Balkan Heritage Field School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HIPA

Den Balkan Heritage Field SchoolBalkan Heritage Field School (BHFS, startede i 2003) er et program af BAlkan Heritage Foundation (Bulgarsk offentlige, non-profit, ikke-statslig organisation) til praktisk uddannelse inden for arkæologi, historie og kunsthistorie i Sydøsteuropa, samt dokumentation, bevaring og restaurering af historiske artefakter og monumenter, underviste i Engelsk, I øjeblikket i tre Balkanlande: Bulgarien, Montenegro og Republik Makedonien. Programmet har involveret en række akademiske og forskningsinstitutioner, museer og kulturarv specialister fra Bulgarien, Makedonien, Montenegro, USA, Canada, Tyskland og Japan.

Tre universiteter tildeler akademiske kreditter til studerende, der deltager i BHFS projekter: Ny bulgarsk Universitet, Bulgarien; Dronningens University, Canada og University of California Los Angeles (UCLA) UdvidelseGennem Institut for Field Research, USA. Deltagere, der ikke er interesseret i akademiske kreditter forventes ikke hverken at betale studieafgift eller til at deltage i alle aktiviteter i forbindelse med akademisk pensum (eksamener, akademiske rapporter etc.).

Siden 2003 BHFS har gennemført 85 felt skoleprojekter / kurser (Med varigheder fra 1 til 8 uger) med deltagelse af mere end 1500 studerende fra 55 lande.

Vores mission

Den BHFS er ikke kun en skole, men også en platform for social solidaritet i gavn af kulturarven. Baseret på dette, vores studerende, arv specialister, institutioner og lokalsamfund sammen og hjælpe hinanden til at opnå positive resultater for alle involverede og for kulturarv Sydøsteuropa.

Hvad er fordelene for alle?

  • BHFS studerende - Uddannelse & Experience & mulighed for at arbejde med fagfolk i en reel igangværende kulturarv projekt & Nye venner og kontakter.
  • Heritage specialister (arkæologer, konservatorer etc.) og institutioner (museer, institutter), der er involveret med BHFS - yderligere finansiering og støtte til deres arbejde for at studere og bevare kulturarven websteder / monumenter / artefakter.
  • Lokalsamfund, hvor BHFS projekter / kurser finder sted - Nye indkomster og Nye arbejdspladser & Ny perspektiv og udsigt over lokale kulturarv & Øget fremme af den lokale turistpotentiale & interkulturel oplevelse for lokalbefolkningen.

I betragtning af dette, er vi altid glade for at informere hver deltager i nogen af ​​vores projekter, som forbinder BHFS s / han bliver ikke kun en elev, men også:

  • frivillig i enten en videnskabelig forskning eller en bevarelse restaurering projekt;
  • sponsor af den lokale økonomiske vækst;
  • en velgører til den lokale kulturarv.

Placeringer

Sofia

Balkan Heritage Foundation & Field School

Address
ul. "Tulovo" 7
1504 Sofia, Sofia City Province, Bulgarien
Telefonnummer
+359 87 772 5052