Læs den officielle beskrivelse

Via Mundo hoved

Om os

Via Mundo er en brasiliansk organisation specialiseret i kulturelle uddannelses- og arbejdsture og programmer. Den er baseret i São Luís, Maranhão, Brasilien, og blev grundlagt i 1999 fra nødvendigheden af ​​at intensivere interkulturel udveksling og fremme af Brasilien og dets nordøstlige region som uddannelsesmæssige og turistmål.

Vores organisation har bygget sit ry som en af ​​pionererne i landets nordlige og nordøstlige regioner for sine direkte forbindelser med internationale organisationer, for dets kreativitet og professionalisme i arbejdet med international uddannelse og for den gode kvalitet af sine programmer og tjenester.

Via starten har udover partnerskaber med internationale organisationer udviklet lokale partnerskaber med grundskoler, gymnasier, sprogskoler og private og offentlige højskoler og universiteter.

I 2001 startede Via Mundo sit indkommende program, "High School Program in Brazil" (Programa de Intercâmbio Cultural no Brasil), der drejede Maranhão og den brasilianske nordøstlige region til kulturelle destinationer for udenlandske gymnasieelever.

Siden 2006 har vi også stillet højere uddannelsesstuderende i brasilianske private gymnasier og universiteter med det formål at fremme uddannelsesudvekslingen på et højere niveau.

Alle disse indgående programmer fremmer den brasilianske kultur og det portugisiske sprog på internationalt plan og præsenterer brasilianske uddannelsesmæssige og turistmæssige potentialer til verden.

En anden præstation var udviklingen af ​​partnerskaber med organisationer i andre brasilianske stater samt det faktum, at udover studerende og fagfolk fra vores stat flere og flere rejsende fra andre steder i Brasilien og fra udlandet har valgt Via Mundo som deres Interkulturel udvekslingsorganisation.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo er stolt af at være en lokal og samtidig global organisation, der bidrager til at udvide studerende og faglige horisonter gennem kvalitetsmæssige kulturelle uddannelsesprogrammer i udlandet og i Brasilien.

Vores mission

At forbedre elever og professionelle livskvalitet gennem kulturel uddannelse og arbejdsture og programmer, der kan tilbyde berigende vækstoplevelser.

Vores vision

At være en innovator og up-to-date organisation, der er specialiseret i kulturelle uddannelses- og arbejdsture og programmer i udlandet og i Brasilien, samt en reference for excellence i service og kvalitet.

Via Mundo byggede sit ry som en af ​​pionererne i landets nordøstlige regioner for sine direkte forbindelser med internationale organisationer, for dets kreativitet og professionalim.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Via Mundo

Højskoleprogrammet i Brasilien (Programa de Ensino Médio no Brasil), der blev lanceret i 2001, giver unge studerende fra hele verden mulighed for at leve en særlig opleve ... [+]

Hvad?

Højskoleprogrammet i Brasilien (Programa de Ensino Médio no Brasil), der blev lanceret i 2001, giver unge studerende fra hele verden mulighed for at leve en særlig oplevelse af kulturudveksling i Brasilien.

Varighed og programstart

Du kan vælge at studere i Brasilien for en periode (3 måneder), et semester (5 måneder) eller et fuldt akademisk år (10 måneder). Du kan starte dit program enten i midten af ​​slutningen af ​​januar eller slutningen af ​​juli. Brasilianske akademiske år starter i midten af ​​januar og slutter i slutningen af ​​november / begyndelsen af ​​december med helligdage i juli og december / januar.

Hvorfor?

Du vil studere i en venlig skoleatmosfære, leve med en lokal værtsfamilie, lære portugisisk, gøre livet til venner og forbedre respekt og påskønnelse for en anden kultur. Du vil nyde den nemme brasilianske livsstil og finde ud af, hvor nemt det er at få venner, mens du vokser mere moden og lærer nye perspektiver om verden.... [-]

Brasilien São Luís
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
Deltid
3 - 10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Via Mundo

Studer og lær portugisisk, hvor det bedst tales i Brasilien: São Luís do Maranhão. ... [+]

Hvad?

Studer og lær portugisisk, hvor det bedst tales i Brasilien: São Luís do Maranhão.

Varighed og programdatoer

Vores kurser er fokuseret på dine behov. Du kan vælge, hvor længe du vil studere fra mindst 2 op til 48 uger.

Hvorfor?

Ifølge estimater fra UNESCO er portugisisk et af de hurtigst voksende sprog.

I Latinamerika er Brasilien den største handelspartner for de fleste lande. Flere af vores studerende har fundet job og karrieremuligheder på grund af deres kendskab til portugisisk.

Hvem?

For at deltage i et portugisisk sprogprogram skal du være mindst 16 år gammel. Kendskab til portugisisk er ikke påkrævet.

... [-]

Brasilien São Luís
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
Deltid
2 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Via Mundo

Universitetsoplevelsesprogrammet giver dig mulighed for at opleve universitetet i Brasilien i et semester eller et helt akademisk år. ... [+]

Hvad?

Universitetsoplevelsesprogrammet giver dig mulighed for at opleve universitetet i Brasilien i et semester eller et helt akademisk år.

Du bliver en besøgende studerende og udover at studere pensum på dit valgte kursus, vil du blive tilbudt portugisisk instruktion i løbet af programmets første semester.

Varighed og programstart

Du kan vælge at studere i Brasilien i et et semester (5 måneder) eller et fuldt akademisk år (10 måneder). Du kan starte dit program enten i midten af ​​slutningen af ​​januar eller slutningen af ​​juli (for både semester eller årsprogrammet).

Det brasilianske akademiske år starter i midten af ​​slutningen af ​​januar og slutter i slutningen af ​​november / begyndelsen af ​​december med helligdage i juli og december / januar. Kurserne åbner normalt nye grupper hvert nyt semester.... [-]

Brasilien São Luís
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
Deltid
5 - 10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

The world meets in Brazil. Come celebrate life.