Miami Ad School - Rio de Janeiro

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The Miami Ad School / ESPM er en skole af skabelsen svarende til sine elever: anderledes.

Anderledes, fordi vi er en skole af ideer.

I 2002 gennem et partnerskab med ESPM, Miami Ad School ankom i Brasilien. På det tidspunkt nogle teknologier gik, andre ankom. Kun én ting ikke pass: de gode ideer.

Nu, mere end nogensinde, de har brug for at være i alle midler. En udskrift kan slå indlæg. En post kan vende film. En film kan slå tweet. Og alt dette kan slå klasse.

I Miami Ad School / ESPM klasser er som følger: alle integreret med det virkelige liv fyr.

Oprettelsen af ​​området har Copywriting kurser, Art Direction og Grafisk design, alle med en varighed på 2 år. Meddelelsen Planlægning Bootcamp kursus - det første af sin art i USA og Brasilien - svært en fjerdedel. Vi har også to mere: Bootcamp service kontorer og Bootcamp Sociale Netværk og engagement med forbrugeren. Fagfolk, der ønsker at forstå mere end ét emne, Miami / ESPM Miami Pro tilbyder kurser, kortere kurser inden for områderne skabelse, design, medier, kundeservice og planlægning.

The Miami Ad School / ESPM er en skole uden lærere.

Vi har professionelle marked: den bedste, ved den måde. Tænker sind, der underviser i praksis den kreative proces af de store bureauer. Efter at have gået igennem her, eleven forlader klar, og den bedste: respekteret. Lær her agentur fagfolk som: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, Publicis, Afrika og andre.

Tekstforfattere, art directors og designere kommer til at undervise. Tekstforfattere, art directors og designere kommer ud klar til at arbejde.

The Miami Ad School / ESPM er et sted for de nysgerrige, for utilfredse, at den utrættelige. For dem, der vil have mere.

Velkommen afvigere verden har brug for dine ideer.

Strange engelsk? Skal ikke. The Miami Ad School / ESPM er en omfattende skole, hvor deres elever kan køre verden og lære af de bedste agenturer i steder som New York, London, Hamburg og mange andre. Og i modsætning til hvad mange tror, ​​at have en god ide ikke behov for at lære, skal du aflære.

Vi er verdens første skole, hvor den vigtigste metode er at aflære.

Mens andre underviser efter de regler, vi lære dem at bryde reglerne. Mens andre lære at kigge efter en vinkel, vi lærte at se ud for alle.

Der findes ikke en formel, er utilbøjelig formler. Og så er skolens mest værdsatte skabelse. Allerede vundet CLIO, CANNES, en vise, D & AD, unge kanoner, blandt andre.

The Miami Ad School / ESPM er en skole af skabelsen, der giver blod for dem, der har blod i deres øjne. Her er det rigtige sted at være rastløs, utilfredse, nysgerrig.

Først da kan udvikle sig og være lige så gode ideer: unikke.

Den Miami Ad School / ESPM Det tilbyder kurser i Sao Paulo og Rio! Men intet forhindrer dig i at studere i ethvert hjørne af verden, hvor skolen har filialer og partnerskaber. Hvis du ønsker at studere i en Miami / ESPM filial i Europa finde skoler i Madrid, Hamburg og Berlin. I USA kan studere i byerne Miami, Minneapolis, New York og San Francisco. Mulighed for at møde nye kulturer og mennesker, og finpudse deres kreative evner er lige her! Skoleelever fra Brasilien og fra overalt rejse verden studere og arbejde i de bedst kendte og mest tildelt agenturer i verden.

Den Miami Ad School / ESPM tilbyder kvartal Away programmet, kan du vælge din destination og gå i gang hoved på din rejse! Med dette program, har de studerende mulighed for at studere i partnerlandene agenturer (fra 6. kvartal selvfølgelig) eller gøre en praktikplads udveksling (fra det 7. kvartal).

Placeringer

Rio de Janeiro

R. da Alfândega, 115

Address
MIAMI AD SCHOOL|ESPM - Rio de Janeiro
Rua da Alfândega, 115

20070-006 Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien
Telefonnummer
+55 21 2216-2119