet, således at du er i stand til at demonstrere dine innovative ideer i en business indstilling.

F & B Management-programmet er en del af en innovativ pædagogiske dynamik, der fremmer ledelsesmæssig kreativitet. Hvert år undervist (reelle!) Industri projekter gør det muligt at udvikle projektledelse metode, gruppedynamik, ledelse og kreativitet. Denne undervisningsmetode opfordrer eleverne til at arbejde i et team, og at demonstrere evnen til at tænke hurtigt i en kontekst med operationelle og ledelsesmæssige gennemførlighed, samt finansiel realisme.... [-]

Bulgarien Sofia
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk