Miami Ad School - São Paulo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Miami Ad School / ESPM: bedste skole for reklame skabelse Land

The Miami Ad School / ESPM er en skole af skabelsen svarende til sine elever: anderledes.

Anderledes, fordi vi er en skole af ideer.

I 2002 gennem et partnerskab med ESPM, Miami Ad School ankom i Brasilien. På det tidspunkt nogle teknologier gik, andre ankom. Kun én ting ikke pass: de gode ideer.

Nu, mere end nogensinde, de har brug for at være i alle midler. En udskrift kan slå indlæg. En post kan vende film. En film kan slå tweet. Og alt dette kan slå klasse.

I Miami Ad School / ESPM klasser er som følger: alle integreret med det virkelige liv fyr.

Oprettelsen af ​​området har Copywriting kurser, Art Direction og Grafisk design, alle med en varighed på 2 år. Meddelelsen Planlægning Bootcamp kursus - det første af sin art i USA og Brasilien - svært en fjerdedel. Vi har også to mere: Bootcamp service kontorer og Bootcamp Sociale Netværk og engagement med forbrugeren. Fagfolk, der ønsker at forstå mere end ét emne, Miami / ESPM Miami Pro tilbyder kurser, kortere kurser inden for områderne skabelse, design, medier, kundeservice og planlægning.

The Miami Ad School / ESPM er en skole uden lærere. Vi har professionelle marked: den bedste, ved den måde. Tænker sind, der underviser i praksis den kreative proces af de store bureauer. Efter at have gået igennem her, eleven forlader klar, og den bedste: respekteret. Lær agentur fagfolk Sådan gør du: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, Publicis, Afrika og andre.

Tekstforfattere, art directors og designere kommer til at undervise. Tekstforfattere, art directors og designere kommer ud klar til at arbejde.

The Miami Ad School / ESPM er et sted for de nysgerrige, for utilfredse, at den utrættelige. For dem, der vil have mere.

Velkommen afvigere verden har brug for dine ideer. Strange engelsk? Skal ikke. The Miami Ad School / ESPM er en omfattende skole, hvor deres elever kan køre verden og lære af de bedste agenturer i steder som New York, London, Hamburg og mange andre. Og i modsætning til hvad mange tror, ​​at have en god ide ikke behov for at lære, skal du aflære.

Vi er verdens første skole, hvor den vigtigste metode er at aflære.

Mens andre underviser efter de regler, vi lære dem at bryde reglerne. Mens andre lære at kigge efter en vinkel, vi lærte at se ud for alle.

Der findes ikke en formel, er utilbøjelig formler. Og så er skolens mest værdsatte skabelse. Allerede vundet CLIO, CANNES, en vise, D & AD, unge kanoner mv.

The Miami Ad School / ESPM er en skole af skabelsen, der giver blod for dem, der har blod i deres øjne. Her er det rigtige sted at være rastløs, utilfredse, nysgerrig.

Først da kan udvikle sig og være lige så gode ideer: unikke.

Placeringer

Sao Paulo

R. Madre Cabrini, 495

Address
Rua Madre Cabrini, 495 - Vila Mariana
04020-001 Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Telefonnummer
+55 11 5085-4600