Via Mundo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Via Mundo hoved

Om os

Via Mundo er en brasiliansk organisation specialiseret i kulturelle uddannelses- og arbejdsture og programmer. Den er baseret i São Luís, Maranhão, Brasilien, og blev grundlagt i 1999 fra nødvendigheden af ​​at intensivere interkulturel udveksling og fremme af Brasilien og dets nordøstlige region som uddannelsesmæssige og turistmål.

Vores organisation har bygget sit ry som en af ​​pionererne i landets nordlige og nordøstlige regioner for sine direkte forbindelser med internationale organisationer, for dets kreativitet og professionalisme i arbejdet med international uddannelse og for den gode kvalitet af sine programmer og tjenester.

Via starten har udover partnerskaber med internationale organisationer udviklet lokale partnerskaber med grundskoler, gymnasier, sprogskoler og private og offentlige højskoler og universiteter.

I 2001 startede Via Mundo sit indkommende program, "High School Program in Brazil" (Programa de Intercâmbio Cultural no Brasil), der drejede Maranhão og den brasilianske nordøstlige region til kulturelle destinationer for udenlandske gymnasieelever.

Siden 2006 har vi også stillet højere uddannelsesstuderende i brasilianske private gymnasier og universiteter med det formål at fremme uddannelsesudvekslingen på et højere niveau.

Alle disse indgående programmer fremmer den brasilianske kultur og det portugisiske sprog på internationalt plan og præsenterer brasilianske uddannelsesmæssige og turistmæssige potentialer til verden.

En anden præstation var udviklingen af ​​partnerskaber med organisationer i andre brasilianske stater samt det faktum, at udover studerende og fagfolk fra vores stat flere og flere rejsende fra andre steder i Brasilien og fra udlandet har valgt Via Mundo som deres Interkulturel udvekslingsorganisation.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo er stolt af at være en lokal og samtidig global organisation, der bidrager til at udvide studerende og faglige horisonter gennem kvalitetsmæssige kulturelle uddannelsesprogrammer i udlandet og i Brasilien.

Vores mission

At forbedre elever og professionelle livskvalitet gennem kulturel uddannelse og arbejdsture og programmer, der kan tilbyde berigende vækstoplevelser.

Vores vision

At være en innovator og up-to-date organisation, der er specialiseret i kulturelle uddannelses- og arbejdsture og programmer i udlandet og i Brasilien, samt en reference for excellence i service og kvalitet.

Via Mundo byggede sit ry som en af ​​pionererne i landets nordøstlige regioner for sine direkte forbindelser med internationale organisationer, for dets kreativitet og professionalim.

Placeringer

São Luís

Address
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

São Luís, Stat Maranhão, Brasilien