Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Oprettelsen af ​​Olinda School i 2010 var resultatet af et partnerskab mellem to brasilianere og en australsk. Tidligere lærer og elev forhold, blev en virksomhed, når de kombineres til at bygge den eneste skole dannede specielt for udlændinge i Brasilien. Vi er stolte af at præsentere dig Olinda Portuguese Language School.

Vi tilbyder vores elever, præcision i at undervise portugisisk. Også give hver enkelt af dem, en oplevelse, der overstiger deres forventninger.

Vores opmærksomhed på individuelle studerendes behov er vores primære bekymring.

Hvad adskiller os fra andre skoler er pleje vi giver til vores studerende. Din trivsel og positiv feedback er, hvad der motiverer os.

Skole Ejerne bor på stedet, vores studerende får det svar, de ønsker, og når det er påkrævet.

Byen Olinda er en historisk koloniale by med stejle brostensbelagte veje og farvestrålende huse, der er populær med den kunstneriske, kreative og musikalske samfund.

UNESCO erklærede det et historisk sted i 1982. Kort sagt, det er et smukt sted.

For dem, der foretrækker pulsen i en storby, Recife, med sine smukke strande er det bare en bus eller taxa, og / eller 10 minutter med metro.

Programmer undervist i:
Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Olinda School

Vi tilbyder regelmæssige kurser i det portugisiske sprog undervisning for udlændinge i både gruppe og private lektioner for begyndere, øvede og avancerede studerende. For ... [+]

Portugisisk Sprog Instruktion for udlændinge

Vi tilbyder regelmæssige kurser i det portugisiske sprog undervisning for udlændinge i både gruppe og private lektioner for begyndere, øvede og avancerede studerende. For at få den bedste læringsoplevelse, er gruppens kurser begrænset til et maksimum på 6 personer per klasse, og hver klasse møder mandag til fredag.

Private lektioner er tilgængelige for og nye eller avancerede professionelle studerende, der har et specifikt fokus, uanset om særlige spørgsmål og mundtlig eller skriftlig kommunikation, eller i private lektioner ordforråd er perfekte for folk, der har lidt tid til at lære sprog. Disse klasser er også på hverdage.... [-]

Brasilien Olinda
Åben tilmelding
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany