HRC Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til HRC Culinary Academy

School01

Den førende kulinariske skole i Bulgarien!

HRC Academy tilbyder 2-årigt program i Culinary Arts og 3-semester program i F & B Management, som er udviklet af uddannelses- og industriens ledere. Programmet er helt undervises på engelsk af internationale Chef instruktører. Vores anlæg er udstyret med state-of-the-art udstyr i vores køkken laboratorier, demo teater, vinkælder og undervisning restaurant Talenter.

School02

I løbet af uddannelsen, de studerende har en chance for at opleve Bulgarien, Vesteuropa og USA på én gang !! Vores lønnede praktikantophold rundt om i verden finder sted på nogle af de fineste hoteller og restauranter til at forberede de studerende til en virkelig international karriere som kok.

Uddannelsen i HRC Culinary Academy er anerkendt af American Culinary Federation akkrediterende Kommissionen for at opfylde de internationale standarder for toårige kulinariske uddannelse.

School04

Vores stipendium program giver stipendium på op til EUR 1.000 om året, og bidrager til at støtte dine studier.

Ansøgninger accepteres året rundt og de studerende fra alle hjørner af verden kan være gældende. Næste akademiske startdatoer er marts og september 2016. Vi glæder os til at invitere dig til vores kulinariske skole i Sofia, Bulgarien så du kan opleve, hvordan vi "opdrage med værdighed og excellence".

School03

Placeringer

Sofia

Address
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 Sofia, Sofia City Province, Bulgarien