IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

FDI I VERDEN OG VERDEN I FDI

O Istituto Europeo di Design er et internationalt netværk af høj uddannelse i design, mode, visuel kommunikation og ledelse af kreative fag.

Siden indvielsen i 1966, selv før designuniversiteter opstod i Italien, er FDI præsenteret som et center for stærkt innovative forslag, med en pragmatisk pædagogisk model og kulturelt rige. At samle de bedste funktioner fra erhvervsskoler og Akademiet, Istituto er realiseringen af ​​en model institution, baseret på syntesen af ​​tanken om dens grundlægger og nuværende formand, Francesco Morelli. "Viden og knowhow" er det ledende princip i undervisningen i FDI projekt.

I øjeblikket er Istituto er et internationalt universitet-niveau nettet. Selskabet har kontorer i Italien, Spanien og Brasilien, startende med Kina, udvide sin internationale tilstedeværelse med særlig vægt på landenes hovedpersonerne i den nye økonomi, fortsætter med at være et kulturelt projekt, og iværksætter konstant udvikling.

Miljø, bæredygtighed, kunst, ekspertise lavet i Italien og digitale medier er nogle af de professionelle scenarier, som tager de nye uddannelsesforløb foreslået af IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den første enhed uden for Europa, åbnede i 2005, hvor Brasilien begyndte sin økonomiske vækst. De store naturressourcer på den ene side og en bekræftelse af deres egne kulturelle værdier i de andre kastede Brasilien i størrelsen af ​​de lande, der kan gøre en forskel i den nye økonomiske verdensorden, der er trukket.

Vurderingen, af brasilianerne i italiensk kreativitet inden for mode og design befrugtede jorden for college og tillod FDI spore et kursus i stand til at forberede værdsatte fagfolk og spillet af brasilianske virksomheder.

Hvert år FDI bidrager til at positionere São Paulo som hovedstad i latinamerikanske mode. På design, skolen bidrager til frigørelse af den brasilianske vare på det udenlandske marked. Den didaktiske model af FDI har også tilladt realiseringen af ​​uddannelsesprogrammer for udviklingen af ​​de forskellige produktionssektorer i nogle brasilianske stater, med strategiske partnerskaber med offentlige og private sektor.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Se kurser » Se Bachelor » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

En år Kursus I Bildesign

på universitet Fuldtid 184 timer April 2018 Brasilien Sao Paulo

Gateway til at matche den automotive marked, kurset har strategiske partnerskaber med store bilproducenter, ligesom Jaguar, Fiat, Nissan, Mercedes-Benz, blandt andre. En stor del af aktiviteten er udviklet eksklusivt laboratorium. [+]

HVORFOR?

Gateway til at matche den automotive marked, kurset har strategiske partnerskaber med store bilproducenter, ligesom Jaguar, Fiat, Nissan, Mercedes-Benz, blandt andre. En stor del af aktiviteten er udviklet eksklusivt laboratorium.

FOR HVEM?

passionerede fagfolk til biler og den automotive verden, der ønsker at opleve det daglige liv i en rigtig studie-projekter og arbejde i alle faser af udformningen af ​​nye køretøjer, tænker på de udfordringer, mobilitet og bæredygtighed.

HVORDAN?

Kurset er et projekt laboratorium, der opfylder de aktuelle specifikationer, under tilsyn af nogle af de mest berømte professionelle i Automotive Design og fremsende alle de teknikker og tricks. Fokus på international erfaring i Torino.... [-]


En år Kursus I Detail Design & Visuel Merchandising

på universitet Fuldtid 184 timer October 2018 Brasilien Sao Paulo

Kurset udforsker Retail Design og VM, deres forskelle og komplementaritet, områder og betydning for de strategier i detail-og til at skabe stærk visuel identitet, der vil skille sig ud på markedet, skaber loyale kunder og konvertere salg. [+]

HVORFOR?

Kurset udforsker Retail Design og VM, deres forskelle og komplementaritet, områder og betydning for de strategier i detail-og til at skabe stærk visuel identitet, der vil skille sig ud på markedet, skaber loyale kunder og konvertere salg.

FOR HVEM?

Kurset er primært designet til detail fagfolk, der søger forbedringer, der giver teknisk, kunstnerisk og intellektuel støtte til arkitekter, indretningsarkitekter, produkt, mode, reklame designere og andre interesserede parter.

HVORDAN?

Kurset er styret af tre grundlæggende principper: kreativitet, strategi og dynamik. Indholdet dækker emner, der beskæftiger sig med emner som: Retail Design, VM, forbrugeradfærd, branding, udstillingsvindue, produkt udstilling, blandt andre.... [-]


En år Kursus I Grafisk Design

på universitet Fuldtid 270 timer September 2018 Brasilien Sao Paulo

De nye medier har øget efterspørgslen efter grafiske designere, der er nødvendige for at skabe visuelle i ethvert visuelt medie, åbne området operationsområde til sektorer som spildesign og information design. [+]

HVORFOR?

De nye medier har øget efterspørgslen efter grafiske designere, der er nødvendige for at skabe visuelle i ethvert visuelt medie, åbne området operationsområde til sektorer som spildesign og information design.

FOR HVEM?

Studerende og fagfolk fra forskellige baggrunde, der ønsker at migrere til området eller som ønsker at forfine deres teknikker i typografi, illustration og infografik. Kandidaten skal have grundlæggende kendskab til Photoshop og Illustrator.

HVORDAN?

Kurset mellemværender markedspraksis med de grundlæggende principper for design teori. Det er organiseret i fire moduler, altid slutter med præsentation af et projekt: værktøjer, forlagsvirksomhed, information design og endelige design.... [-]


En år Kursus I Indretning

på universitet Fuldtid 270 timer October 2018 Brasilien Sao Paulo

Det indvendige design spiller en afgørende rolle i byerne, der reagerer på den kontinuerlige funktionelle transformation af rum med en distinkt arkitektonisk tilgang, foreslå løsninger reversibel og fleksible rum. [+]

HVORFOR?

Det indvendige design spiller en afgørende rolle i byerne, der reagerer på den kontinuerlige funktionelle transformation af rum med en distinkt arkitektonisk tilgang, foreslå løsninger reversibel og fleksible rum.

FOR HVEM?

Folk er interesserede i indretning, der ønsker at starte en karriere i marken. Kurset kræver ingen forudsætninger, og modtager både professionelle som andre formationer.

HVORDAN?

Kurset præsenterer de vigtigste områder af faglige aktiviteter: kommercielle projekter (detail design), flygtige (scenografi, udstillinger og arrangementer) og boligområder. I klassen, studerende udvikler projekter fra real briefinger.

Det indvendige design går langt ud over indretningen. Det kan spille en afgørende rolle i moderne byer til at reagere på den fortsatte funktionelle transformation af det byggede miljø, udvikle løsninger reversible og fleksible rum.... [-]


En år Kursus I Modedesign

på universitet Fuldtid 310 timer October 2018 Brasilien Sao Paulo

Mere end sælger tøj er modedesigner nødt til at forstå positionering, branding og identitet, og som har visioner markedet til at foreslå løsninger på problemer og spørgsmål som bæredygtighed, informerede forbruger og nye medier. [+]

HVORFOR?

Mere end sælger tøj er modedesigner nødt til at forstå positionering, branding og identitet, og som har visioner markedet til at foreslå løsninger på problemer og spørgsmål som bæredygtighed, informerede forbruger og nye medier.

FOR HVEM?

Kurset henvender sig til folk, der er interesseret i at arbejde med mode og kan ses som det første skridt i karrieren overgang. Med stor vægt på projekterne også tjener fagfolk, der søger at forbedre din portefølje.

HVORDAN?

Klasser organiseret i fire centrale moduler, med et valgfrit internationalt modul i Barcelona. Det endelige projekt med kurset er at skabe en autorial kollektion, der vil blive præsenteret i form af showet.... [-]


En år Kursus I Møbeldesign

på universitet Fuldtid 184 timer March 2018 Brasilien Sao Paulo

Kurset har til formål at udvikle potentialet i fagfolk til at arbejde forskelligt i alle områder af møbler markedet, ved hjælp af de processer af møbeldesign i alle dens faser som innovationsværktøjer. [+]

HVORFOR?

Kurset har til formål at udvikle potentialet i fagfolk til at arbejde forskelligt i alle områder af møbler markedet, ved hjælp af de processer af møbeldesign i alle dens faser som innovationsværktøjer.

FOR HVEM?

Fagfolk og studerende inden for områderne Interiør design, arkitektur, produktdesign, blandt andre, der arbejder eller søger forbedring, eller som ønsker at migrere til området Møbeldesign og udvikle levedygtige og innovative projekter.

HVORDAN?

Fra udvikling af ideer, koncepter og løsninger, kurset søger at give nye måder og muligheder for at tænke på Møbeldesign, udvikle konkrete projekter, iværksættervision og uddannelse portefølje til at arbejde i området.... [-]


En år Kursus I Sko & Tasker - Design Og Business

på universitet Fuldtid 184 timer March 2018 Brasilien Sao Paulo

Kreativ Kursus i Sko & Tasker - Design og Business tilbydes af Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, i partnerskab med IED Milano og IED Firenze, er en avanceret program for uddannelse sko og håndtasker designere, samt iværksættere eller ledere, der ønsker at arbejde på dette område. [+]

HVORFOR?

Den voksende tilstedeværelse af produkter "Made in Brazil" på den internationale modescene har fremprovokeret interesse fagfolk finpudse deres færdigheder til skabelse og produktion af høj kvalitet standard tilbehør, eyeing mulighederne.

FOR HVEM?

Designet specielt til fagfolk i modebranchen, fodtøj og håndtasker, der søger at dominere den arkitektoniske udformning praksis med fokus på centrale krav, enten til produktion skala eller i hånden, til store detail- eller luksussegmentet.

HVORDAN?

Kurset forbereder at handle i fodtøj og tasker markedet - fra undfangelsen og design gennem udvikling af dele, mærke strategisk vision og markedet brug af marketing værktøjer, til markedsføring slutningen hale detailhandel.... [-]


En år Kursus I Smykker Design

på universitet Fuldtid 184 timer March 2018 Brasilien Sao Paulo

Smykker design Kurset er omhyggeligt udformet til fagfolk i modebranchen, håndværkere, arkitekter og designere, der søger at dominere fremstillingspraksis, forberedelse og projetação. [+]

HVORFOR?

Kurset giver systemisk udsigt over smykker markedet, perspektivering faktorer, der forbedrer, organisere og muliggør strategisk design. Deltageren vil lære de nyeste teknikker til fremstilling håndlavede smykker og industriel.

FOR HVEM?

Designet til professionelle eller interesseret der ønsker at lære eller udvide deres viden i smykker univers. Det er hensigten både til dem, der ønsker at arbejde i nationale og internationale mærker, som for dem, der ønsker at påtage sig eller forbedre din virksomhed.

HVORDAN?

Design af juveler og samlinger til forsøg med smykker teknikker, gennem viden om historie smykker og ædelstene og business management. Den studerende vil blive ført til et dyk i smykker universet, ved forskning og praksis.... [-]


Videoer

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Kontakt

IED - Istituto Europeo di Design

Adresse, linje 1 Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 Sao Paulo, Brasilien
Hjemmeside http://www.ied.edu.br/
Telefon +55 11 3660-8000