Unisul

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Unisul er et EF-universitet med den mission at fremme uddannelse på alle niveauer og retningslinjer til at danne fuldt ud og livslang, kompetente borgere, engageret i udviklingen af ​​videnskab, teknologi og udvikling, der bidrager til forbedring af livet i samfundet.

  • 3 universitetsområder, 7 University Units og 77 Online Learning Centers - I mere end 50 år, har Unisul uddannet mere end 150.000 fagfolk, med mere end 50.000 projekter og deltage i udviklingen af ​​Santa Catarina; - Indskrevet 30.000 studerende i øjeblikket; - 100 kandidatstuderende på forskellige områder; - 42 Post-graduate kurser (lato forstand) og MBA; - 6 Graduate kurser (i snæver forstand): 4 Masters og 2 ph.d.'er - forskning og innovation: 4.000 modtagere, 230 igangværende projekter og 95 forskergrupper og linjer - Udvidelse: det viser den aktive sociale rolle i de samfund, hvor det er etableret. Der er omkring 180.000 community-tjenester, på en række områder, i snesevis af projekter og programmer.
  • 89 internationale aftaler; 23 lande på alle kontinenter

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s International Relations Office samler alle de internationale programmer til rådighed på universitetet, ud over at være en iværksætter af alliancer og partnerskaber, globale netværk og internationalisering af bachelor-og kandidatstuderende. Der er en International Center, et benchmark i programmer, der tilbydes til udenlandske studerende og formelle undersøgelse af det portugisiske sprog, og en Exchange Office, arbejder for at skabe muligheder for akademiske udvekslingsprogrammer.

INTERNATIONAL CENTER

Formålet er at fremme samspillet mellem brasilianske undervisere og studerende med udlændinge på University campus, at stimulere multikulturalisme, sikre muligheder for faglig integration mellem brasilianske og udenlandske samfund.

Portugisisk sprog og brasiliansk kultur for udlændinge - Intensive og omfattende kurser, rettet mod udlændinge, der ønsker at lære det portugisiske sprog og få at vide den brasilianske kultur. Der er en mulighed for en Blended Program der kombinerer virtuel undervisning i portugisisk, gennem Unisul Virtual platform PLUS klasseundervisning. Derfor studerende får en chance for at opleve Sprog, Kultur og Business i Brasilien.

Tilpassede Programmer - Programmer specielt designet til udenlandske universiteter, der fokuserer på forskellige områder af undervisningen, i overensstemmelse med den valgte af hver enkelt institution, herunder portugisisk sprog og brasilianske Kultur Studier, seværdigheder, og ekskursioner projekt.

Kurser i engelsk - Kurser undervist på engelsk, med fokus på virksomheden, Global økonomi, Consumer Goods, turisme, miljø, marketing, rettet mod internationale studerende, og også at bachelor-, kandidat-studerende og alle Unisul community.

Placeringer

Florianópolis

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Florianópolis, Staten Santa Catarina, Brasilien
Telefonnummer
+55 800 970 7000

Tubarão

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Tubarão, Staten Santa Catarina, Brasilien
Telefonnummer
+55 800 970 7000