Læs den officielle beskrivelse

Unisul er et EF-universitet med den mission at fremme uddannelse på alle niveauer og retningslinjer til at danne fuldt ud og livslang, kompetente borgere, engageret i udviklingen af ​​videnskab, teknologi og udvikling, der bidrager til forbedring af livet i samfundet.

  • 3 universitetsområder, 7 University Units og 77 Online Learning Centers - I mere end 50 år, har Unisul uddannet mere end 150.000 fagfolk, med mere end 50.000 projekter og deltage i udviklingen af ​​Santa Catarina; - Indskrevet 30.000 studerende i øjeblikket; - 100 kandidatstuderende på forskellige områder; - 42 Post-graduate kurser (lato forstand) og MBA; - 6 Graduate kurser (i snæver forstand): 4 Masters og 2 ph.d.'er - forskning og innovation: 4.000 modtagere, 230 igangværende projekter og 95 forskergrupper og linjer - Udvidelse: det viser den aktive sociale rolle i de samfund, hvor det er etableret. Der er omkring 180.000 community-tjenester, på en række områder, i snesevis af projekter og programmer.
  • 89 internationale aftaler; 23 lande på alle kontinenter

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s International Relations Office samler alle de internationale programmer til rådighed på universitetet, ud over at være en iværksætter af alliancer og partnerskaber, globale netværk og internationalisering af bachelor-og kandidatstuderende. Der er en International Center, et benchmark i programmer, der tilbydes til udenlandske studerende og formelle undersøgelse af det portugisiske sprog, og en Exchange Office, arbejder for at skabe muligheder for akademiske udvekslingsprogrammer.

INTERNATIONAL CENTER

Formålet er at fremme samspillet mellem brasilianske undervisere og studerende med udlændinge på University campus, at stimulere multikulturalisme, sikre muligheder for faglig integration mellem brasilianske og udenlandske samfund.

Portugisisk sprog og brasiliansk kultur for udlændinge - Intensive og omfattende kurser, rettet mod udlændinge, der ønsker at lære det portugisiske sprog og få at vide den brasilianske kultur. Der er en mulighed for en Blended Program der kombinerer virtuel undervisning i portugisisk, gennem Unisul Virtual platform PLUS klasseundervisning. Derfor studerende får en chance for at opleve Sprog, Kultur og Business i Brasilien.

Tilpassede Programmer - Programmer specielt designet til udenlandske universiteter, der fokuserer på forskellige områder af undervisningen, i overensstemmelse med den valgte af hver enkelt institution, herunder portugisisk sprog og brasilianske Kultur Studier, seværdigheder, og ekskursioner projekt.

Kurser i engelsk - Kurser undervist på engelsk, med fokus på virksomheden, Global økonomi, Consumer Goods, turisme, miljø, marketing, rettet mod internationale studerende, og også at bachelor-, kandidat-studerende og alle Unisul community.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Unisul

Fagene gøre en del af Extension Kursus i sprog, kultur og den brasilianske socioøkonomiske. Fagets emner varierer fra de brasilianske nuværende dag og videre til universe ... [+]

Kurser undervist på engelsk for internationale studerende, undergraduation og graduering lærere og samfundet som helhed

Fagene gøre en del af Extension Kursus i sprog, kultur og den brasilianske socioøkonomiske.

Banen behøver ikke at være fuldt gennemført. De studerende kan tage andre fag hver for sig. Emnerne til rådighed for alle de studerende i hele verden og bliver undervist på engelsk af dygtige lærere.

Fagets emner varierer fra de brasilianske nuværende dag og videre til universelle anliggender. Eksplicit økonomiske globalisering scenarier er emner, der drøftes; også bæredygtighed i turisme scenarier; menneskeheden og dens biologiske, sociale og kulturelle dimension; multikulturalisme og kulturel identitet; forbruge og forbrugerne. Studerende, som forudsætning, skal være flydende i engelsk for at tage disse kurser (hørelse, læse og skrive).... [-]

Brasilien Florianópolis
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Unisul

Den portugisiske Sprog Course og brasiliansk kultur for udlændinge (CLPCB) af Unisul hilser studerende interesseret i at lære portugisisk som andetsprog, og også at vide ... [+]

Sprog og brasiliansk kultur til verden

Den portugisiske Sprog Course og brasiliansk kultur for udlændinge (CLPCB) af Unisul hilser studerende interesseret i at lære portugisisk som andetsprog, og også at vide mere om kulturen i Brasilien, især i Santa Catarina og dens naturlige og regionale mangfoldighed skønheder.

Den CLPCB er ikke begrænset til klasseværelset. Igennem kurset studerende deltager i forskellige studieaktiviteter, såsom ture, instrueret forskning, kurser, arrangementer, blandt andre tiltag, der behandler den viden og Brasiliens kultur og sprog.

Studerende deltager i klasser med uddannede lærere, både for at opnå færdigheder i portugisisk, og at tilegne sig viden på portugisisk teknik, der anvendes i forskellige områder af viden.... [-]

Brasilien Florianópolis
Marts 2020
Engelsk,Portuguese (Brazil)
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Unisul

Programmer specielt designet til udenlandske universiteter, der fokuserer på forskellige områder af undervisningen, i overensstemmelse med den valgte af hver enkelt insti ... [+]

Programmer specielt designet til udenlandske universiteter, der fokuserer på forskellige områder af undervisningen, i overensstemmelse med den valgte af hver enkelt institution, herunder portugisisk sprog og brasilianske Kultur Studier, seværdigheder, og ekskursioner projekt.

Unisul International Center tilbyder også mulighed for internationale virksomheder og universiteter til at skabe deres egne programmer, som de ønsker, hvor International Center vil forme et program specielt til den kommende gruppe.

Vi tilpasse programmet, så det kan indeholde kurser for portugisisk sprog og brasiliansk kultur læring, særlige kurser i et fremmed sprog, kulturelle aktiviteter, og tekniske besøg, foruden organisere indkvartering, overførsel og intern logistik i byen.... [-]

Brasilien Florianópolis
Marts 2020
Engelsk,Portuguese (Brazil)
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk